Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xH4wK
    Nemozem si pomoct ale zakazdym co si tento trailer pozriem mam po celom tele zimomriavky.
    • jindra.veliky
      zimomriavky *15* *15*
      • husi kuze, neboli mraz po zadech...
      • xH4wK
        Preklad pre nevzdelane ceske deti: Husí kůži
        • nevzdelane ceske deti? proc by meli umet slovensky ty kluku jedna? ja na slovensky weby nelezu narozdil od slovaku)
        • jindra.veliky
          ja vim co to bylo. jen se smeju tomu slovu *7*
  • V reklamě je jak Tyrael (drží ale kopí Imperiuse), tak Imperius (nejspíš bojují proti sobě s Tyraelem). Dále 2x Diablo (hořící a zatínající pěst), vidíme taky tříštící se Diamond Gates v High Heavens a Leah nad kráterem, do kterého zmizel Decard.
    • Tyrael má podle mě to kopí kvůli tomu, že Imperia zabil Diablo před branami, tu pak zničil a Tyrael si to kopí vzal, jelikož je to über kopí vykovaný z hvězdy. Proto taky she/Diablo ukazuje ten bodák a asi s ním zabije Imperia.
  • Mother_of_god
    Ach, nemôžem sa už dočkať. :) Neskutočne sa na to teším :)
  • Mno v tom tv spotu neni Tyrael ale Imperius, Archangel of Valor lidr andelu. Tyrael nepouziva kopi a nenosi korunu. Celkove je 5 hlavnich andelu a vyvojari slibili ze nam je konecne ukazi, jak v tv spotu de videt je tam brana do nebe, novy andel, takze se mozna podivame do nebe? Ja se tak tesim :]
    • Je tam jak Tyrael, tak Imperius.
      Těm kteří to nějak sledují, tenhle trailer dává poměrně spoilery. :)
      • Clovek co nezna lore nepozna kdo to tam je, takze mu to zadny spoiler neda. Clovek co zna lore uz tusi par mesicu o co ve hre pujde.
      • to není žádnej trailer vy ignoranti
    • škoda jen že se diablo neprihlasilo ke krestanstvi, v traileru na monka se mluvilo o tisici a jednom Bohu (krestanstvi je monoteisticke - ne tisic bohu ale jen jeden Buh). No ale da se to vysvetlit ze monkove jsou proste jen nejaka sekta.
      • Aj kresťania sú proste len nejaká sekta.
    • Jsou tam oba, tyrael s kapuci a mecem i imperius s palcatem a korunou, coz znaci ze se asi rubou, ted otazka proc se rubou :)
      • tyrák s kopím pardon
    • Těším se na ty renderované filmečky s anděly, diablo je jeden z mála světů, kde jsou andělé ti správní vojáci nebe, kteří si vzbudí vzhledem i bojem nějaký respekt, všichni ti neuvěřitelně hodňoučcí andělé, kteříí mají na zádech holubí křídla, mají na sobě maximálně prostěradlo a jsou proti násilí mi už lezou krkem :)
      • Spades
        Ja myslel ze mas jen Nebe Peklo a Sanctuary ne ?
        • Ale ano, samozřejmě. Tím "světem diabla" jsem myslel jeho lore, celkové universum, kde se ten příběh odehrává
  • Na SC2 mě TV spoty uchvátili víc, ale i tak se těšim :)
  • grafika mi síce nesedí, ale už mám predobjednané a teším sa veľmi, bude to fantastická hra. Ale aj tak som predobjednal aj Torchlight 2 ;)
  • Hele jestli to ze sebe jen delas.. dobry... dejme tomu... bavis se... ale jestli ne tak je to stebou fakt vazny :D
    • Pro Jindru .)
  • trolo
    deleted
  • proč mam pocit že je to trapnej trailer delany pro hloupy americky publikum?
    • protože to je trapnej trailer delanej pro hamburgerožrouty *11*
    • No jó, kdyby tam dali chytrý vtipy od Járy Cimrmana speciálně pro čechy tak by jim v Americe nemuseli rozumět.
      • Spades
        A co by sakra v Diablu delali vtipy proboha ? O.o
    • Trailer? Já myslel že celá hra.
      • Lol nub, beta byla cela hra!
        • Jo jo celá hra... jedna kapitola :)
  • MrSanta
    Jsem se domníval, že Diablo byl zabit ve dvojce (nebo v datadisku). Co tam zase dělá? Netrolím, ten svět zas tak moc nesleduju a zajímalo by mě to. Může někdo osvětlit nebo hodit nějaký spolehlivý link prosím.
    • Diabla nemůžeš zabít, pouze ho vrátit do podsvětí (resp. do jeho pekla zpět). :)
      • Diablo, resp. Dark Wanderer (Leoricův starší syn Aidan), byl zabitej na konci dvojky a diablův soulstone byl zničenej, takže to co píšeš je imho blbost :)
        • Jestli jsem to dobre pochopil tak novej soul stone padnul jako meteorit z nebe takze nekoncime.
          • MrSanta
            Takže ta spadlá hvězda je nějaké temnomagické svinstvo, které vrátí Diabla zpět do Sanctuary (pravděpodobně). Ví se něco o jeho bráškách? Ti jsou taky kaput z dvojky, ne?
      • MrSanta
        Aha. No to jsou hrdinové pěkní žabaři, když neumí zabít jednoho diablíka *1* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit