-
Jsi vol. Kdybys aspoň vysvětlil, proč si myslíš, že Dear Esther je dobrá hra. Ale ne, jsi jen butthurtovanej, že si to někdo jinej nemyslí.
-
no jde o to, že s názvem "indee" komolíš název. mně to jde například strašně blbě přes prsty to napsat takhle špatně... tedy nejde o to, co od názvu očekáváš, to je v pořádku, ale že musíš napsat něco, co je gramaticky špatně a co je člověk zvyklý psát jinak. a v tom vidím ten problém.
to už by bylo lepší mít jen "deegames" - kratší a to zkomolení je výraznější...
no a nebo holt něco jinýho... mně osobně prostě vadí slovo indee (proti webu nic nemám) -
slabe skoda, strasne linearne, zbytocne vela dveri ked len do jednych sa da ist, cele je to orezane, lakacie momenty ziadne, a zatial som stretol jedno obycajne prasa co behalo po tme v nejakom ocelovom brneni ,hadanky tiez lahke nic kde by trebalo trosku pohybat hlavu ako v povodnej amnesii alebo penumbre, tuto amnesiu berem ako taky nepodareny datadisk ,skoda no snad nabuduce pridu s niecim novym :) lebo penumbra a prva amnesia su zatial naj horory co som hral , aj call of cthulhu ale to je ina vec
-
takže míň děsivé ale spíš úchylárna ve stylu Clive Barkera? to bych si mohl i zahrát *1*
-
Mně osobně hra hrozně připomíná strukturou hru Duke Nukem forever, u obou mi trvalo hodinu než jsem spatřil prvního nepřítele a do tý doby jsem se jenom lajdal a bavil kravinama.
-
Odpoj gamepad. ;-)
-
Když zapnu hru tak se točim pořád dokola ohromnou rychlostí nevíte někdo proč ? *16*
-
Pod názvem Kotaku nebo Rock, Paper, Shotgun by jeden taky neočekával herní weby. Základní domény s názvem indie nejsou volné, takže bych mohl mít něco dlouhého a špatně zapamatovatelného.
-
Zrovna jsem dohrál, není to sice to co jsem očekával, ale peněz nakonec nelituju. Dal bych 7/10!
Kdo čekal něco jako původní Amnesii bude nejspíš podobně jako tenhle recenzent zklamanej. Tohle je spíš taková zážitková 1st person chodička s dost ponurým hororovým příběhem, ale zato velmi povedeným. Musím pochválit pěkný ozvučení i hudební doprovod.
Bohužel negativ to má celkem dost:
- Po technický stránce dost slabá záležitost, ani v době vydání první Amnesie ten engine nebyl nic extra a dnes působí vysloveně zastarale.
- Žádný puzzly ve hře nejsou, jen úkoly typu zandej baterii, vyndej baterii, nasuň kolečko apod. což mě dost zklamalo i když pro někoho to může být plus.
- Hra je opravdu osekaná téměř o všechno co zavání nějakou interakcí, s drtivou většinou předmětů ve hře už nelze nijak manipulovat.
- Systém skrývání se ve tmě i ztráta příčetnosti při pobytu ve tmě jsou pryč; k tomu všemu teď máte neustále k dispozici nevyčerpatelnou lucernu což strašidelnosti moc nepřidává.
- Nepotěší ani extra nízká obtížnost hry, za celou hru se mi podařilo umřít jen dvakrát a to jsem se nijak nesnažil. -
Vidím, že jsem dobře udělal když jsem nejdřív zahrál a pak si teprv přečetl recenzi. *12*
-
Dovakhiin: S tim nejde jinak než nesouhlasit, ale stejně, mi tenhle bojovej systém ze zvyku asi přijde nejlepší, i to mi připomnělo starýho Gothica *3*
-
Já neporovnávám jablka s hruška to jenom ty jsi to špatně pochopil *3* ... A k tomu Risenu. Já Gothic MILUJU. 1 a 2 díl mají u mě 100% hodnocení, 3 tak 80 %, ale 4 radši ani neměla vzniknout.Problém je,ale v tom,že Risen nepřevzal z Gothicu jenom to dobré,ale i to špatné zejména ovládání.Na to dobu kdy vzikl G1 tak to bylo OK, ale v roce 2009 nebo 10 kdy vyšel Risen je to ostuda.
-
Ty jsi fakt naprostý imbecil, nemůžeš srovnávat tyto všechny hry, je to jako by jsi srovnával jablka s hruškama. A navíc, co je špatného na Risen?! Je to v podstatě viceméně pokračování Gothica. Risen si to hodnocení zasloužilo, nemluvím o dvojce.
-
Jo, u týhle hry jsem se místama bál víc než u Amnesie. Především, když mě honili v hotelu.... To jsem musel vypnout a dát si pauzu :D
-
Kdo nehrál Call of Cthulhu The Dark Corners of the Earth, neví co je to dobrej horor :)
-
Sakra, proč mi kazíte radost *9*
-
indee
google si to mohl dovolit, ale tady mi přijde komolení toho indie zbytečné a spíš kontraproduktivní -
Tak, ona tam byla v podstatě úplná tma a lucerna osvětlovala jen ochozy... pokud vůbec fungovala :-) Ale jo, to "DearEstherovké" přirovnání sedí.
-
Nevím přesně, co je špatné na jménu? Doména není nejlepší, to vím. S tím ještě hodlám pracovat.
-
Než budeš někomu nadávat do nul, zamysli se nad tím, že i sem chodí pisálci odjinud, kteří třeba taky mohou vlastnit review verzi, kterou rozesílali snad dva týdny v předstihu (menším webům asi jen tři dny dopředu).