-
Bohužel ... zjednodušený, zpaskvilovatělý, ochuzený snad o všechno co dělalo gothic gothicem :( .. polotupá rubanice ... lepší si znova zfouknout libovolnej gothic od jedničky až po bůhvíco ...... :( ..... extrémní zklamání... 7/10 má dostat kvalitní hra, né tenhle paskvil, člověk by čekal alespoň stejně kvalitní záležitost jako byly předchozí počiny, né horší a ochuzenější zážitek ...
*9* -
jen že mluvíš o důkazech. zní to, jako by to mělo být něco neobvyklého.
vůbec není těžké tomu věřit ;-) -
osobně jsme začal na gotihcu 2 kterým jsme byl fascinován (dohral jsme ho pak jeste ejdnou s datadiskem) a strašně mě bavil.pak jsme si dal jedničku taky vpohodě i když dvojka mě přišla lepší, pak trojka se ještě dala a datač sem nainstaloval zapl odinstaloval. Risen se mě libilo i když neco tomu chybělo. a gothic 4 ? ani do piratske verze se me po demu nechce jit :/ . všichni se snaži udělat nej grafiku a vše všemožně zjednodušovat. Osobně bych bral gothic 4 v podobě dalšího ostrovu ve stylu gothic 2 než to co nabízejí teďka. I might and magic 7 se mě libí víc a baví mě vic i když jsem ji hrál už parkrát něž kdejaká "nová" hra.
-
Píšu zázračného? Píšu, že jsou na tom líp jenom. Nic o zázraku nevidim. Nauč se číst a chápat :-)
-
co je na tom tak zázračného? dyť je jich taky 4x víc než nás
-
origosku mam sice objednanou ale jak to tak ctu asi si radsi dam red dead redemption a pockam az na g4 vyjde nekolik patchu...
-
já souhlasím - podle mě trojka ani po všech těch záplatách nebyla dobrá hra. a risen mě taky velmi zklamal - první dvě kapitoly vyrazily ve směru prvních dvou dílů (kolikrát se to zvrhlo v až nestydaté kopírování) ale zbytek hry byla neředěná nuda, nemluvě o spoustě chyb a detailů rozsetých po celé hře. risen je ukázka toho, že za všechny chyby gothicu 3 evidentně nemohl nést vinu pouze jowood
-
Tak to je vážně škoda že se to nepovedlo, docela jsem se na to těšil. Ale po tom co všude čtu, tak do toho asi nepůjdu. Už demo mě docela solidně odradilo, hlavně ten soubojoví systém s tím oddálením kamery a ty cirkusoví kotouly. Asi si radši znovu zahraju Gothic II z datadiskem a budu spokojenější. No škoda.
-
Tak to Poláci jsou na tom líp. Ty mají profesionální polský dubbing (jak to sami popisují). I jako důkaz mám vytáhnuté videjka které jsou všechny polsky nymluvené.
-
Jen české titulky.
-
Cs lidi hraji hru gothic už nekolik let sem tam nekdy repete a myslim si že byla blbodt uzavřit trojku a pokracovat v necem jinacim ani risen me tak nenatchnu nemelo to vubec nic spolecneho ty dve hry, pribech byl nudny a ted nevim jake rpg si mam zahrat kdyřž dnesni hry jsou totalne na nic
-
Máte někdo už ten Gothic 4 originál a vyzkoušený? Jen jestli je to verze CZE/POL/HUN a podotázka zda je tam i český dabing. Nebo jen české titulky. Děkuji.
-
Hai takže vono je to skvělý RPG co nese název Gothicu, ale chybí tomu jen nepodstatné věci jako volnost, soubojový system sakliš nebudu to cele opisovat... :x Newíte někdo kde postavili Gothicu pomník?
-
o náročnosti nebyla moc řeč, hra běží krásně, ale jedincum jako mě, se hra hrozně trhá i na nejnižší detaily i rozlišení
AMD 64X2 6000+ 4GB ram a GF GTX460 1GB -
Tak teď si nejsem jistej, je to myšleno ironicky, ne?.. *3*
-
Takže už aby tu bylo pokračování TES 5 *3*
-
s prvními dvěma díly souhlasím. rovněž se řadí mezi nejlepší hry mé herní kariéry, ale G3 pro mne bylo ztělesněné zlo: i bez bugů to byla hra bez příběhu a pomrveným soubojovým systémem. A Risenem si mě piraně moc neudobřili - jakkoli skvělé byly první dvě kapitoly, ve zbytku šla hra do kopru (více než půlka hry složená prostě z toho, že v dungeonu kosíte přerostlý ještěrky bez zjevný motivace? ještě k tomu když nejkrásnější zážitky ze všech gothiců mám z pod širého nebe? ne děkuji) teď G4 proháním nechanikou, takže uvidíme, jaké budou dojmy.
-
Fungují dobře, ale pouze na 32 bit. Na 64bit verzi bohužel nikoliv, ovladač se tam hádá s nějakým venkovním efektem.
-
"Jisté však je, že hru nelze srovnávat s prvními třemi díly nebo Risenen, tohle je prostě jiný druh RPG, stavěný použitím jednoduchých herních mechanismů na míru potřebám širšího hráčského publika."
Myslím, že tahle věta řekla vše. -
Diky.