-
3rd-party DRM: Solidshield Tages SAS
3 machine activation limit
no, nekupuju, i když mě ta hra velmi zajímá -
Á, další hra co nebudu kvuli pitomé ochraně hrát, jen tak dál soudruzi. Dobře to děláte, no pirátit kvůli vám nezačnu, tak doufám, že si jednoho pěkného dne vytáhnou frantici z Ubisoftu hlavu ze sedínky.
-
-
Jsem an tom podobne,ale nektere hry si proste ujit nenecham. Serie Anno patri k mym oblibenym jiz od prvni hry pred 10? lety. nektere dily byly o nicem,jine byly skvele.
-
J to je smutné .... Aby si víc nahrabali, dusí tím hráče (X Bazarový prodej, X reinstalace widlý a X výměna HW nemožné/stížené), ale ono se jim to jednou vrátí a praští je to přes pracky *16*
-
Tak, tak. V zasade si nekupuju hry (a ani je nepiratim) od Ubisoftu (ten me totalne znechutil, kdyz jsem si koupil Wings of Prey, nainstaloval se mi s hrou i jejich pitomy yuplay klient a napsalo me to pocet zbyvajicih aktivaci: 3. To jakoze WTF!! Tihle ode me urcite neuvidi uz ani korunu), EA (vyjimkou byl Bioware, ale jestli budou jejich dalsi hry jen pres Origin, tak me muzou...), Rockastaru (kvuli jejich zmrsenym PC konverzim). Bylo by celkem zajimavy udelat na tohle tema nejakou anketu, zde na Games *5*
Edit: Jinak sorry za OOT -
-
Tak to koukam, ze jsem ke konzolim utekl prave v cas, tam se nastesti takove praktiky nevedou. Za takovych podminek bych hru taky nekoupil. Je to blby, ale z pohledu ubi je to asi tak, ze je zivi konzole a pc je pro ne okrajova zalezitost, ktera moc nevydelava, takze ji berou smahem.
-
-
Jenže na konzolích abys pohledal opravdu náročnou a těžkou hru, zatímco na PC jich díky menším studiím vychází celkem dost.
-
-
Je to hnus. Proto hraju hry od Paradoxu, které žádnou ochranu nemají. Ale vůbec žádnou. Za to člověk i rád zaplatí. A nebo třeba zaplatí jenom některé, a zbytek si zpirátí. Nebo, pokud má pocit, že taková malá studia tady budou navždy, si zpirátí všechny. No limits.
-
Som na tom podobne *10*
-
-
-
Skvělá hra a strašný žrout času :)
-
Musim zmenit nazor. Cim dele to hraji,tim lepsi to je. Na tenhle dil nema ani muj drivejsi oblibenec Anno 1404. Tohle je tezsi,komplexnejsi,zabavnejsi.
I kdyz lepsi je slabe slovo. Je to naprosto skvele. Pro me rozhodne 10/10. -
trosku si zatrolim, ale mam otazku, preco 8 a nie 10? neboli spomenute ziadne nedostatky
-
-
Ja osobne si myslim,ze je to diky podobe s predchozim dilem. Anno 2070 je skvela hra,ale krom par veci a noveho prostredi se zase az tak nelisi od Anno 1404. A Anno 1404 si podle me zaslouzi desitku. Ale nehledej recenzi. Na tiscali na tuto hru nejak zapomeli a ja jim to dodnes neodpustil *2* Vynechali nejlepsi dil z cele serie a navic je to jedina skutecna budovatelska strategie na trhu(kde boj je ve hre az to posledni a jen pokud ho sami chcete),takze o to je to smutnejsi
-
-
dalsi trolling ohladom 1. tvojej vety (oblivion -> skyrim) :)
-
-
ty jsi ale zasr.nej kret.n, vid
-
Jaky zase trolling? Jediny trolling post je ten tvuj.
To je hruza,clovek uz aby se bal vyslovit nejaky nazor. Kazdy si to vztahne na to,co se mu zrovna hodi... -
-
Jsi ho nepochopil.... on to myslel tak, že mezi Oblivionem a Skyrimem taky není velký rozdíl a přitom tam ta 10 byla. A dle jeho slov je Troll on sám ;-).
Já osobně si myslim, že honba za číslama je kravina. V současném nastavení x/10 si Skyrim 10/10 zasloužil a tahle hra si zasloužila 8/10. Mnohem lepší by ale bylo, kdyby se porovnávala kvalita hry x/10 (pak bych Skyrimu dal tak 6/10) a dále komplexita, kde by si Skyrim zasloužil třeba číslo 30. Tato hra by pak mohlo mít třeba 10/10 při čísle 9.
-
-
-
-
Trosku tě přiživím trolle, nemělo ohromnou marketingovou kampaň, tak proto *1*
-
-
Opravdu dobrá hra a strašně návyková. Koupě se vyplatí.
Po mnoha hodinovém hraní jsem došel odemknutí všeho v jedné frakci (Eko) ,zajištění soběstačného ekonomického systému, zásob, surovin, meziproduktů a několikáté restrukturalizaci městských obvodů a v průběhu toho se mi zpřístupnila další frakce s dalšími budovami a možností stavět pod mořem, jen abych zjistil, že se mi odemkne ještě další frakce která pojímá produkci už ne až tak ekologicky a samozřejmě s dalším kvantem budov a potřeb apod. Zároveň však nelze uživit všechny frakce v podobě velkoměst, protože prostor a suroviny jsou omezeny čímž se podtrhuje realističnost ekonomiky.
Co je důležité, po celou dobu mě to neustálé bavilo *4* -
čekal jsem od ní víc, ale hra nijak výrazně nezklamala a dá se hrát stejně dobře jako její předchůdci :)
-
Ja si minuly rok na zkousku koupil anno 1701 a priznavam, ze me to moc nebavilo. Byl to nejaky slabsi dil serie? Je nejaka sance, ze me tento dil bude bavit? Ekologicke tema a zadne valceni a zabijeni, to mi pripada sympaticke.
-
-
Anno 2070 je vicemene to stejne v novejsi grafice. Jestli te nebavilo 1701, tak 2070 ani nezkousej :)
-
-
hra je to dobrá, je to naprosto stejné jak její předchůdce, naprosto, jen s jinou grafikou :D
-
Táto hra má úplne úžasnú DRM, sorry za link na konkurenciu, ale toto proste stojí za to:
http://www.zing.cz/novinky/9406/drm-ochrana-ubisoftu-hlida-hardware -
-
Smutné že i když si hru pořídil legálně, hrozilo mu, že bude muset hrát s crackem či vůbec.
-