Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělá volba, absolutně s tím nemám žádný problém, naopak to vítám. Na Steamu mám stejně cca 180 her, krabicovky už skoro nekupuju, navíc auto-update, komunita, přátelé a achievementy navíc jsou silné argumenty. Takže dobrá zpráva!
    • kubi-wan
      Achievmenty jsou největší pitomost, co znám.
      • Pro tebe možná ,hodně lidí včetně mě to baví plnit . Baví mě plnit achievmenty v left 4 dead coopu víc než celé COD s Crysis dohromady.
  • Veskoslav
    No stejně někteří si koupí krabicovku jenom tak pro radost, jak se říká:) Rozhodující bude cena krabicové a online distribuce. Se Steam nemám problém. Za ty roky mě nezklamal. Což se o serverech Ubisoftu či EA říct nedá.
  • celoush
    Jsou chvíle, kdy mě kluci z BI velmi příjemně překvapí. Takže za mě rozhodně palec nahoru a kvituji rozhodnutí.
  • Vůbec s tím problém nemám, pro mě jsou krabicovky už nějakou dobu mrtvé.
  • Lukyz
    Problém s tím nemám, ale rozhodně půjdu po krabici, protože kolikrát vyjde levněji z obchodu než za Éčka ze Steamu (pokud samozřejmě nepočítám slevové akce ) *3*
    • To udělá asi většina z nás ;). Pokud ale Bohemka nastaví správně ceny na Steamu, tak to nebude potřeba (třeba Valve, Capcom, LucasArts a indie vývojáři to zpravidla dělají).
  • Uvědomte si, že vydavatelé jako 2K, Activision, Bethesda, Codemasters, Square Enix, Sega, Deep Silver, dříve taky THQ skoro ani jinak než Steam-only hry na PC nevydávají a to už pěkných pár let, takže skoro všichni, kteří tu remcají, jsou stejně asi piráti *1*
  • Janun
    Já s tím problém nemám. Myslím si že touhle cestou se bude vydávavat víc a víc her.
  • Já hlavně doufám, že když se ohánějí tolik Steamworks tak hra je bude využívat - půjde nainstalovat i uživatelské módy.
    • Ghost47
      Souhlas, podpora Workshopu pro uživatelské mise a mody by byla skvělá... o tom, že tam mody půjde dostat ručně, nepochybuju, ale možnost si je automaticky aktualizovat na poslední verzi by byla hlavně u projektů velikosti ACE nebo DayZ k nezaplacení.
      • Tak Dayz v armě 3 už nebude :)
        • Dám cokoli za to, že první větší mód v armě 3 bude "DayZ". Ačkoli to nebude rocketova tvorba do měsíce od vydání to bude.
      • celoush
        Zvednutí té vhozené rukavice se skutečně přímo nabízí.
  • Pete.palis
    mě Steam nikdy nevadil...ba naopak je mi velice sympatický už jen z hlediska uložiště her...Bohemce držím palce, ať jim hra vyjde v nejlepší kvalitě;)
  • Hlavne by meli napsat takovej kod, ktery by zacal vyuzivat vice GPU, nez krvave zdimat CPU. Kampane Army2 si nezahraju ani ted, hru mam prakticky jen na editor. Taky by mohli dotahnout Carrier Command a ten standalone mod z WW2, nez rozjedou zabugovanou Armu3

jinak ona nekdy konzolistum armachybela? Ja myslel ze hrajou hry typu Devil may cry
    • Leč Iron Front 1944 nebo jak se to jmenovalo nedělal BIS ale nějaký německý studio
    • celoush
      Viděl si už headless clienta pro ArmA?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit