Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass

Me by tak zajimalo kolik by dal Jan Slavik Apexu:) 

Co se tyce Anthem,  potvrdilo se co se ocekavalo,  Bioware je mrtva firma po Andromede dalsi brak z jejich produkce. 

• Delinom

Mě se zas potvrdilo, že má Bioware obrovský potenciál a hra je všechno jen ne brak, navíc nemá bambilion mikrotransakcí jako destiny 2, které je prakticky mrtvé dneska a jinou podobnou hru takového typu člověk nenajde.

• Daver

Warframe? Kterej je za a) f2p a za b) do něj není potřeba nasypat ani kapku peněz (to že to člověk stejně udělá aby podpořil tvůrce je věc jiná) 

• Delinom

Kromě pořizovací ceny tady člověk taky nemusí utratit ani halíř. 

• Veskoslav

V Destiny taky ne. Tím tvoje argumentace padá. A narozdíl od Anthemu mám několik typů zbrojí zbraní atd. Tady se to fakt říct nedá. Chápu, že jsi z toho nadšený a evidentně je to tvoje první hra od Bioware...ale ta hra naprosto nesplnila to, co kecali vývojáři.

• Delinom

Tohle fakt není moje první hra od Bioware, pamatuji si čerstvé vydání Balduru dvojky a u jedničky jsem strávil pár set hodin, Neverwinter je moje nejoblíbenější hra a dohrál jsem ji asi 100x, takže od Bioware mám "trošku" nahráno :-) 

Jen prostě nejde srovnat old school isometrické RPG a akční MMO,. A v Destiny taky ne... *cough*cough* a těch 80 Euro nebo kolik za DLC a Pass je co?:-D

• NEkromanT

Reakce na příspěvek:

ta naivní představa, že placený DLC u Anthemu nikdy nebudou, je kouzelná

• Reakce na příspěvek:

Nebude. Pac to za mesic zavrou.

• Majkl

Komu přišlo jméno Monitor jako vhodné pro záporáka? Co třeba autorům jednoho z nejslavnějších příběhů od DC Comics Crisis on Infinite Earths? (pro rýpaly, vím že ten zlej byl Anti-Monitor a Monitor byl hodnej, ale i tak)

• nightborne

Počítám nicméně, že v roce 82, kdy se Monitor v DC poprvé vyskytl, nebyla ta asociace s počítačovým příslušenstvím až tak zásadní =).

Já chápu, že tím ani zde nikdo nemyslel obrazovku, ale tak přeci existují synonyma nebo alespoň slova s podobným významem... Overseer, Director, Auditor, Beholder, Observer, Keeper, Watchman... co já vim, sice to, pravda, pořád zní příšerně béčkově, ale nemůžu si pomoct, lepší než Monitor =)

• Majkl

no, ptal jsi se koho by něco takového napadlo, tak tady máš odpověď! 🙂

• Veskoslav

No je to celkem bezvýznamná postava v DC Universu. Takových tam mají desítky. Při největším rozkvětu DC i Marvelu použivali pro své hrdiny snad všechny možné názvy. A ano, Monitor je pořád pitomé jméno. Navíc je i rasa Monitorů (Monitors), ale tam se hodí je překládat jako Prefekti například. Navíc je to rok 82...

• Zajimalo by me, jestli se budou vubec pokouset nekdy zbavit tech loadingu. I na PC s SSD je to otrava a co teprve na konzolich, no moc jim to tam nezavidim... Otevri branu do kobky, loading - jedna mistnost a pak hned zpatky - loading. Zacala se prehravat predrenderovana pribehova cutscena (trvala pekne dlouho, par minute urcite) a hned po ni loading? Proc se dalsi scena nenacitala behem cutsceny??? Pri tom hra ma obrovsky open world svet, ktery urcite neni v pameti nacteny cely, takze nejaky streaming assetu tam uz poreseny maji :/

Po par hodinach je to otravnejsi a otravnejsi, animace menu trvaji mega dlouho, staty po konci mise jsou i s preskakovanim zdlouhave. Cele to pusobi takovym podivnym dojmem, kdy vam hra bere cas u nesmyslnych veci a hra tak ztraci na imerzi pro hrace, kteri chcou vnimat lore, i pro hrace, co chcou efektivne grindit pro nejlepsi loot. Asi si na telefonu pri hrani Anthemu otevru na cteni nejaky Webcomic pro zajimave vyplneni casu...

No nic no, jako hra zdarma ke grafice mi urcite nevadi xD, zapnu si to jednou/parkrat za tyden, protoze precijen to letani je zuzo a opravdu si pripadam jak Iron Man. 

Taktez drzim Bioware palecky s dalsim obsahem, ktery bude nastesti free, at nam ukazou jak moc brzo tohle opravdu vyslo.

• Myslím, že Nohza Slavík je trošku zaujatý recenzent. Je to jižý několikátá recenze, kde je dost mimo.

• Daver

Zaujatych recenzentů musí bejt plnej internet a všichni se museli dohodnout, protože všichni strhavaj to samé. Je to normální spiknutí! 

• Taky že je, to že se mezi plebsem občas objeví někdo chytrý, ještě neznamená, že nemá v ničem pravdu.

• nightborne

Klid, tenhle člověk prohlašoval Fallout 76 za RPG roku.

• No uznávám že to byl trochu fail, už tu hru moc nehraju, třeba Metro je lepší. Ale viděl jsem letsplaye anthem a neni to 4/10ková hra.

• Anarcha

Opravdu chceš hodnotit hru podle Lets play to snad ani nemůžeš myslet vážně  a recenzent pouze  hodnotí a poukazuje na reálné problémy hry a na rozdíl od tebe mam ve hře 20 hodin takže jsem schopen to zhodnotit ta hra si naprosto zaslouží hodnocení 4/10.

• Jack1947

To byl Velkej FAIL! ještě že ses včas opravil.

• Daver

Ok. I rest my case xD

• CRYPT

No ja to tak vidim, ze prodeje si ted Eaware max rthne kdyz udelaji poradnej remaster trilogie Mass Effect se zachovanim samozrejme puvodniho dabingu. Jinak mi prijde na co sahnou, to zmrvi

• Zaho
    Začínám mít pocit, že by se hry měli recenzovat se zpožděním, až se odstraní bugy a přidá obsah. Stejně si nikdo rozumnej hry nekupuje v době vydání, ale po pár měsících nebo letech. Třeba já se těším, až si za rok zahraju Kingdome come.
    Nebo udělat druhou recenzi třeba rok po vydání.
    • vic takovych jako ty a muzeme se na nejakou kvalitu her dobudoucna uplne wIjebat..... to už jsou dnes lidi fakt jen tupý ovce co sezerou jakykoliv zvratky ?? a jeste to obhajujou ??? jsme pekne v p.....

• Zaho

A četl jsi co píšu? Zamyslel jsi se? Já přece nekupuju nedodělané hry a ani si hry nekupuju před vydáním.

Problém jsou lidi co očekávají hotový produkt a pak naletí. Možná lidi jako ty, proto asi ten pobouřený tón, někdy jsi naletěl, možná i víckrát?

• Tak určitě. Samozřejmě to co píšeš svým způsobem smysl dává, ale moje reakce byla spíš ve smyslu, že vlastně už dnes bereme to že vychází tyhle přehajpovaný braky jako normální věc a ještě bychom se mohli více schrbit začít hry recenzovat případně kupovat až např. po roce jak uvádíš ... to mi v principu příjde jako úplná blbost. Spíš by lidi měli začít používat mozek, nechápu jak vůbec dnes ještě může někdo myslet na předobjednávku ať už jde o jakoukoliv hru... Herní byznys je z mého pohledu jeden z nejšpinavějších dnes vůbec a je to zcela nekontrolovatelný, nepostihnutelný.... Věřím že plán těchdle ignorantských zlodějů je právě to postavit celý na hajpu, schrábnout prachy za preorders i když sami ví, že produkt je podvod a dokud se nezmění mentalita lidí kteří si nechají vymývat mozečky PR sraCZkama, spokojí se s čímdál větší nekvalitou a  vytahujou peněženku dlouho předtím než něco vůbec výjde jsou to co jim v podstatě naprosto stačí, protože účel to splní. Takže je nesmysl očekávat v tomhle ohledu jakoukoliv změnu dobudoucna.

• Zaho

Tohle se vyřeší časem, buď postupně, nebo jedním velkým krachem. Třeba ten poslední krach byl hodně drastický. Za rok se snížil obrat z her z 3 miliard na 30 melounů a nebýt NESu od Nintenda bůh ví jak by to s herním trhem dopadlo, zda by přežil. Důvod byl jednoduchý, vytvářelo se spousta sraček, které lidi prostě přestali kupovat.

• Carnage666

No jo jenže EA má ve zvyku hru absolutně opustit ve chvíli kdy jim nevynáší viz. Andromeda a jakýkoliv DLC. Prostě úplně zrušili plány na dodatečný obsah a za to jsem na EA naštvanej víc jak na celou Andromedu. Tady to bude možná jiný protože hru samozřejmě přošpikovali mikrostransakcema.

• jindra.veliky

kingdome come nebude opraveny ani za rok...

pri vydani vyvhazi spousta her dodelanejch. Ja loni hned kupoval God of War a Red Dead Redemption 2.

• Tak RDR2 online dodelany nebyl,byla ťo beta pokud jeste pořád není. A v tom je ten spor ,nějde srovnávat SP hru ktera je hotová a konečná , s hrama ktere sou online řeší nápor servru ,,první vypuštení do sveta je proste test a není ostuda že se musí ladit.A taková hra je planováná jako služba,vyvojáří musí mít hotovy už i obsah ktery buđou uvolnovat nasledujicí mnesíce a o kterem recezentt nemuže mít ani tucha.Ano chce to asi zmnenu ve spusobu hodnocení her. 4/10 nevypovídá o kvalite služby která jeste nemnela šanci se projevit vę všech svych aspektech, zhola nic jen popis porodních bolestí kterym se žádná tåková hra služba nevyhne ,maximálne se mužou ted kasat nam to padlo jen  2krat vam 20 to sme borci.Když to hodne přitáhnu za vlasy je to jako hodnotít stejnym spusobem a měřítky pračku a prádelnu.

• nightborne

Mně je nicméně upřímně jedno, co budou uvolňovat, jaký maj plány, co chystaj nebo kam to chtěj posunout. Až to udělaj a bude-li to stát za to, napíšu článek, že už se to dá hrát. Mý peníze za to chtěj TEĎ, ne za pár měsíců, proto taky obdržej hodnocení za to, co TEĎ za svoji koupi dostanu.

• Zaho
        Samozřejmě že vycházejí i dodělané hry, ale od doby co hry staly mainstreamem, se průmysl začal hodně měnit. Možná by se měl změnit i způsob hodnocení her.
        • Ne, měl by se změnit způsob vydávání her a ne chtít plnou cenu za beta nebo dokonce alfaverze.

• Zaho

Ok, ale dokud jsou lidi ochotný zaplatit za slib, nic se nezmění. Podívej se třeba na Apple, ti žijí už pár let ze slávy minulé. Něco podobné ve světě her je GTA nebo Farcry.

• ZOLLINO

EA: ta hra proste v 4. fiskalnim ctvrtroku vyjde, i kdyby ste tady mneli tahat 24hodinove smeny!

Bioware: ale neni to hotove!

EA: DPC chceme penize! Vydame to jak to je. Sef ma jen 29 mega za rok, co si myslite, kolik trpelivosti s vami budete mit.

Ano, myslim si ze za to muze z valne casti EA, ale to mneli Bioware vedet, kdyz se prodali satanovi.

• dworkin

Někde jsem slyšel, ale je to bez záruky, že EA na tom není finančně úplně nejlíp. My máme takovou představu, že velká zlá korporace je tady navěky a věčně má na rozdávání, ale to tak ve skutečnosti nemusí být. Samozřejmě z hlediska spotřebitele je mi úplně jedno, proč vydali rozbitou hru. Spíš je otázka, jestli to byla otázka čisté hrabivosti nebo jestli už fakt docela nepotřebovali cash. Na to by nám mohli odpovědět čačtí herní žurnalisté. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit