Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    už ti někdo řekl, že máš ne moc dobře zvolený název domény a stránek? a vyhledávačům jsi to rovněž neusnadnil.
  • GlaDOS
    Ten konec mi přišel strašně Dear Estherovský. Doufám, že ho lépe poberu na druhý průchod. Daleko víc mi v poslední hodině vadilo odfláknuté prostředí.
  • GlaDOS
    Tak ještě přesně takový názor na hru mám já.
  • Pokud bych to bral čistě co se týče nápadu,grafiky, filmovosti a hlavně zpracování obličejů byla by ta hra klidně na těch 9, ale po čase mi přišli otravné hlavně ty výslechy a hledání důkazů. Pořád bych byl,ale hodnocením někde mezi 8-9.Jenže vývojáři hru neskutečně zprasily po technické stránce.Určitě 90% hráčů s tím mělo nějaký problém a to nemyslím jen warezáky. A protože hru musíš hodnotit jako celek( Jako by sis koupil mobil,kterej je sice na pohled hezký ,ale vnitřek stojí za hov*) a to tuhle hru sráží ( podle mě) někde mezi 6-7 bodů z 10. *3*
  • ucho
    Rise of the Triad zde dostalo 4 a přitom ve světě je průměr 7 a hráči jsou spokojení. to už je zvláštní rozdíl :)
  • Ale 6/10 je prece nadprumerna znamka. 90 % her zde je o dva body nadhodnocenych a je to matouci. Kdyby nejaka hra dostala 5 (a takovych prumernych her je hodne) ,vsichni ji budou povazovat za odpad.
    Ciselne hodnoceni je prezitek a jen olej do ohne pro flame. Nic vic.
  • Honze
    Nesouhlasím s recenzí.
  • Siren? To je fakt zvláštní způsob jak hláskovat Project Zero *2*
  • Velká písmena. Touha být vyslechnut. Už od narození marná.
  • bodejt by jo kdyz za to dostali nejvejs narok na spanek a pytel brambor :)
  • corfer
    Já jsem si ani těmi výstřely nesvítil.:D Chodil jsem jen, když se mi rozšiřoval zaměřovací křížek.:)
  • Možná má preview verzi, či co já vím... osobně čekám na plnou, ale naschvál jsem se teď mrknul, zda v této chvíli existuje cracklá verze a ještě jsem jí neobjevil...takže je pravděpodobné, že má verzi podobnou jako většina novinářů
  • takovejch nás bylo víc :)
  • Mně se scénář L.A. Noire moc líbil. Co je na něm špatně? A zase mechaniky mi nepřišly nic moc. To je holt život.
  • JoJo, celkově zvuková stránka je naprosto precezní. Konec mi ale přišel trochu slabší, hodně klišé a bez výrazně silného momentu, který by mne nutil ještě pet minut po titulcích hledět do monitoru a přemýšlet nad směsicí zvláštních zážitků. Škoda, hra celou dobu k něčemu podobnému směřovala. Ale jinak super, tenhle zvrácený příběh mi zůstane dlouho zaklíněný v paměti.
  • frantisek_nejezchleba
    část hry L.A. Noire je tak výjimečná a především zábavná, že si vpravdě zaslouží víc než 9. Jenže druhá část té samé hry je tak průměrná (jízda v autě, akční pasáže) až podprůměrná (fyzika světa), že si to objektivně těch 9 fakt nezaslouží. :)
  • InfidelBro
    No jó nó, to je tak, když studio (The Chinese Room - DEAR ESTHER), které neumí dělat HRY, dělá pokračování HRY.
  • Keyz
    Možná se někdo pokaždé těšil, že tam něco bude :)
  • GlaDOS
    Ringwraith: Máš pravdu. Bylo by lepší, kdyby křesadla rozmístili střídměji. Je to jedna možnost. Druhá byla právě jejich vypuštění. Je mi jasné, že to některé nepotěší. Ale sakryš, vždyť o tom to vůbec nebylo. Bylo to groteskně vypadajících nepřátelích, skvělých zvucích, atmosféře, příběhu, hudbě,... Nutnost šetřit zdrojem světla je jen část. A po dohrání mašiny na prasata můžu říct, že to skorofilm není ani omylem a absence křesadel a neomezená lampa je tím posledním problémem hry. Víc mě mrzelo, že v poslední dvouhodině (z šesti) autorům tak nějak došel dech a prostředí upadlo do stereotypu.
  • Polygon – 8/10,Eurogamer – 7/10
    Joystiq – 3.5/5, Gamespot – 8/10
    GodisaGeek – 7/10, Eurogamer.de – 5/10
    Harcore Gamer – 3.5/5, CVG – 8/10
    PWGaming – 8/10, CentrumHer – 90/100
    GuiltyBit – 70/100 , Dealspwn – 7/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit