Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2

A sakra tady je někdo krutopřísnej doufám že nebude Honza psát recenzi na Division 2.😉

• FarkyJTV

pre mna je proste ten loot katastrofalny.pamatate na ten zlaty dast rozkose ked ste zabili bossa v borderlands?pre mna pada hra totalne natom.a tie loading screeny nemaju co v 2019 co hladat.beta division 2 sla na jeden take skoro.len darkzony zostali aj to tam idete cez animaciu pomalsiu

• species
    https://imgur.com/gallery/3Cvyl
  • tomasrippl

Sice to není originalita, ale že by to byl nějaký propadák nemohu říct, co jsem od toho čekal tak mám.

• Nehodlám polemizovat o technickym stavu hry,chyb a nedodelku je dost,ale naštestí se zatím ukazuje že to tvurci nehodllaj pohřbít.Spoustu oprav je venku,hodne na stole,a hromada obsahu v plánu .Ale přijde mi že část recezentu si umanula vztekle se vyprskat když se naskytla taková příležitost a doslova nabádat at to nik nekupuje a nehraje /ponevač oni vedí a sou zhnusení/ ,aby už nebyl duvod se autorum obtežovat poprat s vecma ktere zmnenit lze.Chceme tomu projektu pomoct aby nam ho tvurci doladili jak jako hrači chceme,protože vule z jejjich strany tu zatim jeví se že je, anebo hru chceme za každou cenu dorazit a štavnate si s recezentem odplivnout že -tfuj. Tenhle typ her má svy porođní bolesti ze svy podstaty,a u bioware jakože to není standartní šálek jejich kávy zabolelo hold kapánek víc krute,ale nechce mi snad recezent tvrdit že jim to bylo u pr...e že porodej paskvil.Sou v tom zainteresovani ti samí tvurci tak milovanych herních serii?,Pokud ano zaslouží si aspon objektivni kusanec slušnosti,protože už nejednou obohatili náš herní svet nezapomenutelnymi kousky,a do herní historii se už chvalne zapsali.   I nejlepší autor se nekdy vyčerpá a potřebuje i chce zmnenu,nebo jen vnímá jak se mnení svet a vyrustá generace ktera se nemuže nabažit battle-royal experimentu ,kterym dame klidne 8//10 a o příbeh v nich nezakopneš. A tak se možná rozhodli popasovat s žånrem,ktery by sme možná mneli  fakt vnímat i jako předplacenou službu ktere obsah máme možnost vykommunikovat , dokud nám teda budou poskytovatele služby naslouchat.Nekdo nám tady nabídnul ze sví vyvojařsky dílny svet ktery už têd nemale častí hráču sedl,má kouzlo,pozadí ktere lze vetvit,chytlavy gamplay ktery lze vyladit....Sem rad když čtu objektívní kritiku,na te lze stavet,zachovat si duśtojnost ,zustat partneři a posunout se vpřed a možná neco pro nás hráče v tomhle případe i vytežit když máme před sebou hru jako službu a příslib že tvurci s ní takhle počítaj a nadeji,žeby to šlo ikdyž nebylo vše v cajku při startu.

• Morlang

Proboha, když už máš nutkavou potřebu vyblít takovej odstavec, zkus ho aspoň trošku strukturovat... Nemusí bejt nutně bez chyb, ale musí se to dát aspoň trochu číst :D

• Duncan66

Ale recenzent nemuze hodnotit hru, jaka mozna bude za rok, nebo nekolik mesicu. Musi hodnotit aktualni stav. A nemuze strakt hlavu do pisku, protoze je to vase oblibene herni studio u jehoz her jste se bavil stovky, ci tisice hodin. Sam pisete, ze jste rad, kdyz ctete objektivni kritiku, ale cely prispevek je vase prani, aby recenzenti byli zcela neobjektivni a hodnotili neco, co zatim neexistuje. ;-)

• uher

Hra je aktuálně ve stavu, kterému ty 4/10 plně odpovídají.

• Daver

Doufal jsem že když už nic jiného tak aspoň to story mohlo bejt ok.  Ale jak na to tak koukám, tak i Warframe má lepší story a storytelling a to tak pár let zpět nic nebylo xS

• bodmrazu

Auuuu. Az jsem se mussel na chvili zamyslet jestli je to hodnoceni 4 z 5 a nebo 4 z deseti ;-)

• To nejsi moc inteligentni clovek.

• Anarcha

to ty taky ne a dokážeme s tím žít.

• Jack1947

zase bych ho neztracoval podle mě taky není Anthem na 4/10 dal bych max 6 min 5.

• Dag0

Andromedu sem dlouho odkládal a asi rok pročítal recenze, reddit apod. Nakonec to byl pěknej “massefektovskej” zážitek, pokecáte s kompanionama (možná někoho sbalíte),  lítáte si v lodičce po vesmíru a skenujete planety, no a pohyb, střelba, skilly v boji se prostě povedlo na výbornou (možná nejlepší ze série). U Anthem to vypadá jako by se vzhlédli ve startu diabla 3 (grind kampaně, mizernej loot) a skirimu (bugy, naprosto nemožný menu v inventáři atd). No asi tomu dám rok jako andromedě a uvidím jestli koupit nebo zapomenout. Btw pořád věrím, zme vyjde pořádnej a super mass effect :)

• Ja se tu Andromedy zastaval uz pri vydani. Prislo mi to jako celkem uchazejici start potencionální novy trilogie - vzhledem k tomu, ze na tom uz delal novej (nezkusenej) tym...bohuzel, majorita mela opacnej nazor, tak tu ted mame místo SP RPG tenhle paskvil. Anthem jsem zkousel pri open bete a vydrzel to hrat asi jen 2-3 hodiny a ikdyz nerad soudim podle takhle kratky doby, tak tady jsem mel proste tak negativni pocity, ze tovted ani nebudu stahovat ,prestoze mam origin premier... A to mam pritom tenhle typ her v oblibe - Warframe, the division, destiny...

• Dag0

Možná kdyby vyšla velká spousta dlc k andromedě, tak by se na ní vzpomínalo jen jako na předraženou hru :)

PS: Destiny 2 sem koupil, zahrál si hodinu, zhnusil se co to je za paskvil a do dneška tomu nedokážu přijit na jméno

• Paul_cz

Anthem byl ve vývoji souběžně s Andromedou. A pokud bude mít Anthem neúspěch, tak by se třeba možná mohlo někomu v EA rozsvítit a nechat Bioware zas udělat nějaké singleplayer RPG.

Hahaha a pak jsem se probudil.

• mikezz

Keď vidím, čo EA vydáva, asi by som radšej bral, aby skopčili Ubi style a namiesto tohto generického nešťastia by tu bola recenzia generického dvadsiateho dielu Dead Space...Aj keď radšej ani nie. EA by nemali robiť už nič okrem športov, na tie články by som aspoň neklikal a nič by ma nenaštvalo.

• Jack1947

Jen to ne! Nech Dead space v klidu spát.

• TheSibep
    Mé zhodnocení Anthemu. Anthem popírá základní mechanismy MMORPG typu WarFrame, Destiny. Co přesně chybí a nebavme se o tom co vývojáři slibují, že průběžně dodají. Máme zde velkou mapu, kde můžeme plnit aktivity v průběhu základní herní doby a především v end gamu. Na tuto mapu se mohou současně připojit 4 hráči. Pokud se nebude jednat o fire team čtyř kamarádů a rozhodnete se pro plnění aktivit na vyšší úrovni stane se ze hry houbovitá nezábavná akce. Mluvím zde například o Titanech. Na úrovni GM1, se z něho stává houba, kterou jste schopni ustřílet sami, ale bude to trvat řádově 15 – 20 minut. Nebo budete mít svůj fireteam a celá akce vám zabere maximálně 5 minut. O GM2 – GM3 ani nemluvím. Před sebou máme obrovskou herní mapu, která není rozdělená na několik instancí (Destiny EDZ má cca 8 instancí kde narazíte na několik hráčů, kteří se pohybují ve stejné lokaci), velikostí odpovídá například mapě z FC5. Otázka zní jak donutíte zbytek 3 lidí aby vám s Titánem pomohli? Odpověď zní nedonutíte! Můžete na ně volat přes voice chat, ale valná většina lidí, ho má deaktivovaný. A není se čemu divit, když si vzpomenete na jiné hry, kde slyšíte rušivé zvuky z domácnosti. Absence trackingu na herní mapě, další ze základních mechanismů. V průběhu freeplay se rozhodnete pozvat kamaráda, bohužel zjistíte, že se to nedá a musíte se vrátit do pevnosti kde se spojíte a vyrazíte společně na herní klání. Celá pevnost je za trest. Místo kde chodí virtuální kamera s nožičkami a občas zahlédnete i ručičky pokud zamíříte pohled k zemi. Zde si nabíráte aktivity, ty se dají nabrat také v malé instanci, která odpovídá velikosti malé tělocvičny. Tady se můžete potkávat s hráči, ale nedej bože, že by jste si chtěli prohlédnout jejich gear. Po otevření menu zůstane vyset. Jedinou možností je shodit hru, nebo pokud to jde si nechat poslat pozvánku aby jste se odportovali ke kamarádovi. Nemusí to být pravidlem, ale děje se to prakticky vždy, když se někdo odpojuje. Nemožnost splnění výzev quick play. Z 20 her jsem dokončil 4 díky bugům, které se ve hře vyskytují. Po dokončení příběhu na vás čekají kontrakty, jsou to malé mise, které jste dělali po celou dobu základní hry. Strongholdy, které jsou obdobou striků z Destiny a ty jsou ve hře dohromady 3. Z toho poslední je závěrečná mise z původní základní hry. Prakticky veškeré mise jsou složeny ze 2 – 3 klasických public eventů, kde vždy čekáte až se vykecá kamarád na telefonu a pak můžete pokračovat dál. V průběhu základní hry si nevybudujete absolutně žádný vztah ke svému gearu, ty lepší věci začnou padat až na cca 25 úrovni. Příběh dokončíte na 14 až 18 úrovni. Samotné levelování jde pomalu a tak se v tom plácáte poměrně dlouho. Je toho straně moc, co tam není a mělo by být. Proto ty, kteří o hře uvažují a mají tu možnost zkuste využít EA Premier, máte pak měsíc na to si hru osahat a případně pokračovat v předplatném, nebo si ji pořídit ve slevě za rozumnou cenu. Aktuálně mám 488 gear score, chodím GM1. V Desitny 1 a 2 mám kolem 3000 odehraných hodin. Upozorňuji není to hejt jen mé zhodnocení hry samotné. Málem bych zapomněl, public eventy se na mapě neukazují, tzn. poletujete po herní mapě a snažíte se narazit na probíhající event. Po dokončení hry jich máte jako jeden z hlavních úkolů splnit 100.
    • Hezky napsané. Díky za názor. 

Příště prosím sem tam hoď odstavec - k dost lépe se to pak čte. 😀

• nightborne

Chlape! Odstavce =)! 

Jinak ještě dodám, jak moc tristní mi přijde, že máme v podstatě identickej zážitek i názor na "endgame", přitom ty máš skoro dvakrát tolik gearscore, než na kterým jsem skončil já (cca 290).

Plus ještě jedna věc, na kterou jsem do textu zapomněl. Když se člověku povede ve volným hraní umřít, nerespawnuje se. Zůstane civět na zemi jak hydrant, protože je "v partě" a může v tu chvíli buď hru vypnout, nebo doufat, že někdo naprosto náhodou zrovna poletí okolo a zachce se mu ho zvednout. Možnost si o pomoc alespoň nějak říct v podstatě neexistuje. Design par excellence.

• Carnage666

To s tím respawnem mě neskutečně štvalo už v demu. 3 lidi byli "dead" a čtvrtej létal někde v hajzlu a tak asi 3 minuty jsem jen koukal na to "waiting for respawn" nebo co to tam bylo a pak jsem to vypnul když jsem zjistil že to nikam nevede.

• TheSibep

Máš pravdu. Na GM1 jsou lidé už trochu opatrnější
        a snaží se tu misi normálně dokončit. Tak se to nestává tak často, že by jsi se
        tam válel příliš dlouho.

Víc mě štve, že v tu chvíli
        nemůžeš dělat vůbec nic. Podívat se například do žurnálu, případně poladit
        nastavení.

A další věc, kterou nechápu je
        změna rozlišení. Na monitoru i když si nastavím režim v okně tak tam
        zůstává původní nativní rozlišení full screenu a nejde s tím hnout.

• nightborne

V misi samozřejmě ano, ale ve freeplayi... pořád to bere jako že jsi v partě (že je každej v jiným rohu světa je evidentně fuk), takže jakmile umřeš, neni respawn, musí tě někdo zvednout. Někdo z těch lidí, kterým jsi jedno, protože si jdou po svých, napsat jim o pomoc nemůžeš, protože neexistuje chat, a VOIP má, jak jsi psal, každej beztak vypnutej.

• TheSibep

Ve freeplay se můžeš zvednout sám. Chvilku počkáš a potvrdíš
            respown.

• nightborne

Fakt? Tak to už to dokonce upravili, to zírám =)). Krátce po vydání jsi upadl a zůstal na zemi do alelujá =). Stalo se mi to osobně, ačkoliv nakonec kdo ví, jestli to nebyl bug.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit