Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fear ?? však to byla jen obyčejná střílečka s tou malou děvkou ne ? čeho jses tam bál ?
  • Mato1987
    To niekoho baví hrať takéto hry ako amnesia či slender a ostatné primitívne lakačky? Ja som sa napr. viacej bál pri FEAR 1 alebo Condemned Criminal Origins a naopak takéto stupídne a simplexné ľakačky ma nejako neohúrili.
  • Souhlasím je jen dobře že zrušily prvky, které akorát odtrhovali pozornost od samotné atmosféry a vcítění se do hry.(inventář a kombinování předmětů, prohledávání všeho možného pro křesadla a olej)
  • mhm, no počkam si na zahranicne recenzie..zatial polygon..8/10
  • *1*
  • Podle me podzemni level ve vietcongu bylo vetsi drama nez tahle hra
  • Ne. Jediná hra, co jsem si kdy předobjednal byla... GTA V.
  • GlaDOS
    S recenzí nesouhlasím (ale respektuji ji) a to z několika důvodů. Vezmu to pěkně v odstavcích.

Kritizované prostředí je prostě lepší než hrad z minulého dílu. Ten byl skoro pořád stejně šedivý. Tentokrát je variabilita výraznější. Temná sklepení, interiéry panského domu, uličky města, kostel, hřbitov,...

"protože se zkrátka „probudíte“ někde a z jistých důvodů potřebujete sestoupit do hloubi podzemí" Právě ty důvody jsou zpracovány zajímavějí, než v předešlém díle. Jsou konkrétnější a tak nějak na hráče apelují více. A ono taky těžko vymyslet něco lepšího. Konkurenčnímu Outlastu se to těžce nepovedlo. Autor recenze vytýká hádanky, které ale nejsou o nic rozdílnější, než v předešlém dílu.

Manipulace s předměty je skutečně osekanější. Nevidím v tom moc problém. Židle a menší nábytek jde pořád odsunout. V minulém díle jsem nijak zvlášť nebral do rukou každý předmět. Spousta šuplíků byla stejně prázdných. Lampa nově nepotřebuje olej a křesadla jsou také vypuštěna. Díky bohu. Křesadla se válela všude a vždy jsem jich měl nadbytek. Lampou teď lze svítit neomezeně, takže můžete volněji prozkoumávat prostředí. To je navíc ještě temnější než dřív, takže to má svou atmosféru. Světlo navíc vůbec není silné. Sotva to osvětlí pár okolních metrů. Přirovnal bych to jako lepší svítící tyčinku z Penumber.

Zatím jsem asi v polovině hry a pokud se vám líbil první díl, určitě bude i tento. Atmosféra na mě působí ještě tíživěji, než v Amnesia: The Dark Descent. To hlavně díky senzační paletě zvuků. Kontaktů s nepřáteli je méně a díky tomu nikdy nemáte jistotu, co kde čeká. Outlast na hráče sypal jednoho blázna za druhým, což atmosféře spíš škodilo. Před koupí se vážně přečtěte více recenzí, než je tato (desítkovka ani devítkovka to určitě není, ale pod sedmičku bych nešel).
  • takovej minus nerd rage tady :D
  • maros.goc
    recenzent prekvapivo rozdupal hru :) ale bolo to dost deptajuce, az sa mi zda ze 6 je vela :D
  • Co? Chceš říct, že jsi si A Machine for Pigs předobjednal?
  • Aneb jak udělat z výborného titulu rychlokvašku na jedno brdo, s prasaty a ničím navíc. *13*
  • Ty jsi ještě nevydejchal tu devítku za DMC, co?
  • No mít gameplay se dneska nenosí v indie hrách, to je pravda, ale pochybuju, že The Chinese Room udělali hru s moc gameplayem.
  • The Chinese room, děkujeme, ale vypadněte z herní scény. Krásně jste potvrdili, že tam nemáte co dělat. Jděte tvořit ambientní filmečky pro přetažené mozečky a vyhýbejte se interaktivní zábavě.
  • Asi to má moc gameplaye. *1*
  • Tiez som prekvapeny :)
  • Wow, čučím jak sviňa. Tak nepozitivní recenze na indie hru? A k tomu na tak očekávanou?
  • Mahcake
    To kluci docela podělali. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit