Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co takhle nebýt hopsálek skákající mezi dvěma extrémy? Tedy nebýt ani pesimista, ani malý Jarda.

Prostě ber věci s nadhledem a bez předsudků... protože zatím ukazuješ jen předsudky a rychlé skákání k závěrům s pomocí nesouvisejících premis. To že "amící zmršili Gothic" neznamená, že jiná, s Gothicem naprosto nesouvisející, hra od "amíků" bude špatná.

Hra zatím vypadá zajímavě... a dál se ukáže jestli to bude dobrý nebo ne. Takže já budu radši realista bez hloupých předčasných úsudků.
  • Na druhou stranu zase nekde nekdo ve svete bude vedet ze je nejaka Praha a ze ma nejakou legendu a Gomelovi a to za to snad stoji ne?
  • Ak to bude mat aspon 10 % atmosfery z Meyrinkovho Golema tak by to mohla byt pecka
    http://www.protivanek.cz/knihy/golem.html
  • MrSanta
    Samozřejmě! Běda aby si lidé plánovali hru podle svého přání a podle svých představ. Kam by ten svět potom dospěl *7*
  • N7N7
    V tomto případě budu raději pesimista než se těšit jak malý Jarda a potom plakat nad výsledkem. Dobře už vím, čeho jsou amíci schopní - viz poslední díl série Gothic.
  • Robotron3
    Tak to je dobrá chujovina. Z příběhu, který si vyloženě říká o adventuru udělat Mechwarriora. :)
  • N7N7
    A co tak úžasného se tam dočte?
  • Navrhuju zatknout nějaké američany pro špionáž.
  • Taky to je dlc mech do Mechwarrior online
  • Taky mě to hned při čtení titulku napadlo,Gomel WTF! *1*
  • janchor
    Přečti si víc, než jenom nadpis.
  • smejki
    možná i víc, než kolik to zvládne Čechů. *2*
    Zajímalo by mě, kolik Čechů třeba ví, kde leží Timbuktu, Sumatra, Džajpur, Saskatchewan, San Diego, Addis Abeba, Lima, Bretaň nebo celkem obyčejný Chicago. Vědět, jaká <>prdel je mou spádovou obcí není nic těžkýho a i to mnohej lidovej mudrc nezvládne.
  • Zajímá mne kolik Čechů dokáže vyjmenovat všech 50 amerických států a umístit je na slepé mapě? Řekl bych, že dopadneme hůř než Američani...
  • korok
    Upřímně doufám že tohle je nějaký vtip. A pokud ne, tak se na legendu o Golemovi američani vrhnou se zápalem sobě vlastním (zmáčkni A pro mega úder atp.) a úplně jí pohřbí. Tohle by měl někdo zarazit.
  • michelangelo
    Uprime Praha jim rika vic nez Ceska Republika. Kazdopadne zajimavej herni namet.
  • KeanuX
    http://i.imgur.com/K7a3AHV.png *1* *1* *1*
  • Whoossain
    Tak doufám, že český postavy ve hře budou mít lepší jména, než ty v CoD:MW3. Nikola Kadlec nebo Čeněk Šmíd za moc nestáli...
  • Inquisitor
    To bude docela zajímavá věc když to vyjde. Jsem zvědavej jak se to bude hrát. Třeba si utrhnu půlku staroměské věže a budu s ní zametat nepřátelé?:D
  • MrSanta
    Bylo by smutné, kdyby u akční rubačky s RPG prvky chyběla komba a exploze *7*
  • Poté co byl pražský golem v jedné "čarodějnické" epizodě The Simpsons, si myslím že vcelku dost *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit