-
Tohle by se mělo dostat do rukou Nerdovi. Bylo by hezké vidět na jaké místo v žebříčku největších sra.ček by to zřadil...
-
-
Angry video game... ?
-
-
Ten ale moderni hry nedela, navic ted pracuje na AVGN filmu. To bych to spis dal do rukou Angry Joeovi, i kdyz mi uz i jeho fory posledni dobou pripadaji docela ohrane. Jak je mozne ze lidi jako Doug Walker, Linkara, nebo Spoony dokazi udrzet vysokou kvalitu i po nekolika letech?
-
-
-
A ja to omylem cetl jako "ArcaniA: Fail of Setarrif"
A pak jsem si uvedomil ze jsem to vlastne mozna precetl spravneji, nez to je ve skutecnosti napsane... Mozna by tam mohlo byt i Epic Fail of Setarrif -
jowood zkrachoval? no skoda jsem jeste doufal v knightshift to je pro me nejlepsi rpg ze vsech i kdyz za to dostanu minuska. koupil jsem si tenkrat level a tam byla *14*
-
-
koupilil je jiní. možná jejich značky přežijí
-
-
Kde udělali soudruzi z NDR chybu? *1*
-
Jinak hra je to vskutku tuze špatná a jedná se o bezkonkurenčně nejhorší hru ze "světa gothicu" ,i ten tuze zabugovaný indický datadisk gothic 3 forsaken gods byl v porovnání s tímto odpadem parádní hrou.Hra rozhodně není rpg,první arcania byla spíše jakási akční adventura,tento datadisk je na tom obdobně akorát musíte ještě vyhodit to slovo adventura-jedná se o primitivní akční klikačku kde jdete z bodu A do bodu B a přitom zuřivě mačkáte levé tlačitko myši aby jste si po chvíly uvědomily jak moc vás tato činnost nebaví a začali levely jednoduše probíhat a soubojům se tak uplně vyhýbat...
-
Fuj to jsem se lekl. První tři odstavce koncentrovaných rádobyuměleckých vzdechů... Téměř mě to odradilo od dalšího čtení. A to by byla škoda - recenze o nečem je.
Prosím, to mi nedělejte... -
ArcaniA: Fall of Gothic
Inac, davnejsie sa tu v jednom clanku spominali HW poziadavky(a boli skutocne krvave). Mna by teda zaujimalo, na akej zostave ste to recenzovali a ako na nej hra slapala? -
Arcania ani nemela vzniknout vzdyt je to vísměch rpgčkum a už vubec tam neměli dávat podnázev gothic hral jsem to hodinu a hra šla okamžitě z disku věčí blbost jsem dlouho nehrál není tam žádná volnost
-
Achjo *9*
-
Joowood sice krachnul (dobre jim tak, parchanti) ale oni jej uživují !!! Koupil je Wingefors !!!
-
-
Chtěl bych vidět toho nekromata co to ozivil *1* vzdyt jojowood nema ani na zombii to bude spis ozivena nastvana a agresivni holeni kost
-
Spíš by je měl koupil EA *1*
-