Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne

Mně je nicméně upřímně jedno, co budou uvolňovat, jaký maj plány, co chystaj nebo kam to chtěj posunout. Až to udělaj a bude-li to stát za to, napíšu článek, že už se to dá hrát. Mý peníze za to chtěj TEĎ, ne za pár měsíců, proto taky obdržej hodnocení za to, co TEĎ za svoji koupi dostanu.

• Daver

K tomu obsahu. Zrovna jsem koukal na Angry joe rant! kde o tom diskutují a zaujala mne jedna věc. Ukazoval tam věci z nějakéhé Anthem streamu kde se mohli kustomizovat Javeliny. emotes tolik že by se dalo scrollovat a helem bylo alespoň 10. Ten obsah už je vytvořený ale prostě ho vyškrtly aby ho mohli dodávat postupně popřípadě aby ho za šílenej grind mohli prodávat v shopu (nebo samozřejěm za prachy). Bleh...

• TheSibep

Máš pravdu. Na GM1 jsou lidé už trochu opatrnější
    a snaží se tu misi normálně dokončit. Tak se to nestává tak často, že by jsi se
    tam válel příliš dlouho.

Víc mě štve, že v tu chvíli
    nemůžeš dělat vůbec nic. Podívat se například do žurnálu, případně poladit
    nastavení.

A další věc, kterou nechápu je
    změna rozlišení. Na monitoru i když si nastavím režim v okně tak tam
    zůstává původní nativní rozlišení full screenu a nejde s tím hnout.

• Tak RDR2 online dodelany nebyl,byla ťo beta pokud jeste pořád není. A v tom je ten spor ,nějde srovnávat SP hru ktera je hotová a konečná , s hrama ktere sou online řeší nápor servru ,,první vypuštení do sveta je proste test a není ostuda že se musí ladit.A taková hra je planováná jako služba,vyvojáří musí mít hotovy už i obsah ktery buđou uvolnovat nasledujicí mnesíce a o kterem recezentt nemuže mít ani tucha.Ano chce to asi zmnenu ve spusobu hodnocení her. 4/10 nevypovídá o kvalite služby která jeste nemnela šanci se projevit vę všech svych aspektech, zhola nic jen popis porodních bolestí kterym se žádná tåková hra služba nevyhne ,maximálne se mužou ted kasat nam to padlo jen  2krat vam 20 to sme borci.Když to hodne přitáhnu za vlasy je to jako hodnotít stejnym spusobem a měřítky pračku a prádelnu.

• 4/10. To sme tu dlho nemali na AAA hru. Trocha krute hodnotenie ale po precitani recenzie musim priznat, ze uprimne. Ta hra okrem grafickej stranky nic ine neponuka. To fakt niekoho napadlo lietanie v mechu a okolo toho chceli vystavat celu hru ?  Zhrnutie:

-dalsia looter-shooter hra

-malo obsahu (koho bavi ese cakat cele mesiace aby to malo hlavu a patu ? )

-stereotyp, nudne, genericke repetetivne misie

-pribeh slaby, nudne postavy ako hlavne tak aj vedlajsie

-MP hra bez moznosti komunikacie s ostatnymi hracmi...

-UI v menu na facku, nelogicke rozhranie a zle designove rozhodnutia. (neustale sa vracanie do Fort Tardis, pomaly pohyb v nej .

Neuveritelne co sa da vyprodukovat za 6 rokov vyvoja. Nech mi nikto nehovori, ze na vine je EA. Toto predsa nema nic s kvalitou a veru sa zacinam bat o Dragon Age 4 ....

• nightborne

Jak už jsem zmiňoval někde dole, ano, neboj, uvědomuju si, že tím ve hře reálně nikdo nemyslel monitor od počítače, ale ať mi zároveň nikdo netvrdí, že jsem jedinej podivín na světě, kterej se při replice "It's not the first time I've run into The Monitor!" neubránil úšklebku při představě frajera, co s rozběhem bourá do obrazovky. 

Podobná asociace přeci musí lidem, co píšou příběh, dojít. A synonym existuje dost...

• nightborne

Chlape! Odstavce =)! 

Jinak ještě dodám, jak moc tristní mi přijde, že máme v podstatě identickej zážitek i názor na "endgame", přitom ty máš skoro dvakrát tolik gearscore, než na kterým jsem skončil já (cca 290).

Plus ještě jedna věc, na kterou jsem do textu zapomněl. Když se člověku povede ve volným hraní umřít, nerespawnuje se. Zůstane civět na zemi jak hydrant, protože je "v partě" a může v tu chvíli buď hru vypnout, nebo doufat, že někdo naprosto náhodou zrovna poletí okolo a zachce se mu ho zvednout. Možnost si o pomoc alespoň nějak říct v podstatě neexistuje. Design par excellence.

• Majkl

no, ptal jsi se koho by něco takového napadlo, tak tady máš odpověď! 🙂

• Majkl

jj, až na to, že recenze na špatný hry ze starých časáků bejvaly vtipný 🙂

• vic takovych jako ty a muzeme se na nejakou kvalitu her dobudoucna uplne wIjebat..... to už jsou dnes lidi fakt jen tupý ovce co sezerou jakykoliv zvratky ?? a jeste to obhajujou ??? jsme pekne v p.....

• uher

A před tím vším 10/10 Resident Evil 2.

• walltar

Ale jak vyjádříš potenciál v recenzi? Recenzent není jasnovidec a nikdo ti nezaručí, že z toho potenciálu někdo někdy něco vykřeše... se klidně může stát, že to EA za měsíc utne a pošlou Bioware pracovat na něčem co bude mít větší předpokládanej zisk. 

A podle mě by porovnání s destiny celkem sedělo... jsou to dvě hry stejného žánru. A cenově taky nejsou od sebe daleko... Já teď nedávno koupil Destiny 2 + všechny DLC i s tím jejich posledním anual passem za cca 50€. Takže proč to neporovnat? 

• TheSibep
    Mé zhodnocení Anthemu. Anthem popírá základní mechanismy MMORPG typu WarFrame, Destiny. Co přesně chybí a nebavme se o tom co vývojáři slibují, že průběžně dodají. Máme zde velkou mapu, kde můžeme plnit aktivity v průběhu základní herní doby a především v end gamu. Na tuto mapu se mohou současně připojit 4 hráči. Pokud se nebude jednat o fire team čtyř kamarádů a rozhodnete se pro plnění aktivit na vyšší úrovni stane se ze hry houbovitá nezábavná akce. Mluvím zde například o Titanech. Na úrovni GM1, se z něho stává houba, kterou jste schopni ustřílet sami, ale bude to trvat řádově 15 – 20 minut. Nebo budete mít svůj fireteam a celá akce vám zabere maximálně 5 minut. O GM2 – GM3 ani nemluvím. Před sebou máme obrovskou herní mapu, která není rozdělená na několik instancí (Destiny EDZ má cca 8 instancí kde narazíte na několik hráčů, kteří se pohybují ve stejné lokaci), velikostí odpovídá například mapě z FC5. Otázka zní jak donutíte zbytek 3 lidí aby vám s Titánem pomohli? Odpověď zní nedonutíte! Můžete na ně volat přes voice chat, ale valná většina lidí, ho má deaktivovaný. A není se čemu divit, když si vzpomenete na jiné hry, kde slyšíte rušivé zvuky z domácnosti. Absence trackingu na herní mapě, další ze základních mechanismů. V průběhu freeplay se rozhodnete pozvat kamaráda, bohužel zjistíte, že se to nedá a musíte se vrátit do pevnosti kde se spojíte a vyrazíte společně na herní klání. Celá pevnost je za trest. Místo kde chodí virtuální kamera s nožičkami a občas zahlédnete i ručičky pokud zamíříte pohled k zemi. Zde si nabíráte aktivity, ty se dají nabrat také v malé instanci, která odpovídá velikosti malé tělocvičny. Tady se můžete potkávat s hráči, ale nedej bože, že by jste si chtěli prohlédnout jejich gear. Po otevření menu zůstane vyset. Jedinou možností je shodit hru, nebo pokud to jde si nechat poslat pozvánku aby jste se odportovali ke kamarádovi. Nemusí to být pravidlem, ale děje se to prakticky vždy, když se někdo odpojuje. Nemožnost splnění výzev quick play. Z 20 her jsem dokončil 4 díky bugům, které se ve hře vyskytují. Po dokončení příběhu na vás čekají kontrakty, jsou to malé mise, které jste dělali po celou dobu základní hry. Strongholdy, které jsou obdobou striků z Destiny a ty jsou ve hře dohromady 3. Z toho poslední je závěrečná mise z původní základní hry. Prakticky veškeré mise jsou složeny ze 2 – 3 klasických public eventů, kde vždy čekáte až se vykecá kamarád na telefonu a pak můžete pokračovat dál. V průběhu základní hry si nevybudujete absolutně žádný vztah ke svému gearu, ty lepší věci začnou padat až na cca 25 úrovni. Příběh dokončíte na 14 až 18 úrovni. Samotné levelování jde pomalu a tak se v tom plácáte poměrně dlouho. Je toho straně moc, co tam není a mělo by být. Proto ty, kteří o hře uvažují a mají tu možnost zkuste využít EA Premier, máte pak měsíc na to si hru osahat a případně pokračovat v předplatném, nebo si ji pořídit ve slevě za rozumnou cenu. Aktuálně mám 488 gear score, chodím GM1. V Desitny 1 a 2 mám kolem 3000 odehraných hodin. Upozorňuji není to hejt jen mé zhodnocení hry samotné. Málem bych zapomněl, public eventy se na mapě neukazují, tzn. poletujete po herní mapě a snažíte se narazit na probíhající event. Po dokončení hry jich máte jako jeden z hlavních úkolů splnit 100.
  • Carnage666

No jo jenže EA má ve zvyku hru absolutně opustit ve chvíli kdy jim nevynáší viz. Andromeda a jakýkoliv DLC. Prostě úplně zrušili plány na dodatečný obsah a za to jsem na EA naštvanej víc jak na celou Andromedu. Tady to bude možná jiný protože hru samozřejmě přošpikovali mikrostransakcema.

• Ještě štěstí že mám resty z loňska protože rok 2019 na poli AAA her působí hodně rozpačitě.

Metro a jeho kauza s Epic Storem, další prznění značky Far Cry, nezajímavé The Division 2 a do toho Anthem který by neobstál ani v době Destiny 1. Sorry ale 60€ ode mě vydavatelé zřejmě ještě nějaký čas neuvidí.

• maros.goc

To bola recenzia ako keby vystrihnutá zo starých herných časákov! Paráda :)

Som rád, že Anthem padol na hubu, som rád, že sa ukázalo, že bola chyba robiť Anthem. Dúfam, že za tento fail budú pykať zodpovední ľudia, ktorí tento nezmysel navrhli. Nakoniec Mass Effect: Andromeda z toho všetkého vychádza ako víťaz. Nie je to na zaplakanie?

BioWare je mŕtve. Mass Effect je mŕtvy. Hlavne, že EA žije aj naďalej, veď to predsa za nič nemôže.

• Morlang

Proboha, když už máš nutkavou potřebu vyblít takovej odstavec, zkus ho aspoň trošku strukturovat... Nemusí bejt nutně bez chyb, ale musí se to dát aspoň trochu číst :D

• Zaho

Ok, ale dokud jsou lidi ochotný zaplatit za slib, nic se nezmění. Podívej se třeba na Apple, ti žijí už pár let ze slávy minulé. Něco podobné ve světě her je GTA nebo Farcry.

• NEkromanT

ta naivní představa, že placený DLC u Anthemu nikdy nebudou, je kouzelná

• Ne, měl by se změnit způsob vydávání her a ne chtít plnou cenu za beta nebo dokonce alfaverze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit