-
No, ale fear nebyla hororová hra. Kosím vojáky, chvilku rozmazanej obraz a malá "děsivá holka" pak zas kosím vojáky. U toho se těžko budeš bát. Hrál jsem všechny díly i datadisky a nebál jsem se ani u jednoho dílu.
Amnesia je mnohem strašidelnější.
PS: i suffering byl děsivější -
"Možná až teprve teď s odstupem času si díky těmto zjednodušením uvědomíte, jak podstatnou roli vlastně ona „taktická“ složka první Amnesie hrála." >> oprava:
"Možná až teprve teď s odstupem času si díky těmto zjednodušením uvědomíte, jak podstatnou roli vlastně ona „taktická“ složka ve hrach pred 10 lety hrála." -
Uz vidim, jak by to dala dnesni 14ka :D...coze tma ? nic nevidim ? jak to mam jako hrat ? rage, pak ten svuj rage da jeste na youtube, zjebe autory a vrati se na minecraft.
-
*1* *1* *1* To se mě stalo taky,musel sem střilet do prázdna abych si osvítil tunel
-
*1* *1* *1*
Ty jsi hotovej. -
skvelé, žial na internete nájdeš veľa pokrytcov, s tým sa musíš zmieriť :)
-
No jo no, "to máš marný"...
-
jseš k smíchu když nemáš co odpovědět a dělání ze sebe troubu ti nepomůže a vytrhování slov z kontextu ti spíš ubližuje končim s tebou když se nedokážeš už bavit k tématu.. *12*
-
taky, taky napoprve :D:D
-
Taky jsem šel poslepu svítil jsem si občasnými výstřely zbraně až pak jsem přišel na to že mám baterku :D
-
Knoxx ty se zahrabáváš čímdál hlouběji a hlouběji. A je opravdu trapné, že už ti nezbylo nic než se ohánět tím, že to "lidi baví".
-
Můžu říct jen tolik: Nesuďte z jedné recenze, dokud jste sami nehráli. Já mám dohráno a za mne alespoň 8/10. Velice silný zážitek. Je to něco trochu jiného než první Amnesia - po herní stránce - ale zvrácený příběh, design prostředí, atmoaféra jsou perfektní. Člověk prostě musí být otevřený jinému přístupu, než představila první hra, a kdo zná Dear Esther, musel tušit, že autoři poleví v hratelnosti a přidají na příběhu a atmosféře. A přesně to udělali.
-
však to byla skvělá hra tak co mi vkládáš slova do úst ?
-
Uvidíme až si to zahrajem, můj názor znáte a stojím si za ním a jsem spokojen jak tu hru uchopili a těm kterým se to nelíbí bohužel si asi hru nekoupíte nebo neužijete, ale vše nemůže být podle vás
-
Hele, můžu se z eptat, jak můžeš být v polovině, když jsem ted koukal na steam a vychází to zítra???? Jestli to máš stažený, tak to vůbec nehodnot ty nulo - nemáš na to žádné právo.
-
Je videt, ze se az moc tezce snazis o tom napsat neco nepekneho, nestrilelo se tam o nic vic nez v kdejake Inside srajde a strachu tam bylo plno.
-
Ja z vas nemuzu. Budete se posmivat komukoliv kdo hraje BF4 nebo BC2 singl, ze je to tupej clovek co kouka na film a hry si vybira tak, aby u nich nemusel premyslet a najednou delate z retardace Amnesie pozitivni featuru. Ve hre A je moc kresadel a malo oleje, ve hre B projistotu nejsou zadna kresadla a zdroj svetla je permanentni, protoze to horrorove hre ma jako pridat na atmosfere?
Jdete s tim vasim predstiranim do zadele a priznejte si, ze tohle holt podelali. Miluju kdyz se nekdo zacne ohanet argumentem ze to opravdu lepsi atmosferu, pritom atmosferu to naopak nici a pridalo by ji to, kdyby kresadla byla rozmistena lepe, bylo min zdroju svetla a hrac se musel bat zdroje plytvat. -
Jaká hra, taková recenze, takový komenty.
-
Zvláštní že to říkáš.
Nevím jak je to v residentech, ale dobře si vzpomínám, že ovládání inventáře a i ovládání puzzlů v Silent Hillech bylo fakt otřesný, jak za trest; byť jinak to byly geniální hry. -
Myslíš to v amnésii otevření 3 šuplíku u stolu a jedné skříně v místnosti ? *15* prozkoumávání si představuju trošku jinak a za trochu jiným účelem.