Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trisska
    Co jsi tím myslel???
  • Luke
    A na tenhle obrázek jsme nějak zapomněli: http://www.hardcoregamer.com/wp-content/uploads/2013/02/Golem02.jpg
  • davidBray
    hele, že zrovna ty tady píšeš něco o soudnosti :D
  • Robotron3
    Ne to neni magie, to je víra. Stejně jako když křesťani jedi tělo boží při přijímání. Taky to neni magie.
  • Trisska
    Takže to jako všichni musíme mít rádi CoD a nezávislý hry?? Do háje s tebou, každýmu se líbí něco jinýho! Já mám hry ráda, pokud nejsou nevkusný a nechybí jim nějaká soudnost! Promiň, že nespadám do tvejch kritérií *miluju všecky hry* a že nejsem ze všeho nadšená a unešená!
  • Ajovlastne! Abys ho ozivil tak potrebujes pergamen kde je napsany magick.. pardon "zidovsky virovy" zaklinadlo. To prece nema s magii nic spolecnyho! Jsem to ale tupec a ignorant...
  • LuckyBaal
    moc hezky řečeno
  • Kozy
    Vždycky je fajn mít lidi, který jsou nad věcí.. Já osobně mám CoD docela rád ale tohle je fakt bída. A ano, jsem tak omezenej, že to odsuzuju už týhle fázi vývoje.
  • Robotron3
    No tak to asi neznáš právě to židovský náboženství, který právě říká, že Bůh uplácal Adama nejprve z hlíny a pak mu teprve vdechl život. A Golem je něco podobného. Je to obdoba robota, stvoření člověka, ale jelikož sám člověk je nedokonalý, tak golem neměl duši. Nemá v tom být žádná magie, ale židovská víra.
  • davidBray
    tvůj koment je vtipnej, ale kdybyses podíval na to video, tak bys zjistil, že oni už tam byli .. *7*
  • davidBray
    podle reakcí už chápu jak je možný, že v řecku se klukům stalo co se stalo ... jste snad ještě větší maloměšťáci než ten "ředitel" ostrova. CoD vám smrdí, nezávislý hry vám smrdí. Pořád jenom brečíte jak je všechno na extrement ... do háje už s váma lidi ..
  • Jestli to treba nebude tim ze to je MAGICKEJ hlinenej golem? Jak vsichni velky kluci a holky vi tak hlina sama od sebe nechodi.
  • Trisska
    *golem bude v prvních fázích hraní stěží chodit, časem se ale naučí komba a údery*

A to jako fakticky fakt?? Hliněnej golem, kterej sotva drží pohromadě, bude dělat komba jako v nějaký mlátičce? Proč si na to nevezmou radějc toho svýho King Konga?! Doufám, že je to celý jenom nějakej nepovedenej vtip! A jako ta hra má být určena dětem nebo dospělým? Nechápu, hledím na to s otevřenou pusou... *8*
  • Cisaruv pekar neni historicky presny a tudiz je spatny.
  • Kozy
    To je pravda, potřebujeme tu další turisty co nám budou nalitý otrhávat orloj ))
  • Matthew1J
    Hodně lidí ví, že nejaká Praha existuje... Vem si třeba Pražský hřbitov od Umberta Eca.
    A nakolik dobrá/špatná hra to bude teprv uvidíme... Řečí chytrolínů typu robotron si nevšímaj.
  • Kozy
    Boha jeho, to snad ne. Tak hlavně že to bude "epic". Měli udělat hru podle Císařova pekaře, furt lepší hrát za Wericha než za tuhle obludu. Ten golem fakt nevypadá dobře. Kdyby je radši zavřeli za špionáž.
  • MrSanta
    Až vyrostu a dostanu rozum, tak budu v diskuzích zásadně hanět nejen jakékoliv nové hry, ale i ty ještě nevydané a dokonce i ty, které jsou ve stádiu ranného konceptu. Budu tak strašně über mega kůl borec. Už aby to bylo *14*
  • Upřímně doufám, že to nevyberou.
  • Kozy
    Otázka je, kolik to zvládne Američanů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit