-
Pochopil jsem , že dynamická kampaň se nekoná :( .. tak ted´recenzi od nějakého toho létajícího maniaka ;)
-
Češtinu asi nikdo dělat nebude že?
-
nejde mi to spustit nevite co stim? dela mi to Air Assault 1 i 2 i Naval strike
V aplikaci AirAssault 2.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.
Označení chyby
EventType : BEX P1 : P2 : 0.0.0.0 P3 : 00000000 P4 : unknown
P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 00000000 P8 : c0000409
P9 : 00000000 -
abychom rozlouskliten realizmus .. http://www.youtube.com/watch?v=u-iLcu_4IhA&feature=related ... je to proste strilecka ve vzduchu .. simulaci kokpitu nechme stranou (to je fakt pro HC) .. ale o simulaci letoveho modelu, fungovani a principu nasaze Apache nemuze byt ani rec ..
-
-
coz nerikam, ze je spatne :) .. realna simulace by nikoho nebavila .. jen je to proste zabavna arkada zamerena pro co nejsirsi skupinu hracu .. takze komu se nelibi sahne po jinem titulu a koho bavi arkady tak si uzije .. na Arme je taky realny pouze pocet srobiku v konstrukci a lidi to bavi ...
-
-
Souhlasím s tebou, víc takových her. Proč se hodiny zabývat s tím jak vůbec vzlítnou.Příklad: mám Lock On: Air Combat Simulator - manuálu mám tlustý jak bible a když si chci zalítat, tak je to složitý jak kombajn. Teď jsem si pořídil Tom Clancys H.A.W.X. a to je úplně jiný kafe, člověk se vyřádí a lítá hned bez bible. Nebo IL-2 Sturmovik - mám všechny v originálu, ale 20 minut a víc někam letíš, tam tě sestřelí ( nejsem Erich Hartman ) a vše znovu. Takže každý má rád to své, a jestli je to simulátor nebo ne, vždyť je to jedno. ahoj
-
-
-
nefunguje joystick, není možno ovládat každý post zvlášť. Sim ne sim, tohle je celkem průser.
-
Zlaty Janes Longbow 2.
Tohle podle obrazku a videi vypada spis jako vrtulnikova verze HAWX. -
I ovladani helikoptery v ARMA II je etsi simulator nez todle :) a to uz je co rict..
-
I ovladani helikoptery v ARMA II je vetsi simulator nez todle :) a to uz je co rict..
-
-
a sakra :/
-
-
Napadá mě jedna věc. Vidím, že hra vyšla i na konzole. Tam se té simulátorovosti dosáhlo jak?
-
-
nijkak je to arkáda... *3*
-
-
fakt? tak to jsi asi hrál jinou hru.
-
-
-
Koukam, ze nam to slovo "simulator" nejak zdevalvovalo, nebo co. Za chvili i kdejaka 2d-flashka bude oznacena jako simulator. Autore, skus si BlackShark (v realistickem modu, pochopitelne), pak mozna zmenist stupnici...
-
-
Pozdě, 2d flashky "simulátor" už existují :)
-
spis si vykladate slovo "simulator" dost po svem. resp. vy povazujete slovo "simulator" automaticky za dvouslovne spojeni "realny simulator" nebo rovnou "hardcore simulator" . To ale v recenzi nikdo netvrdi *3*
-
to mi pripomina ze som niekde kedysi cital rozhovor so skutocnym pilotom mi-24 ktory hraval aj hind simulator a on sam v tom rozhovore tvrdil ze ho nehra na najvyssej urovni simulacie, ale na strednej, lebo ze je uplne ine lietat ked v tom sedis a citis aj ostatnymi zmyslami ako stroj reaguje... skusim to niekde vyrabat *7*
-
-
Score cislo 37, strana 24 a 25.
Neni zac. ;D -
-
to fakt ? googlim to a neviem to vygooglit, asi mas papierovy original *1*
-
-
Melo by to tak byt, mam na to paky. Potvrdil bych to ale pouze v pripade, ze bych tu 37-ku vazne vystrachal.
-
-
-
-