Přejít na výpis diskuzí
Americké studio chystá hru o Golemovi z historické Prahy
7.2.2013 | Pavel Dobrovský
121 příspěvků
-
Nechapu tu nesnášenlivost co tady panuje. Hra nevyšla, možná ani nevyjde, neviděli jsme ani žádný gameplay ale všichni vědí ze to už bude sr#$ka. The fuck! Taky nemám rad když se przni historie ale je mi to milejsi než Assasin Creed, kde je každá druha významná osoba templář nebo zidobolsevik, už z toho důvodu ze Golem je pouze mytologické stvoření. Keep calm
-
Kdepak, já jsem odborník.
-
MrSanta - Tak si nás tu všechny pěkně zaškatulkoval... Odborníci, brouci Pytlíci, trolové, deb*lové, nechápaví... Pěkný no! A ty budeš asi ten Bůh nad námi, viď?! Takový mám fakticky nejradějc... *7*
-
To je spíš mysticismus, než víra. A od něj už je to k magii co by fireballem dohodil..
A zrovna to, jak se evidentně snaží v herních mechanikách odrazit mimo jiné i kabalu, mě na celým projektu zaujalo nejvíc. -
Vím, že tam byli. Je to napsany i v článku. Ale co ty víš, třeba se na nějakou menší dovolenou vrátí. A pak nadejde ta správná chvíle.
-
Pokud by ve hře po obsahové stránce bylo mnohem víc než prezentují v těchto materiálech, tak samozřejmě ano.
-
"Golem má kromě akce mít i metafyzičtější rovinu. Během celé hry sice ovládáte bojového robota, ale jak všichni dobře ví, golemovi chybí duše – a tu bude v rámci příběhu a bitev hledat. "
třeba tě příjemně překvapí :) já osobně doufám, že ano -
*8* Hele jako... To jsi přehnal!!! *10*
-
No a pak jsou tu tací, kteří se zásadně musí proti jiným lidem vymezovat a soudit je. Taky dobrý.
-
Mě se jen nelíbí, že se zase vezme téma, které může nést spoustu myšlenek, výpovědi o té době, o židech, atd. a udělá se z toho pouhá akční hra. A to bych řekl je názor.
-
Éto internet. Každý je odborník, každý všechno ví a všechno zná. A navíc spousta lidí vidí do budoucnosti. Prostě hodně brouků Pytlíků s křišťálovou koulí. Navíc tu máme ještě spousta trolů a také nějaké to procento deb*lů. Videohry jsou přece ta nejdůležitější věc na světě a musí se to brát smrtelně vážně. O zábavu tady vůbec nejde.
Málem bych opomenul část lidí, kteří mají výrazné problémy s pochopením čteného textu a zásadně reagují na něco, co původní příspěvek vůbec neobsahoval. -
hele jdi si hledat nový fotky k bráchovi do PC ano (:
-
Co má Amerika společnýho s posledním Gothicem? Dělalo to německý studio a vydala to rakouská společnost.
-
Drasťo, ty seš tak arogantní?! *8*
-
pro me osobne je tema golema takova kulturni dedicna pamatka se svou histirii....spis legendou. Nelibi se mi ani trochu ze ji vyuzije cizinec k pofiderni paci. Praha jako prostredi hry taky nenadchla...doted nas jen v hrsch prznili, pocinaje soldie of fortune 2 .... kdyby to alespon delali evropani....jak tu nekdo psal, cd project red, tak se i tesim
-
Jasný, to tady všichni vidíme, jak ti nevadí odlišnej názor! *15*
-
mě nevadí odlišný názor, ale vadí mi jak každej tady na to plive za každou cenu. nechápu tyhle reakce .. to je celý
-
Golem Paroháč *15*
-
Tak když se ti nelíbí, že má někdo odlišný názor než ty, tak nelez do internetových diskuzí *3* .
-
Znamena neco z toho omezeni golemovi motoriky nebo rychlosti pohybu?