-
myslím si že další gohic už nikdy nebude... křísit takhle zprzněnou značku když mají Risen by byl nesmysl
-
-
V kuloárech se proslýchá že by mohli Phirana bites značku risen i gothic spojit,resp že by příběh risenu odehrával v temtýž světě jako gothic...
-
-
To už se dávno i stalo... Ten mág, co v Risenu "vyhnal bohy" byl Xardas a hádej, kdo mu pomáhal...
-
v tom případě sem zvědavý jak to pojmenují. možná Risen of Gothic :)
-
-
-
Co pořád velebíte ten Risen, vždyť to byl jen vylepšený Gothic III se všemi jeho klady i zápory.
-
-
konečne ma niekto taky nazor na Risena ako ja
-
Špatně - Risen je jen vylepšený Gothic II.
-
-
V tomhle případě navíc vylepšený jen graficky, druhý Gothic je hratelnostně skutečně o dost lepší (obzvlášť s datadiskem). V Risen mi celá jeho druhá polovina přišla opravdu špatná.
-
-
poslední třetina je nevýživná, pravdu díš
-
-
-
to mluvíš o enginu teď?
-
-
ano hral som gothic 1 a 2 na starom notebooku, a trojku na novom pc ale tu som celu nepresiel , urcite 1 a 2 boli klasiky a doteraz si celu mapku pametam tak nehovor ze som to nehral :) nejde o to ci som fanusik gothicu ani rpg proste som skusil arcaniu a sadla mi ja za to nemozem ze tebe sa nieco nepaci to je kazdeho vec ci to bavi alebo ne :)
-
Nevím co to je, ale vypadá to hrozně *1* ještě hůř než Skyrim *1*
-
"Rihanna effect"... posluchači Fight clubu mě snad pochopí. Danke, ich will nicht.
-
-
smejki ty si tady nějaký admin nebo tak něco? Nic ve zlém, ale já jen tak, že píšeš skoro ke každému příspěvku *4*
-
-
ne, jen pracuju z domova, tak sem jednou za pár hodin mrknu. a když mám co říct, řeknu
-
-
-
ArcaniA je super hra. Tahle recenze je k hovnu.
-
-
Tak super hra to není, ale špatná také ne. Pokud to nebudu považovat za hru ze série Gothic, ale pouze za RPG hru. U mě by původní Arcania dostala 7/10 a tento datadisk 5/10. Hodnocení 3/10 k tomu nesedí...
-
-
Arcania, když se zapomene na Gothic tak by těch 7/10 dostat mohla, jako nástupce Gothicu tak 5/10, ale Fall of Setarrif tak 2/10, dyť je to uplně vo ničem...
-
No jo nesedí.
-
Ja si myslim ze i Arcania stala za prd. 7/10 bylo az moc za takovyhle paskvil, ktery si rika RPG. 7/10 by si zaslouzil tak Gothic III a ten byl v mnoha ohledech zabavnejsi a propracovanejsi nez Arcania.
-
-
Proč se vy trollové vůbec snažíte. Jindru I. Velikého, hlavu vymazanou, stejně nepřekonáte...
-
-
Rika se hlava pomazana a je to Jinra IV . Veliky Ty Luzo
-
Když někdo řekne názor, že se mu hra líbí. A s touhle recenzi nesouhlasí, protože se mu ani trochu nelíbí tudíž má pro mě nulovou hodnotu a je prostě k hovnu. Tak kvůli toho označíš někoho za jakéhosi trolla? vzapamatuj se hochu.
-
-
To, že se někomu hra líbí, na tom není nic špatného. Ale říct, že je recenze k hovnu, by šlo říci i jinými slovy a trochu se i rozepsat, s čím nesouhlasí, když už je tak hodně proti té recenzi.
-
-
-
-
pohode, u mna ma 7 bodov, arcania ma bavila aj ked bola lahka hral som na harde a som milovnik rpg a az tak zla hra to nebola ako si hned kazdy podla recenzie mysli, je to sice slabota a liearita co je u rpg nemozne ale vidite arcania to dokaze ...toto by som si ale nezahral hodnotim len s intuice stacila mi arcania :)
-
-
Fanoušku RPG, hráls původní Gothici? Tohle se s tím přece nedá srovnávat!
-
-
viete tak vam poviem, neriadim sa podla recenzii ale podla toho ci mi hra dobre sadla, a mna arcania docela bavila, bolo to obdobie ked som nic ine nehral, a docela sa mi ta hra zapacila , vy ju hrate 5 minut nieco sa vam nezapaci a uz na to kaslete, ale ja vidim v kazdej jednej hre nieco pozitivne a nejaku tu malu snahu aj ked je to treťotriedna hra , a nicim neprekvapí ,zabavila ma preto 7 kapiš
-
-
Takže nehrál:) Toto by fanoušek původních Gothiců nenapsal.
-
-
-
7 pro Fall of Setarrif? Omlouvám se, ale já nemluvit jazyk tvůj kmen.
-
-
Jeho kmen být totiž ze země zvaná Arcania.
-
-
-
Včera jsem byl s kámoškou kterou jsem již léta neviděl a ona mi vyprávěla jak dohrála nedávno znova Gothic I a že dvojka s datadiskem je taky dobrá ale že by si dala i trojku ale nemá na to pc. Já jí na to povídal že sem hrál trojku a zkusil i Risen a jestli si ona nechce kazit tu atmosféru a příběh tak at to raději ani nezkouší. Já sám chci hru kde nebudu vědět ani jak zvednout předmět atd
-
-
mě se třeba trojka gothic hodně líbil , hrál sem ho teda asi až rok po vidání takže nebyl zabugovanej jak se zezačátku na to nadávalo , a klidně můžu doporučit , dokonce mám gothica 3 radši než oblivion *5* ale samo co persóna to názor *15*
-
-
Presne tak, ja jsem se k nemu dostal az s CP 1.72 a na sestave co ho nemela problem dat na full a plna spokojenost.
-
-
-
Jen vidim to jmeno, ani nectu. Stejne jako id*ot se skyrimem *1* Radsi prectu jinde *2*
Odplivnout mi samozrejme neda... jak se do lesa vola, tak padaj sisky *2* -
Gothic 1,2 som nikdy nehral, no 3ka ma nijak neuchvatila, aj ked som ju hral par dni, tak som ju nedohral. Skusal som Arcaniu, no to som po par minutach vypol. A toto uz ani nebudem skusat.
Mimochodom... chysta sa recenzia na Seriousa 3? -
-
tak to jsi udelal nejvetsi chybu protoze jsi vynechal prave ty nejlepsi dily :)
-
-
Ono je problem v tom, ze kym sa mi do ruk dostal Gothic III, tak som o Gothicu dovtedy ani raz nepocul. Moje najoblubenejsie a z RPGciek v tej dobe co som hraval boli Rune, Prince of Persia a nejake dalsie na ktorych nazov si uz nespominam. Inak som hraval Half-Life stale dokola a nejake dalsie FPS, popripade zavody. Teraz je to uz vsak naopak. FPS ma prestali bavit, pretoze su vacsinou o tom istom (na par vynimiek) no a zacalo ma viac bavit RPG, no uz aj tie zacinaju byt dokola o tom istom. Bojim sa co bude tak o 2 roky.
-
-
Prince of Persia jako RPG? Ja jich teda moc nehral, krome tech starych a Sands of Time, ale vzdycky jsem si mysles, ze to byly hopsacky nebo akcni adventury ...
-
-
-