Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Risen 2: Dark Waters, Diablo III. a Torchlight 2...
    jak v tomhle bordelu mám odmaturovat!!! Myslí tadfy někdo na děti :D
    • Moje řeč... ale já se zařekl, že si žádnou hru nekoupím než tu maturu dodělám, necítím se tak zodpovědně, aby to leželo předemnou na stole a já se raději učil :)
      • Spades
        Navíc za těch 4 dnů bude určite nějaká sleva ma mmoboost :D
  • Tim nechtějí nic říct sakra tohle neni trailer, ale normál rekrama co běží v americkejch televizích.
    Kdo by vod reklami čekal, to samý co od traileru, asi čeká marně.
  • rami.cz
    Potrebuju stroj casu, abych se premistil do 15.5.2012 *1*
    • Mahcake
      Spíš tak 12 let zpátky... *7*
      • rami.cz
        Pokud by nebylo D3 ve vyvoji, urcite bych se vratil zpet a opet prozival stare dobre casy u starych dobrych her :)
    • Pohoda, stačí cestovať pár hodín rýchlosťou blízkej svetlu. :D
    • potrebuju stroj na cestovani dimenzema abych se dostal do reality kde bude diablo3 takovy jak jsem si ho predstavoval :(
      • Copak chces si naklikat bodiky podle navodu na netiku?
        • ..lol..
        • Kinet1c
          asi, inak by to nerozbehal
      • Heh tak to sedi... *3*
  • Komu to ještě nedošlo, tak toto není trailer ale TV spot... chtělo by to trochu číst.
  • To že se něco líbí většině znamená, že je to dobré? Kam na tyhle bláboly lidi chodíte. Chtělo by to větší nadhled a přehled. Jen říkám, že jako celek je to video prakticky o ničem. Jen změť různých záběrů, vůbec to na mě nezapůsobilo jak by mělo. Tady člověk řekne svůj názor a hned ho místní děti označí za blbce a chudáka co si hru nemůže koupit a kdesi cosi... zvláštní. A pak tu má někdo brát úroveň místních názorů dobře.
    • trolo
      tak si predstav ze si na automobilovom zraze chrobakov. su tam fanusikovia tychto aut a pacia sa im. prides tam ty a kecnes: ved to je somarina, vyzera to skaredo, jak debyl by si to kupil...jasne ze ta budu mat radi
    • inteligentní člověk by pochopil že diablo je neskutečný fenomén a těmahle kecama si popudí hromadu fanoušků, to je normální, ale ještě potom překvapeně brečet je k smíchu, smiř se s tím, že u diabla bude každý negativní názor hatován až do horoucích pekel :D
    • vítej v český republice :-)
      Jsme národ kritiků, hnidopichů a nevzdělanců. Takže tohle mě už neudivuje.
      Já hru beru jako událost roku 2012, společně s vydáním posledního MassEffectu.
      Diablo je a bude generační sérií, takže jí budou hrát tatínkové se synkama a všichni budou spokojení.
      Ámen
      • To je sice velmi pravdepodobne, ale nevim jestli to neplati spis pro celou serii... nevztahoval bych to zrovna na tenhle dil... buhvi jak dopadne... po bete, byc syna radeji naucil hrat dvojku... *3*
    • Tady se prostě s pálením čarodějnic začíná už dopoledne *1*
  • Slendrian
    Jedno treba uznat, a to ze Blizzard vie rozpravat pribehy, a PRE MNA OSOBNE je pribeh v hre to najhlavnejsie,samozrejme ze aj gameplay je dolezity a Betu som hral a bavila ma, takze sa s najvacsou pravdepodobnostou ocitne dalsia krabicka na mojej policke :)
  • Fap fap fap *1*
  • Ještě abych se vyjádřil k téhle novince:
    Diablo miluju, budu ho hrát, rád se dozvim novinky o něm, ale proboha co je zajmavýho na reklamě. Sice se tam mihne anděl, ale to zas tak důležitý neni. Možná by se to hodilo jako informace pro někoho kdo ani neví že Diablo3 je ve vývoji nebo neví datum vydání, ale takovej člověk tu snad neni. *7*
    Jinak ta reklama neni jedna z nejlepších, ale kdo dneska kouká na reklamy a záleží mu jestli sou dobrý nebo špatný. *15*
    • podle mne budeš mít tak 20 minusu protože jsi rekl ze trailer neni nejlepší
      • a ty vis jak je rozdil mezi reklamou a trailerem ? :-))) jak rima, neni problem napsat, ze je ta reklama spatna, ale je problem jakym to pisatel vyjadri ! ;-) koment jako ".....vo nicem, nahovno, co tim chtel autor rici" a pod je ve skutecnosti vohovne ;-) Vyjadruje maximalne neco o pisateli, u me treba, ze je to blbec neschopny vyjadrit svuj nazor ! Tomuhle komentu ja davam + a ne - jak ty tady prorokujes ;-)
        • neni zadny rozdil, je to to same
      • Fanboi rageee
  • 2 mibox
    normalne se nezapojuji do takovychto diskuzi, ale ted to ric musim. Miboxi, ty jsi blbec ! :-) A to prosim nejsem zadny hardcore fanousek Diabla .....
  • *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit