-
pár lidí(dospělejch) kolem mne to má a dost je to baví.....
-
Autohover je tlacitko nie len v hre ale aj v skutocnej heli
-
ta k jsem to hral a pochybuju ze to vavra dohral, mise sharks in the water nejde dohrat a to jsem parmen nejvetsi, gambler, pokoritel, maniak.
-
Každému, kdo nějakou chvilku hraje (od dob SU-27 Flanker, nebo již mnohokrát zmiňovaného Hindu) je jasné, že tohle simulace není, ale hned se nemusíte navážet. Pokud se dá nějaký sim na realisticky mod projít bez závažnějších problémů jen na klávesnici, tak to samo o sobě už něco vypovídá.
-
-
No ja vidim tu diskusi tak, ze se tady nikdo nenavazi do hry jako takove, nybrz do oznaceni "simulator". Tim tato hra jednoduse neni. To ovsem neznamena, ze bych nad ni hned lamal hul! Akorat jen autor recenze jaksi neovladl sve nadseni. Placat neco o "hardcove simulatoru", nebo "realistickem simulatoru" v recenzi na tuto hru je opravdu hodne mimo misu. Je to skratka zajimava hra, ktera sice neni az tak uplne arkadou, ovsem od hardcore leteckeho simulatoru ma taky hodne daleko...
-
-
Hm jaké je tam zlovolné drm?
-
Autor má v recenzi trochu chybu vrtulník je sice také hnán dopředu hlavním rotorem ale hlavní co ho tlačí dopředu jsou dva turbohřídelové motory. Bez nich by nedosáhl vysokých rychlostí.
-
-
You made my day *2*
-
Kronossi, jako pilot Tě ujišťuji, že ani ten nejrychlejší vrtulník na světě nikdy nebyl poháněn přímo tahem motorů, nedejbože nějakými tryskami.
-
-
Pilot čoho, ak smieme vedieť.
-
-
Především vrtulníků.
-
-
A toto? http://www.aviastar.org/helicopters_eng/lok_compaud.php
-
-
Tohle není čistokrevný vrtulník. Protože jeho nosné plochy jsou tvořeny kombinací rotoru a křídel, řadí se spíše ke konvertoplánům. Ano, je to možná detail. Problém rychlosti u vrtulníků není v pohonných jednotkách, ale v samotném rotoru, který má svá rychlostní omezení. Jinými slovy, motory mají přebytek výkonu, takže žádné trysky nejsou potřeba, jen už to prostě rychleji nejde.
-
-
Samotný rotor na dosažení maximální možné rychlosti očividně nestačí, nejrychlejší stroj v současné době (Sikorsky X2) má ještě tlačnou vrtuli.
-
-
-
-
Promiň, ale to je blbost. Ony dva turbohřídelové motory právě pohánějí rotor, nejsou opatřeny nějakými tryskami nebo něčím takovým.
-
-
Ale maji trysky pochybuji že zrovna tenhle vrtulník je jiný než všechny ostatní.
-
-
Ne, nemají trysky. Mají jen výfuky *4*
-
-
Tak to je tento vrtulník asi trochu jiný než ostatní. Co si pamatuju tak to bylo hezky ukázaný třeba v seriálu Medicopter 117 a neříkej mi že ty veliký tlustý trubky jsou výfuky.
-
-
Ivan: mě šlo jen o ten vrtulník ne o to co se tam dělo.
-
No, Medicopter nemá s reálnými výkony a řízením vrtulníku moc psolečného, to je dost sci-fi
-
medicopter tam mal asi aj Nitro *2*
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Helicopter
-
Ty velký tlustý trubky jsou výfuky. Jediné využití trysek u vrtulníků, o kterém vím, je to, že zadní vyrovnávací rotor může být nahrazen právě tryskou, do které jdou výfukové plyny z motoru/ů.
-
-
-
-
-
Jo, a kdyz chce letet bokem, tak otoci cely turbohridelovy motor *3*
-
-
Vtipný.
-
-