-
Kulervoucí! :)
-
4 pc and mac ... w.e , každopádně spot jako takový docela slabota, záběry jednotlivě docela dobré ale jako celek to vůbec nepasuje, co tím chtěl jako autor říct ?
-
-
:D
-
nejakej pitomej studentik,. co na to nema prachy ? Lol.
-
-
Tomu říkám dedukce, bravo! *6*
-
to nebylo hezky
-
-
ted jen otazka, proc se rozhodli neukazat ani jeden gameplay zaber :D
-
-
Protoze neni o co stat. Tak se to dela v marketingu normalne. Viz Secret World. :P
-
-
-
udelat film tak je to uplna pecka ale to ty blbce nenapadne
-
-
takže "blbce"...takhle se tituluj doma kamaráde, ve slušné společnosti to není zvykem
-
-
ve slusne spolecnosti neni zvykem aby se jeden jmenoval "šmajdal".
-
-
já se tak nejmejuji
-
-
DAFUQ? :D Welcome to teh interwebz :D:D:D
-
-
Haha, moc vtipné, no a co, že jsme na těch internetech...? Jde to napsat i jinak..
-
-
třeba... Kokoty ?
-
-
-
-
-
sodak: to je dobře, že se sprosté děti jako ty normálně nezapojují. Evidentně nechápeš, jak jsem to myslel, ale to je tvá věc. Tohle by mě teda nenalákalo a rozhodně to není první tv spot co jsem viděl a rozhodně nejsem studentík co si to nemůže koupit, naopak už je předobjednáno.
-
-
neni problem v tom, ze se ti ta reklama nelibi, problem je v tom jak na to reaguje. Nevim co na tom nechapes, copak chtel asi autor te reklamy rici ?! Ze to hloupe Diablo 3 konecne vychazi, nic vic a pocitam, ze asi ani nic mene .-) Jestli nevis co je TV reklama tak si nalistuj treba wikipedii :-)
jenomze ty jsi pocitam reziser, strihac, grafik, manager projectu .....a ja nevim co jeste a chces byt za kazdou cenu dulezity :-) No tak si to uzivej, kazdej to musi videt co jsi za b....ale vlaste nic ;-) -
buď nemáš vkus a jsi divnej, protože to video je skvělé a líbí se většině lidí, nebo jsi blbej troll jako já :)
-
-
Ano tak to přesně chodí, líbí se to většine lidí tak proto je ten komu se to nelíbí troll a nerozumí tomu :-D
-
-
-
už s tou ptákovinou dejte pokoj je to každej den. Všichni vědí že hry od blizardu stojej za velký hov*o že vzhled postav budě opět rádoby cool drsnej ale přitom neuvěřitelně smešnej a příběh a univerzum bude k pláči
-
-
este sis nezasukal vid ? no jo no, to boli....
-
-
ne narozdíl od tebe jsem ze svím psem nesukal *1*
-
-
-
jediné co bych vytknul na tomto videu/spotu jsou ty zvuky ala battlefield a moc velké písmo(jak tam problikne vždycky)...jinak super
-
-
ale leží mě na srdci něco jiného ....ty postavy jsou zarážející. Proč to udělali??????? Neznám jediného člověka, který by řekl jooo ten shaman je víc "cool" nebo je prostě lepší. Dívím se, že z barbara není warrior. Monka bych uvítal spíše v datadisku(i s pandama :)). Stejně si diablo koupím , ale nerozumím tomu jejich rozhodnutí. Asi nějakej kancelářskej rozhodl, že z kouzelníka uděláme vitnamce ještě tam dáme černocha a pak si uděláme obrázky z makarónů na téma lidé různých ras spolu skvěle vycházejí. Herní styl je hodně podobný tomu za necromanta takže pochybuju, že ještě v datadisku či dlc bude necro. *9*...ze začátku jsem chvíly doufal, že shaman(WD) je náhražka za druida, ale bohužel. Děkuji za pozornost dem pálit buřty...
-
-
Jsem moc velký blázen, že jsem v životě nehrál žádné Diablo? *1* Ani, mě neláká si to zahrát. Pilně jsem třetí díl této série sledoval, pozoroval, až se ze mě stal stalker a ono stále nic. Je svatá pravda, že jsem byl odkojení na Gothic I, III, III a také Risen 1, 2 to je má káva. Rád hraji RPG hry, rád se vžívám do role neznámého hrdiny ( MS tam jsem se nevžil do "kapitána Kirka" ), ale Diablo není... prostě se mi nelíbí *1* *1* Taky máte někdy pocti, že některé hry jsou moc vyzdvihování do nebes? Jak jsou dobré, atd. Ale vy jsi myslíte něco jiného. A prosím Skyrim, MS nechte spát nechci, aby se zde lidé hádali a posléze si nadávali. A jinak o těch dvou her si myslí, že jsou v pohodě, i když mají své mouchy *2* *2* Jako každý hra.
Váš Werdes
PS: Ne, abyste se hádali *1* *1* -
-
NO jak říkáš každej má ty svoje hry co ho bavěj. U mě je to prostě Diablo, jelikož to byla úplně první hra co sem na PC hrál a strávil sem u ní dlouhé roky.(Jinak mám rád taky FF, Máriovky, a další hry který spolu nemaj ani nic společného jako celek) Každej by si měl opravdu uvědomit, že každýho baví ta či ta věc. Například nemám rád střílečky tipu call of duty ale nikomu nepíšu to je hnus to nehrajte protože vím, že spousta lidí to miluje a jen protože se to nelíbí mě neznamená, že ti druzí sou hned hlupáci a podobně.
Hold v dnešní době se spousta lidí na sebe snaží upozornit tím, že bude nadávat a napadat lidi co se zajímají o něco jiného než oni a zřejmě se to ani nikdy nezmění. *13* -
Já ti řeknu proč Diablo jako celek je tak vyzdvihován do nebes.
První díl, byl v docela slabém herním průmyslu úplný Mesiáš. Neboť hra měla všechno na svojí dobu hvězdičkově udělané, hratelnost, grafika, zábavnost. A hlavně zanesla do AAA herního proudu žánr RPG Dungeon.
Dvojka byla pro někoho slabší jak první díl, ale fanouškovská základna se ještě zvětšila a díky podpoře, bych řekl, že bla ještě lepší jak první díl. Stejně tak jako jednička, zase nové věci, obohacení žánru i trhu celkově díky inovacím. Na svojí dobu dobrá grafika, hratelnost špičková, různorodost aktů, prostě hra s velkým H (G).
Třetí díl měl vyjít ještě před 2-3lety a stal by se z něho taktéž kult, nyní nemůže ani tak moc nabídnout. Protože z něj vyšel už menší Torchlight, který "vykradl" hodně prvků z právě dodělávaného třetího dílu. Dále se na něm strašně dlouho pracuje, že je venku X gameplayů, ukázek, atd atd.. Určitě to bude kvalitní hra, ale na poměry Diabla neočekávám takovou smršť jako v předešlých dvou dílech. A dále co vadí mě a i určitě ostatním "skalním" hráčům, této série, jsou vážně ošklivé charaktery. Kdyby zanechali základní trojici, čtveřici, která byla v každém díle: Knight(Paladin), Warrior(Barbar), Archer(Amazonka), Mage(Wizzard), tak by to hnedka bylo o kus lepší. A k tomu si klidně dodělali ty postavy, které jsou do tvrdého světa příšer, temnoty a krve fakt k zasmátí - Monk, DemonHunter, WitchDR.. Demon Hunter není zas takovej průšvih, jen je trošku abnormálně silnej, co jsem viděl z gameplaye, že by přestřílel i samotnou Amazonku. Monk je šlápnutí do vosího hnízda, absolutně nechápu jak může plešoun s náhrdelníkem, umlátit Diabla klackem? A Witch Doctor, tak to je šlápnutí do hov.a, protože Nekromancer z dvojky měl charisma, černou magii. Tady WitchDR má vypadat jako voodoo šaman, ale spíš mi připadá jak nějakej černej pokus doktora Calighieriho, a to ani nebudu komentovat jeho miniony. -
-
svitici brenni a mece velikosti japonske predstavivosti, ačívmenty za každej rozbitej sud, rozmazaný neostrý textury..lecen pomoci velkych cervenych kouli co vypadavaji na zem- najedniou si pridu jak kdybych hral neco na zpusob mario bros, no me tam vadi vic veci.. a to tam meli jeste za nima cupitat petove roztomiloucky co by zbirali veci :) No presto vsechno me baeta celkem bavila.. takze proste skoda ze to dostali ke zpracovani nerdici z wowka no..
-
on ten doc popravdě ve skutečnosti jen tak nevypadá pro nic za nic, on to šaman je...
-
-
však jsem to tam napsal, že by to měl být šaman, ale spíše vypadá jako pokus o design 15letého klučíka z japonské provincie Jub-Tchi
-
-
-
Co to je ten MS? Microsoft? *15*
-
-
Omlouvám se *2* Ono to má být ME *2* ups... Stane se i v lepších rodinách, ne ? *1* *1*
-
-
V pohodě... *4*
-
-
-
jeste par let, a mozna vyplodis neco co bude mit hlavu a patu.
-
-
Bohužel, asi mi již pomůže pilné nebo neúnavné studium ? Porad mi ? *1* *1* *1*
-
-
Porad to bude jen hra na pobaveni koho a kolik lidi bude bavit je jen nanich *5*
-
-
Ano, máš pravdu. Ale mě se osobně zdá, že se z této hry stal doslova něco více, než jen hra. Chraň mě ruka páně, že by se mi to nelíbilo nebo bych byl proti tomu, to ne. Jen nechápu proč se mi to nelibí, žádné hry typu Diabla *1* *1* Abych, řekl pravdu, tak mě bavily opravdu blbosti a totální paskvily *1*
-
-
tisic lidi tisic chuti ale mistnim krtkum to nevysvetlis *5*
-
-
To máš pravdu, ale mě se zdá že se z her poslední dobou stává něco více. Jeto jako s metalovou hudbou v začátku, kdy skupiny hráli v garáži poté v klubech a poté dokázaly vyprodat celý stadion. A někde uprostřed se z kapel stávaly přímo modly moderního symbolu *2* *2* Jako hry, abychom se kvůli tomu nezačali prát, že patříš do ligy Diabla a já do Gothic *1* *1*
-
-
porozmyslal si preco tomu asi tak je ?? poviem ti, je to jednoduche, ked clovek ma nieco rad a hral to uz ked bol decko ci pocuval to uz ked bol maly tak jednoducho ta hra ci kapela bude prenho naj aj ked vydu hocjake hry, nezalezi na tom ci hra bude alebo hudba bude este to co si cakal, stale uctievat tu skupinu ci hru, u mna je to podobne, ale ako clovek rastie ma (nie v kazdom pripade) viac rozumu a tym padom uz dokaze rozoznat ci hra alebo hudba este patry do jeho oblubenych prip. ci este dokaze pocuvat taku hudbu, to sa stalo aj mne aj na poli hier aj hudby, niekedy v 80 rokoch som bol rock a tak (hry som nehral) potom prisla era eurodisco (2 unlimited, 2 brothers on the 4th floor, mr president a co ja viem co este) mal som to rad a mam doteraz, ale uz to nie je ono, teraz je to syphonic rock a hardstyle a asi unho ostane, kedze sa nenaslo pre mna nic lepsie co by som mal radsej, na poli hier to boli super mario a nejake hopsacky ine ked som zacinal primitivne preteky, potom prislo prave to PRELOMOVE DIABLO, dovtedy pre mna aspon nic podoben neexistovalo, potom heroes 3, nasledne baldurs gate a fallouty atd, vlastne vecsinou RPG ale aj FPS ako Thief ci Deus ex, no aj ine ale nebudem to tu rozpisovat, ked vyslo diablo 2 bolo to nieco ako teraz a to som o 12 rokov starsi, skratka som sa tesil ako decko na tu hru a ona nesklamala, uz to nebola sice jednotka, ale bola stale super a mozno aj lepsia v niektorych veciach, a teraz je tu trojka, ktora aspon co som mohol posudit podla bety, je aspon tak dobra ako dvojka, a mozno aj lepsia v niektorych ohladoch. Btw u mna je to super, ze ja ako mam rad Diablo seriu tak milujem aj Gothic ci Risen:D, takze u mna toto absolutne neroby problem
-
bohuzel takova doba je zde vic. boj pc vs konzole proste kdyz me hry bavi je snad jedno na ktere platforme hraji *5*
-
-
-
-
-
-
kdyby to melo grafiku jako na videu tak si to snad i koupim *5*
-
-
si pust 3d max Jindříííku. ty taky rád každou sračičku, halvně že to má "super grafiku" co.. :)
Tvé komenty jsou tak dospělé.. -
-
ja ze mam rad kazdou sracicku? se koukni na moji sbirku her a hodnoceni - vyznam se
-
-
on sa teda vyzna hm :D wow to je loser
-
mohoooo, prej vyznam se. *15*
-
-
-
-
Tak u mně osobně je teda nejočekávanější remake Baldurs Gate (2?)
Přijde mi to vyhipování novejch her až moc na "kost". Pokud dřív byla hra opravdu zajímava, udělalo se prewiev a tim to skončilo, čekalo se na recenzi.
Dneska už je zbytečné prewiev číst a stejně tak recenzi, protože čim víc peněz se vrazí do PR, tim lepší hodnocení a už před vydáním fanouškovská základna -
-
rob to teda ako ja, pozri preview, vyhni sa hypu a cakaj na vysledok :) netrap sa tym cim by si sa nemal, nech hypuje kto chce co chce, ty si ten kto musi vediet co im ma zozrat a co im hodit spet do ksichtu, musis to ignorovat, inak sa zblaznis a vtomto pripade si si aj ty mohol skusit ci ten hype stoji za to, podla mna ano, je to to co som viac menej cakal
-
-
Já jsem zvědavej na LANUCH trailer. Tohle není moc úderný.
-
-
Launch*
-
-
velky hranolky, bigmac, a kola.
-
-
to je lunch a ani se to nevyslovuje stejně...ale asi si na tu půlnoc koupim nějakou prasárnu...pizzu asi...
-
-
-