-
"Zdroje šílené na výrobu" kamaráde po týdnu hraní bych s těmi zdroji mohl vystavět novou dálnici D1 a epicy jsou tak low itemy pro end game, že stejně začneš sakra rychle farmit masterworky a lepší.
-
Doufal jsem že když už nic jiného tak aspoň to story mohlo bejt ok. Ale jak na to tak koukám, tak i Warframe má lepší story a storytelling a to tak pár let zpět nic nebylo xS
-
Teď už tam skoro nikdo nezbyl, ale do vydání DAI tam ještě bylo spoustu
původních pak tam nasadili popravčího Samanhu Ryan. Jsou tam ještě lidi kteří dělali na hrách co mladší generace považuje za zlatou éru, např. se tam dokonce vrátil Kyle Scott, ale pro mě většina nejdůležitějších utekla po vydání KOTORu. Btw vítej z zpátky z
exilu 😉 -
"Ještě jedna perlička – v Anthem samozřejmě najdete (naprosto generického) hlavního záporáka, který se jmenuje, a teď pozor... Monitor. Ne, to jsem si nevymyslel. Komu to prokrista přišlo jako adekvátní jméno pro vážně míněného zlosyna? A co hůř, kdo to pak ještě schválil? Příště proti nám stane lord zla Mikrofon a jeho skvadra elitních Větráků?"
Za tenhle odstavec oba palce nahoru, zasmál jsem se :)
-
To souhlasím. Jenom asi druhá největší legrace jsou pak odměny za to prozkoumávání atd. Naprosto tragické odměny.
-
Jo, to video s tou 0% zbraní jsem taky viděl =).
Ty staty jsou jako v původním Diablu 3, rollujou se naprosto náhodně, takže šance, že dostaneš kravinu, je obrovská. To sem nicméně nechválil, líbí se mi ten samotnej princip získávání receptu. Ten je fajn.
-
Jak jsem psal u starší novinky, očekávám za pár měsíců oznámení že Anthem bohužel jen vyšlo v nesprávnou dobu kdy frčí BR hry a sami si budou nadávat na Apex. Poté očekávám jako u Andromedy zrušení min. poloviny slibovanýho dodatečnýho obsahu. Každopádně po Andromedě, BF2, BattleSJW V jsem ani nečekal že by s Anthemem udělali díru do světa. Takže vlastně mě to ani nepřekvapuje.
-
I Endgame byl prostě lepší. Ne skvělý, spíše průměrný, ale přesto nebyl tak vyloženě tragický jako tady, kdy 2 ze 3 "endgame" bosů jsou jenom opakováním těch, co už ve hře byli.
-
Ono je sice hezké, že padne recept, co si člověk přeje. Ale pak zjistí, že než vyrobí fialku, tak nejenom, že zdroje jsou šílené na výrobu (může ji koupit za sumu, kterou většina lidí nemá ani po 40-70 hodinách hraní). Ale může se stát, že Vám padne zbraň s takovými statistikami, které nikdy nikdo neviděl:) Takže i crafting je naprosto rozbitý. Protože mít zbraň, co má 0 % šanci na spuštění sekundárního damage, které udělá 0 % damage zapáleným protivníkům je něco, co chcete:)
Za 10 € ve slevě to bude fajn koupě.
-
Počítám nicméně, že v roce 82, kdy se Monitor v DC poprvé vyskytl, nebyla ta asociace s počítačovým příslušenstvím až tak zásadní =).
Já chápu, že tím ani zde nikdo nemyslel obrazovku, ale tak přeci existují synonyma nebo alespoň slova s podobným významem... Overseer, Director, Auditor, Beholder, Observer, Keeper, Watchman... co já vim, sice to, pravda, pořád zní příšerně béčkově, ale nemůžu si pomoct, lepší než Monitor =)
-
jo jasně tj jednoznačný fail
-
No Destiny mělo navíc PVP například?:)
-
No je to celkem bezvýznamná postava v DC Universu. Takových tam mají desítky. Při největším rozkvětu DC i Marvelu použivali pro své hrdiny snad všechny možné názvy. A ano, Monitor je pořád pitomé jméno. Navíc je i rasa Monitorů (Monitors), ale tam se hodí je překládat jako Prefekti například. Navíc je to rok 82...
-
V čem je to horší/lepší/jiné než Destiny? tam probíhal po vydání taky hate ale přeci jen ne v takové míře..a mě ta hra bavila
-
Z původního Bioware, co mělo na starost I. a II. díl ME, DA:O, Baldurs či KoToR tam už nikdo defacto není. Bioware je mrtvé. Hodilo si oprátku s ME:A a teď jenom skoplo tu stoličku, co mělo připravenou.
-
Komu přišlo jméno Monitor jako vhodné pro záporáka? Co třeba autorům jednoho z nejslavnějších příběhů od DC Comics Crisis on Infinite Earths? (pro rýpaly, vím že ten zlej byl Anti-Monitor a Monitor byl hodnej, ale i tak)
-
Obávám se že to "už to takhle bude stačit" neřekli v Bioware. Pořád tam je spousta talentovaných lidí, ale bohužel je spolknula mýtická příšera dEvelopers Anihilator který je postupně pohřbívá. Dragon Age 2 mohl být nejlepším dílem série nebýt EA. Vždycky jsem chtěl pokračování singleplayerového KOTORu, ale i když EA má SW licenci od Dysneyho, tak budu raději když se na to vykašlou.
-
Kritika obecne je zcela na miste, Anthem ma radu chyb a i onen pribeh, zjevne nemajici za cil vybocovat z bezne hollywoodske produkce superhrdinskych filmu je v rade mist zkratkovity a zaslouzil by i v ramci zanru vetsi peci. Jen mi velka cast recenze proste prisla v duchu: "Me ta hra hrozne stvala, smlsnu si na ni v recenzi stuj co stuj." Samozrejme, ciste subjektivni ctenarsky vjem cloveka, ktery Anthem hral a nepovazuje ho navzdory cetnym chybam za takovou katastrofu, jakou text navozuje. ;)
-
Čekal někdo něco jiného? BioWare se jmenují už jen na papíře, všichni lidé, kteří stáli za jejich staršími peckami už jsou dávno pryč :/
-
https://imgur.com/gallery/3Cvyl