-
Monitor má v angličtině spoustu významů. ale jeden z nich je stejný, jako v čěštině.
https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/monitor
-
Samozřejmě že vycházejí i dodělané hry, ale od doby co hry staly mainstreamem, se průmysl začal hodně měnit. Možná by se měl změnit i způsob hodnocení her.
-
Vynikající recenze na strašlivou hru.
-
Monitor má tak úzký význam, jak mu rozumí recenzent, jen v češtině. Angl. ekvivalent pro obrazovku je display. Monitor se používá obecně pro sledovací zařízení, pro počítačové obrazovky minimálně. Jeho význam je širší, takže anglofonním lidem to nijak divné připadat nebude.
A konečně: Monitor byla třída lodí použitých ve válce Severu proti Jihu, jedny z prvních celokovových lodí poměrně unikátní konstrukce: https://en.wikipedia.org/wiki/Monitor_(warship)
-
To len pre spresnenie, mne samozrejme neprišla dobrá dotyčná recenzia na Anthem, to Destiny som spomenul ako perličku, že to dostalo 9/10 čo je retrospektívne vyslovene vtipné.
-
kingdome come nebude opraveny ani za rok...
pri vydani vyvhazi spousta her dodelanejch. Ja loni hned kupoval God of War a Red Dead Redemption 2.
-
Ale recenzent nemuze hodnotit hru, jaka mozna bude za rok, nebo nekolik mesicu. Musi hodnotit aktualni stav. A nemuze strakt hlavu do pisku, protoze je to vase oblibene herni studio u jehoz her jste se bavil stovky, ci tisice hodin. Sam pisete, ze jste rad, kdyz ctete objektivni kritiku, ale cely prispevek je vase prani, aby recenzenti byli zcela neobjektivni a hodnotili neco, co zatim neexistuje. ;-)
-
Začínám mít pocit, že by se hry měli recenzovat se zpožděním, až se odstraní bugy a přidá obsah. Stejně si nikdo rozumnej hry nekupuje v době vydání, ale po pár měsících nebo letech. Třeba já se těším, až si za rok zahraju Kingdome come.
Nebo udělat druhou recenzi třeba rok po vydání. -
Hra je aktuálně ve stavu, kterému ty 4/10 plně odpovídají.
-
Nehodlám polemizovat o technickym stavu hry,chyb a nedodelku je dost,ale naštestí se zatím ukazuje že to tvurci nehodllaj pohřbít.Spoustu oprav je venku,hodne na stole,a hromada obsahu v plánu .Ale přijde mi že část recezentu si umanula vztekle se vyprskat když se naskytla taková příležitost a doslova nabádat at to nik nekupuje a nehraje /ponevač oni vedí a sou zhnusení/ ,aby už nebyl duvod se autorum obtežovat poprat s vecma ktere zmnenit lze.Chceme tomu projektu pomoct aby nam ho tvurci doladili jak jako hrači chceme,protože vule z jejjich strany tu zatim jeví se že je, anebo hru chceme za každou cenu dorazit a štavnate si s recezentem odplivnout že -tfuj. Tenhle typ her má svy porođní bolesti ze svy podstaty,a u bioware jakože to není standartní šálek jejich kávy zabolelo hold kapánek víc krute,ale nechce mi snad recezent tvrdit že jim to bylo u pr...e že porodej paskvil.Sou v tom zainteresovani ti samí tvurci tak milovanych herních serii?,Pokud ano zaslouží si aspon objektivni kusanec slušnosti,protože už nejednou obohatili náš herní svet nezapomenutelnymi kousky,a do herní historii se už chvalne zapsali. I nejlepší autor se nekdy vyčerpá a potřebuje i chce zmnenu,nebo jen vnímá jak se mnení svet a vyrustá generace ktera se nemuže nabažit battle-royal experimentu ,kterym dame klidne 8//10 a o příbeh v nich nezakopneš. A tak se možná rozhodli popasovat s žånrem,ktery by sme možná mneli fakt vnímat i jako předplacenou službu ktere obsah máme možnost vykommunikovat , dokud nám teda budou poskytovatele služby naslouchat.Nekdo nám tady nabídnul ze sví vyvojařsky dílny svet ktery už têd nemale častí hráču sedl,má kouzlo,pozadí ktere lze vetvit,chytlavy gamplay ktery lze vyladit....Sem rad když čtu objektívní kritiku,na te lze stavet,zachovat si duśtojnost ,zustat partneři a posunout se vpřed a možná neco pro nás hráče v tomhle případe i vytežit když máme před sebou hru jako službu a příslib že tvurci s ní takhle počítaj a nadeji,žeby to šlo ikdyž nebylo vše v cajku při startu.
-
Zajimalo by me, jestli se budou vubec pokouset nekdy zbavit tech loadingu. I na PC s SSD je to otrava a co teprve na konzolich, no moc jim to tam nezavidim... Otevri branu do kobky, loading - jedna mistnost a pak hned zpatky - loading. Zacala se prehravat predrenderovana pribehova cutscena (trvala pekne dlouho, par minute urcite) a hned po ni loading? Proc se dalsi scena nenacitala behem cutsceny??? Pri tom hra ma obrovsky open world svet, ktery urcite neni v pameti nacteny cely, takze nejaky streaming assetu tam uz poreseny maji :/
Po par hodinach je to otravnejsi a otravnejsi, animace menu trvaji mega dlouho, staty po konci mise jsou i s preskakovanim zdlouhave. Cele to pusobi takovym podivnym dojmem, kdy vam hra bere cas u nesmyslnych veci a hra tak ztraci na imerzi pro hrace, kteri chcou vnimat lore, i pro hrace, co chcou efektivne grindit pro nejlepsi loot. Asi si na telefonu pri hrani Anthemu otevru na cteni nejaky Webcomic pro zajimave vyplneni casu...
No nic no, jako hra zdarma ke grafice mi urcite nevadi xD, zapnu si to jednou/parkrat za tyden, protoze precijen to letani je zuzo a opravdu si pripadam jak Iron Man.
Taktez drzim Bioware palecky s dalsim obsahem, ktery bude nastesti free, at nam ukazou jak moc brzo tohle opravdu vyslo.
-
Hry vyšla ve stavu v jakém vyšla, proti konkurenci, která tu už je. Proti čemu tenkrát stálo Destiny?
omlouvej to jak chceš, ale pokud jdeš do kategorie zahuštěném konkurencí, tak se musíš vytasit sakra s něčim pořádným, protože samozřejmě každej bude bude porovnávat aktuální stav(mam opustit Warframe/Destiny2 pro tuhle hru? ). Samozřejmě do toho je tu ještě Bioware aspekt. Pro tuhle hru se obětoval mass effect, takže se čekalo že to bude fakt nářez...
-
Pozrel som si viacero recenzií (hru nemám) a všetci vyčítajú hre to isté. 4 z 10 je ešte príliš mierne hodnotenie, podľa toho čo som videl. Angry Joe to veľmi podrobne rozobral, a má pravdu. Tá hra je doslova patetická. Je to pľuvanec do tváre a výsmech inteligencii hráčov. Tá herná náplň je úbohý a nemiestny vtip za 60€. Kým hráči budú tolerovať takýto hnoj a budú ho naďalej predobjednávať, tak sa v budúcnosti určite dočkáme ďalších takýchto paškviľov ako Fallout 76 a teraz Anthem...
-
Poslyš, nijak se samozřejmě nezlobím za rozdílný názor, ale alespoň kritizuj, co v textu opravdu je... jedinej odkaz na Destiny v celý recenzi je, že má obdobně stupidní příběh, nic jinýho. Anthem nefunguje sám o sobě, nepotřebuje srovnávání. Potenciál uznávám už ve verdiktu a zároveň je mi v číselným hodnocení upřímně fuk, když ho kazí neskutečná smršť chyb a mizernýho designu.
Bez jakýkoliv ironie ti nicméně závidim, že tě to baví. Taky jsem doufal, že bych si z toho mohl udělat oddychovku na hoďku dvě, občas. Zkus Warframe, mimochodem, jestli tě baví Anthem, budeš z toho naprosto urvanej ;).
-
4 z 10 je ešte príliš mierne hodnotenie
-
Tohle fakt není moje první hra od Bioware, pamatuji si čerstvé vydání Balduru dvojky a u jedničky jsem strávil pár set hodin, Neverwinter je moje nejoblíbenější hra a dohrál jsem ji asi 100x, takže od Bioware mám "trošku" nahráno :-)
Jen prostě nejde srovnat old school isometrické RPG a akční MMO,. A v Destiny taky ne... *cough*cough* a těch 80 Euro nebo kolik za DLC a Pass je co?:-D
-
A včem jako? Podobný titanům? V něcěm ano, ale je to defacto kombinace všech titánu... cmon, bossfighty se prostě ve všech hrách opakují, už od vanilly wowka... a rozhodně to má nápaditější boss fighty, než Destiny 2 základ bez DLC... tam bylo nudné vše až na lasta.
-
To bude tím, že není dobrá. Porovnávat hru, do které člověk musí dokoupit za 2x tolik DLC (viď, Destiny 2) a která ma za sebou velmi dlouhou dobu a stále není povedená a Anthem, který teď vyšel a má neskutečný potenciál, je scestné.
-
No ME3 byl taky nehorazny pruser. Zalouzili si kazdy kousicek toho hatu co dostali
-
Přitom kdyby se vrátili ke konceptu Origins, tak jim utrhnou zákaznici ruce. Nároky na tyhle RPG nejsou velké a u lidí jsou oblíbené. Prodávat se to bude jako rohlíky a nebudou se řešit haty.