Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi celkem jedno, jakým způsobem hru po zaplacení dostanu. Doufám jen, že její hraní v SP nebude závislé na internetovém připojení a její aktivace nebudou nijak komplikované. Díky různým proti pirátským internetovým vychytávkám jsem si hry přestal kupovat, protože jsem jako legální uživatel trpěl a musel pro zahrání dělat kde co, zatím co pirátský uživatel si to jen nainstaloval a hrál. Příkladem je BF 3 a Stalker. Po reinstalu počítače si jen tak lehce svou legálně pořízenou hru nerozjedeš a abych někde volal na podporu atd. soráč, to je směšné.
  • Napadlo, vzdyt to prave kritizuji, ze to lidem nevadi, protoze by jim to vadit melo. Je to podobne jako s komunismem, ten taky spouste lidem nevadil a demokraticky jsme si ho zvolili. Pak nastal terror padesatych let a bohuzel se dotknul vsech, ne jen tech, kterym nevadil, nebo kteri volili. Steam by mi nevadil, kdyby daval moznost vyberu. Ale od okamziku, kdy musim hru na steamu registrovat at ji koupám kde koupám, vcetne retailu a nemam moznost volby, tak mi vadi. A nemoznost volby by mela vadit z principu kazdemu i tomu, koho to zrovna neomezuje, protoze se jedna o ztratu svobody a brzy se to muze obratit proti nemu samemu.
  • Ty mas nejaky komplex, ze mas potrebu vsechny kolem sebe nazyvat detmi a oznacovat je za idioty? *1*
    Precti si po sobe, co si napsal a pak ti treba dojde, proc mas tolik minusu *3*
  • Ucho: steam ti brani prodat i krabicovku. U digitalni kopie chapu, ze je vazana k uctu u retailu nikoli.
    Ale nejde jen o bazar, jde o to ze musis mit nainstalovaneho klienta, ktery musi byt spusten, a ktery o tobe odesila informace. Pokud valve zkrachuje a steam skonci, jsi v haji, stejne jako kdyz ukonci podporu pro tvuj system. Proto si digitalni kopii koupim radsi na gogu nez steamu, protoze jeji pouzivani uz neni nicem podmineno a neni zavisla na necich sluzbach. A to je prave to spatne na steamu. A to same se tyka treba i elektronickych knih, ktere tudiz nemuzes srovnavat s hrama na steamu.
  • A nenapadlo te taky, ze spoustu hracum to proste nevadi? Ja treba hry nemel nikdy potrebu prodavat a to i v dobach, kdy steam byl vzdalena budoucnost.
    Na pc jsou hry zpravidla levnejsi a kdyz k tomu jeste pripoctes ty caste slevy, ktere steam nabizi, tak nad nejakym prodavanim spousty lidi mavne rukou.
    Na konzolich jsou naopak hry pomerne drahe, tak tam je ta potreba hry prodavat, aby si clovek mohl poridit jinou prece jen vetsi.
    Osobne mi je to jedno, ale dokazu pochopit, ze to nekomu vadi. Ty by si zase mel byt schopny pochopit, ze plno lidem to proste nevadi a nema to nic spolecneho se zboznovanim steamu, jak to tady ty prezentujes.
  • Nevim co se cilis, o tobe nikdo nic nepsal, on to psal o sobe a podivej, kolik lidi mu to odsouhlasilo :-).
  • Hm i dneska mam s Armou 2 problemy a to mam i5-760 3,3 Ghz.
  • Diky za odpoved, kterou ukazujes co jsi zac, ze se nezmuzes na zadnou odpoved krome urazek. Jen tim potvrzujes, ze mam pravdu.

Ono se staci podivat, jaka nevole se zvedla kolem spekulace, ze na konzolich by se retailove hry registrovaly aby nesly prodavat v bazaru. A na pc je tahle prasarna pres steam uz davno zavedena a stejne si vetsina pc hracu pochvaluje. A proc? Protoze se nechaji snadno zaslepit slevami. A kdyz na to nekdo poukaze, tak je spatnej. Nikdo nerekne je to tak, ale je to dobre, me se to libi, protoze natolik jeste nikdo soudnost neztratil. Takze reakce je vytesnit to a zadupat ty, co o te neprijemne pravde nahlas mluvi a upozornuji na to. A timhle strkanim hlavy do pisku akorat predavate valve cim dal vetsi kontrolu nad sebou i pc herni platformou.
  • To potesi, pékud ma nekdo na tom uctu nakoupeny hry za desitky tisic korun :-).
  • Nejak spatne sis to precetl a nepochopil. Koupil si jednu hruna steamu, nevim proc z toho delas jedinou originalku. A steam je zlo, i kdyz z jinych duvodu.
  • Klukum z BI fandim i kdyz je fakt,ze jejich hry jsou zamoreny bugy i roky po vydani...presto jsou to ale extra hratelne kousky a tesim se na kazdy dalsi.

Osobne doufam,ze Arma 3 bude konecne vice optimalizovana,aby dokazala vyuzit vice jader a vubec vypocetni silu dnesnich PC. Jeste dneska, pri hrani Army 2, zazivam propady FPS a to mam PC, ktere v dobe vydani Armu 2 nemel asi nikdo (i-5 760 3,3Ghz, 8GB RAM a Radeon 7870). A to teda mam dohled tak na 1500m, cili nic extra (jsou lidi co jedou na tech 10 Km).
  • ucho
    Tachy: jednoduchý dotaz. viděl jsi někde přeprodávání digitálních verzí knih? jestli ano, kde? jak funguje přeprodávání hudby na iTunes? jestli o tom něco víš, zajímalo by mě to, ať to nemusím hledat. ještě by mě zajímalo, jak si představuješ řešení online půjčoven filmů. bude možné v den zapůjčení film předat dál? nebo bude možné film předat dál, když se na něj sám nepodíváš?
  • calwin
    no vyskúšam a uvidím či to rozbehám... pred pol rokom som kúpil armu 2 a nakoniec som docela spokojný ale umelá inteligencia je za hranicou dementnosti a často mi vďaka tomu jedna misia trvala v prepočte aj 2 hodiny... ideálne keď nepočúvajú rozkazy na zakázanie palby alebo plazenia sa... vtedy mám chuť rozkúsať notebook

zato správa so steamom ma moc nepotešila... určite by som kúpil radšej krabicovku lebo steam sám o sebe je naozaj zlý program... neustále riešim problémy s touto hlúpou službou ktorá má problém fungovať bezproblémovo. (program nereaguje, nechce sa vôbec pripojiť, nechce sa updatovať) všetky programy dokážu fungovať bezproblémovo tak prečo je STEAM ten ktorý hapruje? dá sa to riešiť cez offline mód ale pri preinštalovávaní celého programu som bol odseknutý od steamu asi na deň kým som vyriešil čo mu vlastne bolo... od patchu s BIG PICTURE to ide s funkčnosťou steamu dole vodou...
    ono to možno niekomu nedojde ale ak tam človek vysolí slušnú čiastku a polovicu hernej základne má na steame tak je úplne odrezaný...
  • Shaker
    ja myslim, ze neni troll... podle me je jen tak hloupej, ze se drzi svyho spatnyho nazoru :)
  • Veskoslav
    Reaguješ na Joea, trolího prince:)
  • celoush
    Tak mrkni na koncept z bety ArmA o headless clientovi...
  • Nechci se hádat ale předtím si psal o konzumaci obsahu jako o důvodu proč by neměli jít hry prodat. Ten konzumuješ stejně ať jdeš do kina na premiéru nebo počkáš na DVD. Hru taky můžeš koupi ve den vydání nebo později, ale v obou případech by jsi měl možnost ji prodat nebo ji darovat. Samozřejmě když koupiš hru hned je za plnou cenu a prodáš ji v bazaru pod nákupní cenou a když koupiš hru později v akci se slevou a později by si ji chtěl prodat těžko dostaneš víc než za co jsi ji koupil. Proč jsi mi to nevyvrátil u knih. Ať ji koupiš při slavnostním zahájení prodeje nebo ne máš možnost ji prodat. Nikoho to nevzrušuje. Co deskové hry? Koupíš, zahraješ (konzumuješ obsah) a můžeš prodat. Chci tím říct, že zákony by měli měřit všem stejně. Pokud můžeš prodávat v bazaru knihy, dvd, deskové hry, atd. proč by ti mělo být bráněno prodat hru. Ovšem chceš si hru koupit jako službu cena bude nízká, můžeš si ji zahrát a není tvoje (jako knihovna) chceš ji koupit OK cena je vyšší ale tvoje, klidně ji prodej dál když tě neví. Takže by jasně mělo být řečeno jestlise hra prodává nebo pouze pronajímá.
  • vlastik.plaminek
    To není tím, že píšou s diakritikou, ale že ty píšeš jak mongoloid. Vlastně proč jak, když.
  • Shaker
    nevim kde si to slysel, ale neni to pravda... hraje se to min nez cod, protoze je to pro narocnejsi lidi, kterych neni tolik, ale hraje se porad spousta modu
  • Na Steamu už asi nikdy nebude tak špatná hra jako Warz, protože Warz byl narychlo udělanej paskvil z jiný hry po úspěchu DayZ. Arma 3 se vyvíjí už docela dlouho a BI spolupracuje i s lidmi s vojenskými zkušenostmi, aby to byl simulátor jak má být. Řekl bych že Warz bude i v budoucnu známá jen jako největší paskvil s velkými skandály.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit