Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra az moc preplacana oproti minulemu dilu. Nekolik ruznych stromu technologii, ktere spolu navzajem nejdou propojit, protoze na ostrove neni misto. Nehrat minuly dil, vubec netusim co delat, i ted mi to nejaky cas trvalo. Podvodni svet spatny napad - je to dost neprehledny. Grafika celkem pekna, idea tohodle "simcity" modelu taky .. ale celkove nelibi.
    • Hrajeme tyhle hry, protože se nehrají samy. Pokud radši sleduješ nějakou hru, jak se sama hraje, na trhu je možností víc než dost, vlastně většina.
    • "Nekolik ruznych stromu technologii, ktere spolu navzajem nejdou propojit, protoze na ostrove neni misto" O to přece jde v tomhle žánru.Co by si chtěl jeden obrovský ostrov,kam naplácáš všechno co potřebuješ a hotovo?Proto je tam ta možnost osídlit více ostrovů.Co nevyrobíš na jednom vyrobíš si na druhým a dovezeš.Bez toho všeho by ti ta hra dlouho nevydržela.5ekl bych žes to zapl tak na 20 min a pak to vzdal.
  • Mě na hře, jako na ostatních sériích ANNO zklamal právě ekonomický mechanismus. Můžete lidem dát chléb, hovězí, vepřové, ale oni chtějí jenom maso. Zlatý Caesar :)
    • Nevim o cem mluvis. Obyvatele chteji vzdy od kazdeho jidla trochu. Tedy chleb i maso. A dalsi druhy jidla. Neco ti asi uniklo
      • V caesarovi chtěli na začátku 1 druh základní stravy a mohl sis vybrat, co budeš pěstovat. Po čase chtěli 2 druhy jídla a opět jsi si mohl vybrat, co budeš pěstovat (stejně tak to bylo i s ostatním zbožím). Navíc jsi musel řešit problém zvaný nezaměstnanost nebo nedostatek pracovních sil. v ANNO si postavíš továrnu na opuštěném ostrově a stejně ti jede naplno. v Caesarovi nebo Pharaovi jsi nesměl stavět pracovní budovy daleko os bydlišť, jinak ti tam nikdo nepracoval a taky jsi musel mít dostatečnou populaci na to, aby jsi měl dost pracovních sil. Protože pokud bylo málo pracantů, klesala i produkce.
    • PreidaQ
      Caesar byl dobrý, ale vždy u mě stál ve stínu ještě lepšího Pharaoha. *3*
      • Oh, ano. Zapomněl jsem na jeho název, jinak jsem jej chtěl uvést. Ale skutečně mi každý díl hry ANNO připadá podprůměrný strategiím od sierry. (btw: sierra je pro mě jedno z nejlepšíh studií vůbec - strategie homeworld, caesar, pharaoh a další na které velice rád vzpomínám)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit