Přejít na výpis diskuzí
Americké studio chystá hru o Golemovi z historické Prahy
7.2.2013 | Pavel Dobrovský
121 příspěvků
-
pouze z pohledu mravence, nikoliv z pohledu člena společenství technologii vyvinuvší
-
Dostatečně pokročilou technologii nelze odlišit od magie.
-
Ze jsi hystericka nana, rekl bych. A ma pravdu.
-
však jsi také vzdělaný chlapec. Teď zbývá znát odpovědi zbytku národa.
-
Stanovisko vrchního gynekologa: "Je otázkou národní bezpečnosti, aby určité části Prahy byly udrženy v tajnosti, avšak ve hře budou ukázány ve vysokém rozlišení. Nemůžeme dovolit, aby naše hlavní město, místo klidu a míru, bylo proměněno v krvavou válečnou zónu."
-
To jsem chtel puvodne taky napsat ale rikal jsem si ze by to akorat rozpoutalo jen dalsi zbytecnou diskuzi :D
-
To mi nikdo nikdy nerekl ale je to skvelej pocit! Dekuju!
Bylo to trochu chladny to uznavam. Je jasny ze se hra nebude az tak moc drzet predlohy ale ja jsem vazne zvedavej jak se s tim popasujou.
Snad jim neco i na truc prihodim aby to cely nakonec bylo alespon trochu k necemu. -
Jeho ohnivý dech spálí studio :)
-
Mě pohádky z toho období nikdy moc nebrali (vyrůstal jsem na Švejkovi). Nicméně nehodnotím kvalitu filmu, v tom ho vidím pořád víš než všechny ty Pyšné princezny a Princezny se zlatou hvězdou. To je fakt. *3*
-
Tak to z golema moc nevytlučou. *15*
-
Neřikej že se ti to jako malýmu nelíbilo ), Až na tu písničku kde každý dělá něco a jak jdou na oběd ke komořímu to jde.
-
Na to bych nesázel :D
-
Doufejme, že Amíci mají šém. *3*
-
"Goleme, poroučím Ti, vyber prachy přes Kickstarter!" O hru z naší vlasti bych měl zájem, ale americké studio? To nedopadne dobře. Danovi se asi v kapse otevíra nůž :D
-
snad jo a třeba to spustí modní vlnu Prahy jako pozadí pro herní příběhy.
-
Našinec musí být rád za každou zmínku v "cizích" hrách. Můžou to být stokrát ptákoviny (ale to potkalo snad všechna města a dějiny/mytologii - třeba Řekové by už museli dávno páchat harakiri), ale třeba to prospěje turismu, no. *3*
-
Císařův pekař/pekařův císař je hlavně komunistická agitka.
-
Troufám si tvrdit, že cílová skupina čtenářů děl Umberta Eca věděla o Praze dřív, než vyšel Pražský hřbitov. Mj. o Praze se člověk mohl dočíst už ve Jménu růže, ale pokud někdo nevěděl do té doby ani to, tak si knihu asi ani neměl šanci užít.
-
Až na Saskatchewan a Džajpur (u toho druhého mě alespoň napadlo, že to bude v Indii) bych věděl všechno. *3*
-
Nejsem si jist nakolik je vhodné jezdit do dnešní Prahy shlédnout jak vypadala tehdy- bohužel asanace ty potřebné lokality smetla.
Ty koncepty mne ne úplně přesvědčují o schopnosti zpracovat látku (dal bych přednost vnitřnímu městskému konfliktu mezi křesťany a židy a tedy menšímu golemovi a vojsku), ale uvidíme.