-
Ano, kdyby byla křesadla rozmístěná lépe, bylo by to lepší. Ale jejich absence nevadí. Právě jsem hru dohrál a atmosféru to mělo skvělou.
-
Tak jsem taky dohrál a pod 8/10 se můžu podepsat. Atmosféra je perfektní a na návštěvu "domova nepřítele" jen tak nezapomenu (hlavně díky mrazivé hudbě).
-
To je tak složité metafyzika dílo z jiné dimenze které prostě pochopí pouze nadlidi které vybral sám Aštar Šeran. Navíc je potřeba mít vyčištěné čakry aby mozek pobral takovou hru. A proto zdejší osazenstvo nechápe to co píšeš.
-
Takový horory ale mám nejradši, přesně takové, jakým vzdává hold film Planeta Teror, filmy jako plan 9 from outer space apod. Takovou hru bych si zahrál ale neexistuje. Dobrý horor je Thief 3 třeba
-
A co na tom že nejde otevírat milion prázdnejch šuplíků? Tady jde o atmosféru a tu to má pořád skvělou.. jde prostě o to tuhle hru zažít a je jedno jestli jdete v koridoru nebo můžete odbočit někam vedle do chodbičky..
-
Je to dobrý, nejsem v tom sám *15* *15* *15*
-
jako sorry ,ale l.a. Noire si zaslouzi i vic jako 9.... Srovnavas jabka s hruskama, ale jestli si to hral bez znalosti aj tak te chapu...
-
a cekal nekdo vic ,klenot survival hororu je jedina hra a to siren!
-
Nechápu, proč zdejší osazenstvo nedokáže pochopit, že pouze vytříbený herní klenot typu Gone Home si zaslouží hodnocení vyšší, než 7 *6*
-
Koukám, že jsem nebyl tak debilní pouze já :D
-
Scénář. Mechaniky té hry jsou ale super.
-
co je zlého na L.A. Noire?
-
Je pravda,že je to oproti první Amnesii slabší,ale pořád je to nadprůměrný zážitek a udělených 6/10 je hodně málo.8 bodů z 10 je tak akorát.Další co nechápu je jak zde v článku vychvalujete první díl do nebes,ale v recenzi má pouhopouchých 7 z 10 ( za mně 9.5 z 10) a když bych to bral podle zdejšího hodnocení tak alespoň 15 z 10, protože když hry jako State of Decay,L.A. Noire nebo Risen dostávají 9-tky tak jde to jsme ?
-
Vylešti si věšteckou kouli, slendera jsem ani nehrál. Potom by byl asi Silent Hill. Dal bych před to ještě Train, ale to byla jen taková jednohubka, ale atmosféricky hutná jednohubka.
-
Ne ne, Penumbra je ta hororova hra. Pneumbra je hororovy pribeh o tom, kdy vymenit letni pneumatiky za zimni.
-
A pak Slender, že jo? Teda vlastně Gone Home.
-
Nevykecává to na recenzi trochu moc příběhových drobností? Aztéci, zbavit svět moru společnosti..není to moc, ale trošku mi to teď pocuchalo pocit tajemna, který bych zjišťoval až hraním
-
No jo, ale TomášMarný *3*
-
Penumbra:)
-
Tak jestli pro tebe vrchol hororových her je střílečka s pár dobrýma momentama..to už je větší horor i ten polodebilní slenderman.
Nedám dopustit na Pneumbru díky zasazení, v závěsu za ní je právě amnesia.