Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

V Destiny taky ne. Tím tvoje argumentace padá. A narozdíl od Anthemu mám několik typů zbrojí zbraní atd. Tady se to fakt říct nedá. Chápu, že jsi z toho nadšený a evidentně je to tvoje první hra od Bioware...ale ta hra naprosto nesplnila to, co kecali vývojáři.

• Veskoslav

Děkuji, ale jenom na skok a na chvíli. Ale pár známých tváří se tu vrátilo, tak jsem s pár lidma "pokecal":)

• Veskoslav

Takže Monitor není nic, co by jsi nehrál v hlavní kampani a tady si to zopákl? Takže to není zrecyklovaný boss fight?

• Veskoslav

3>4? Co máš z matiky?

• FarkyJTV

pre mna je proste ten loot katastrofalny.pamatate na ten zlaty dast rozkose ked ste zabili bossa v borderlands?pre mna pada hra totalne natom.a tie loading screeny nemaju co v 2019 co hladat.beta division 2 sla na jeden take skoro.len darkzony zostali aj to tam idete cez animaciu pomalsiu

• Paul_cz

Anthem byl ve vývoji souběžně s Andromedou. A pokud bude mít Anthem neúspěch, tak by se třeba možná mohlo někomu v EA rozsvítit a nechat Bioware zas udělat nějaké singleplayer RPG.

Hahaha a pak jsem se probudil.

• Delinom

Kromě pořizovací ceny tady člověk taky nemusí utratit ani halíř. 

• Preed

V pohode, ja som mal len potrebu sa ozvať pretože mi tá recenzia neprišla dobrá, to je všetko :)

• nightborne

Hele, mně jádro taky přijde fajn, souhlas. Taky sem to asi dvakrát zmínil v textu. Ale nehodnotím to, co z toho jednou třeba moooožná, když se někomu bude chtít, bude. Hodnotím rozbitou, špatně nadesignovanou hru s nulovým obsahem, kulhajícím lootem a neexistující endgame, co mi přistála na disku te´ď.

Jestli s tim něco udělaj, s radostí se k tomu za rok vrátím a napíšu článek, že už to neni takovej šit ;).

• nightborne

Emm... a on někdo tvrdí, že to je horší než Fallout 76? 

(Pokud se tedy hypoteticky přesuneme do vesmíru, kde tohle srovnání vůbec dává smysl).

• Trochu úlet. Rozhodně to není horší než Fallout76. Trochu cítím snahu recenzenta si nahnat bodíky u haterů. Za poslední půlrok to není první taková recenze. Hold po proudu je to jednodušší. Jindy se tu prozměnu dá 10/10 kopírce z třetího kolene. Jinak pokud se Vám stýská po starém, dobrém Bioware, může za to milovaná komunita, že doktorská dvojice utekla z herní branže s nervama v kýblu(ME3).

• Preed

To bolo len pre porovnanie ak by to niekoho zaujímalo (pretože mňa ako
    hráča Destiny to zaujímalo a preto hrám Anthem) a 4/10 mi skutočne príde
    neadekvátne a neodráža stav tej hry. Ale samozrejme, nedostatok obsahu a technický stav neospravedlňujem
    ale jadro mi príde dobré a určite nie na 4/10.

• Daver

No. Ono se moc ohánět tím co měla konkurence při vydání moc nejde l. Anthem nastupuje pěkně z čerstvá proti rozjeté konkurenci. Mně nezajímá, jako hráče co hraje teď jakej měl start kupříkladu warframe(ten hraju takže vím o čem mluvim) když teď je to úplně jiná hra a proti tomu nastupuje Anthem s tolika chybami a nesmysly že se mi zpět ani do něj nechce. 

• Daver

Warframe? Kterej je za a) f2p a za b) do něj není potřeba nasypat ani kapku peněz (to že to člověk stejně udělá aby podpořil tvůrce je věc jiná) 

• Preed
    Len taký proti názor pre ľudí ktorý by to náhodou chceli hrať. Príbeh vôbec nie je taký zlý ako sa ho snaží prezentovať recenzia, na pomery lootershooterov je dobrý a podľa mňa OVEĽA lepší ako v Destiny. Combat a lietanie je zábavné a funguje. Bugy existujú a zlé dizajnové rozhodnutia tiež ale nekazia hru tak ako sa to snaží prezentovať recenzia. Endgame je slabý ale nie veľmi slabší ako mala pri vydaní konkurencia(destiny). Anthem má svoje chyby a nemá endgame obsah, áno je to problém, áno nemali to tak vydať ale 4/10 je úplne mimo. Primerané hodnotenie je tak 6-7/10 z môjho pohľadu a len tak na koniec chcem pripomenúť, že destiny 2 tu dostalo 9/10(ani náhodou nebolo na 9/10). Takže ak nechcete nutne srať bioware na hlavu tak si počkajte a myslím si, že sa budete relatívne dobre baviť, ja sa bavím slušne už teraz.
  • Ja se tu Andromedy zastaval uz pri vydani. Prislo mi to jako celkem uchazejici start potencionální novy trilogie - vzhledem k tomu, ze na tom uz delal novej (nezkusenej) tym...bohuzel, majorita mela opacnej nazor, tak tu ted mame místo SP RPG tenhle paskvil. Anthem jsem zkousel pri open bete a vydrzel to hrat asi jen 2-3 hodiny a ikdyz nerad soudim podle takhle kratky doby, tak tady jsem mel proste tak negativni pocity, ze tovted ani nebudu stahovat ,prestoze mam origin premier... A to mam pritom tenhle typ her v oblibe - Warframe, the division, destiny...

• Jack1947

Hodně nízká známka, 6/10 by tomu slušelo více určitě to má daleko k odpadu. Nicméně ta hra nic nového nepřináší, spíše kopíruje lepší hry a ještě to dělá špatně.

• Dag0

Andromedu sem dlouho odkládal a asi rok pročítal recenze, reddit apod. Nakonec to byl pěknej “massefektovskej” zážitek, pokecáte s kompanionama (možná někoho sbalíte),  lítáte si v lodičce po vesmíru a skenujete planety, no a pohyb, střelba, skilly v boji se prostě povedlo na výbornou (možná nejlepší ze série). U Anthem to vypadá jako by se vzhlédli ve startu diabla 3 (grind kampaně, mizernej loot) a skirimu (bugy, naprosto nemožný menu v inventáři atd). No asi tomu dám rok jako andromedě a uvidím jestli koupit nebo zapomenout. Btw pořád věrím, zme vyjde pořádnej a super mass effect :)

• Delinom

Mě se zas potvrdilo, že má Bioware obrovský potenciál a hra je všechno jen ne brak, navíc nemá bambilion mikrotransakcí jako destiny 2, které je prakticky mrtvé dneska a jinou podobnou hru takového typu člověk nenajde.

• Delinom

1 ze 3. Brouk v mines i monitor jsou unikátní. A ta luminary v templu je taky trochu jiná díky těm štítům ale uznám, že je podobná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit