-
Jinak je tu spousta tě tvých "skoro her, skoro filmů " a lidi baví a dostávají vysoké hodnocení.. a jestli si tady hraješ na nějakýho hardcore pablb hráče tak trochu uber a nehraj tolik her a budeš se pak na hry koukat trochu jinak když si najdeš čas jednou za víkend..
-
Jo fajn, ale že se amnesia považuje za jednu nebo i nejlepší hororovou hru hitorie, protože totálně osekala různé zbitečnosti které akorát kazí atmosféru a nenavozují ty správné pocity to popřít nemůžeš a mě nazýváš blbcem protože zrušily k tomu všemu ještě inventář který si použil tak 10x v celé hře..
-
Knoxx: napomohlo to TEBE, hráčovi ktorý oblubuje interaktívne filmy a pre ktorého je preskúmavanie prostredia nuda.
-
Pro koho ty recenze píšete, vždyť je to komedie.
-
jj. jeste kdyz si jako ja nevedel, ze mas svetlo (klavesa L) a tunely jsi prosel v podstate poslepu ...
-
Ale prosimtě buď máš krátkou paměť nebo si amnésii nehrál, když jses někde zasekl tak různé experimentování s předměty nebo zkoušení kombinací v inventáři tě úplně vytrhovalo mimo dění a kazilo atmosféru.
-
nj, ale stále to je pre mňa jedna z najlepších hororových hier aké som kedy hral :)
-
Knoxx: Jsi blbec. Už se tomuto tvrzení nemůžu dál vyhýbat.
-
No vzhledem k tomu, že hra vychází až zejtra večer nemůžu hodnotit, ale 6/10 mě dost překvapuje. *8* Pár komentářů od lidí co hráli review verzi už jsem viděl a všichni si to naopak pochvalovali. Nechápu. *12*
-
Ale napomohl však se o tom celou dobu bavíme nemusíš jak blb prozkoumávat každej šuplík a hledat ty křesadla a olejničky a co si budem povídat světla bylo v pozdějších fázích hry až moc, velké místnosti,haly,chodby atd
-
A vidíš, i přes to autor doporučuje počkat na slevu.
-
Knoxx: tak si zájdi do kina
-
To přeci amnesia vůbec není tak co to plácáš ?
-
správne, každá hra má svoje mechaniky a v hororových je jednou z mechaník to, že do nich nepatrí permanenty zdroj svetla. To čo ťa štvalo v Amnesii nebolo to, že olej v lampe vyhorel ale to, že vyhorel nezmyselne rýchlo. Keby to bolo riadne vybalancované všetci by boli spokojní.
-
FEAR je strašidelná hra? No to už snad byly strašidelnější ty starý (ovšem vynikající, jen tak mimochodem) ultraakční Sufferingy. Fear byl jen střílečka kdes občas prošel místností plnou vnitřností a krve a sem tam na tebe vykoukla divná holka, toť vše. *7*
-
A co je pořád na tom špatnýho ??? já chci čučet na skoro film.
-
Ne, GlaDOS, horror musí být strašidelný a ne peek-a-boo jako Amnesia.
-
(nebo počkejte na slevu) ..wtf. ved to stoji len 12eur..
-
*chtěl jsem napsat RE
-
Aha, takže řešení nebylo počet křesadel snížit a rozmístit je více strategicky tak, aby se hráč skutečně musel strachovat jestli jich má dost?
Ne, řešení bylo je úplně vypustit, protože hráči nesmí myslet.
A jak smutné to je, když si uvědomíš, že redukovaný pocit křesadel a jejich lepší umístění by navodilo ještě lepší vcítění se, protože i ty i hlavní hrdina by jste cítili stejný strach, jestli vám zrovna křesadla nedojdou.
Ale ne, žádný křesadla, čučíme na skorofilm.