Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    a kdo je zvědavej na tvý hry na poličce? *1*
  • postolka
    Psal jsem ze to neni uplne 1:1. Ale kdyz uz jsi tu vytahl DVD - ty mas vzdycky se spozdenim (= steam sales, ktere maji cenu za kterou bysto dejme tomu preprodal). Mit hru k dispozici v dobe kdy vychazi je neco jineho a i ta jeji hodnota je jina (= jdes do kina).
  • Z podobných stránek bývají velmi často klíče blokované mimo ruské teritorium a použití VPN znamená brzký ban na účet. Je to proti pravidlům Steamu, která každý z nás odsouhlasil.
  • Jsem fanda Steamu, ale souhlas na 100%. Na Steamu by měla být možnost hry prodat nebo darovat i když jsi je hrál. Jen pro všechny odpůrce bazaru her: Asi si myslíte jak by to zničilo herní průmysl, já si myslím že ne. Horší je pirátství. Ten kdo by prodával bazarovou hru je přece člověk který ji legálně koupil ale hra se nelíbí nebo ho nezaujala tolik aby ji chtěl hrát dál nebo vícekrát. Pokud ji prodá v bazaru stanou se zřejmě dvě veci. Za prvé koupí ji člověk který by hru nejspíše za plnou cenu nekoupil tedy potencionální pirát. Zadruhé prodejce bazarové hry dostane část peněz zpět za prodanou hru a protože si již hry koupuje legálním zpousobem je vysoká pravděpodobnost že si koupí za utržené peníze + něco navíc z jeho kapsy hru další která ho zaujme do té míry že ji již neprodá a i kdyby jo tak ji koupí s největší pravděpodobností zas potencionální pirát. Další věc k zamyšlení pro odpůrce bazaru vadí vám stejným způsobem bazarový prodej knih? A co knihovny a půjčování knížek? Téměř v každé obci je veřejná knihovna a jde to !!!
  • A kdo by tě sledoval prosím tě? Profil si vytvářet nemusíš. Přátele si taky přidávat nemusíš. Snad si nemyslíš, že ve Valve sedí někdo koho hrozně zajímá jak a co zrovna ty hraješ :D
  • ja mel na mysli multiplayer, jen mi prijde ze tam neni moc mestskych map nebo je alespon neukazuji
    taky zalezi jak moc hracu to bude hrat ted co jsem slyšel armu 2 nikdo nehraje jen day z takže komunita asi nic moc
  • neni podstatne na cem to vydaji, ale jaka to bude hra
  • jop mas pravdu, mam tu hru moc rád už od Flashpointu kterej me bavil stejne porad nejvic, myslim ze to bylo ale snejne hlavne kvuli tomu konfliktu Cold War :-) ale kdyz vysla Arma strasne nedotahla slo to pochopit, byli problemy tahani o znacku a tak, ve dvojce se to uz takle omluvit nedalo a bylo to mozna o chloupek lepsi ale taky strasny, bugovy!!! chapu ze je to obrovska vec ale prachy zkurvej vsechno!! nenechte to opet tak strasne dopadnout kucii z Bohemky
  • to postolka:
    Píšeš že bazarový prodej hry je jako prodej lístku do kina na film na kterém už jsi byl. Omyl. Je to jako prodej DVD filmu, který už jsi viděl nebo knihy kterou jsi už četl. Jsi proti prodeji knih v bazaru? Já tedy rozhodně ne. Mám knihy, které bych za nic na světě neprodal i když jsem je četl několikrát ale i knihy které jsem ani nedočet a klidně bych je pod cenou prodal. Co je na tom špatného udělat to stejné se hrou. Nic. Jen by to nutilo autory dělat kvalitní hry.
  • to boom:
    Mezi bazarovou hrou na hrou na Steamu není žádný rozdíl! Píšeš: "Jenom by mě zajímalo, jak by jsi zabránil hráčům nakoupit hry v šílených akcích na Steamu a o měsíc později je prodat za vyšší cenu než je koupili?...Uvažuj občas tím, co máš na krku." atd. Tak za prvé,kdo s tím chce kšeftovat tímhle způsobem to může dělat už i dnes, nakoupí hry jako dárek a po prodání třeba přes Aukro ji dotyčnému daruje. Bingo! Za druhé ty tvé šílené akce. Snad nevěříš že prodávají pod cenou? Je to jejich prodejní strategie. To že spousta lidí koupí hru za plnou cenu a potom je akce -75% ti nevadí, ale že by hráči měli možnost prodat hrou která je nechytla nebo si koupili nějaký balík her z nichž některé již měli koupené a bohužel několik individuí na tom mělo možnost trochu "vydělat" (navíc s podnikatelským rizikem, že to nikdo nekoupí) tě žere. Ať nedělají šílené akce a konstantně prodávají za rozumnou cenu a není problém. Navíc, kdyby někdo chtěl na slevových akcích vydělávat může to již dělat jak už psal. Jedinej kdo je tu pro smích jsi Ty. Tak si vylej vodu z krku a sežeň si něco na co si narazíš tu čepici (Tvoje slova). A mimochodem, já jsem fanda Steamu.
  • Takový komentáře si odpustit nemůžeš, viď? A pak chceš, aby tě někdo bral vážně... To má bejt nějaká zvrhlá soutěž o nejkratšího pinďoura nebo co?
  • Steam beru jako nutne zlo. Chapu, ze nekomu vyhovuje, sam ho pouzivam, protoze to jinak nejde, ale opravdu mi vadi ta nemoznost volby. Resp. nechapu, proc je Steam cpany i na fyzicka media. Co mne v posledni dobe dostalo byla nemoznost koupit si na Steamu Skyrim (jiz to jde) a Rage (stale nejde). Takze mam doma DVDcka, ktera jsem nikdy nepouzil a jedine, co mne z obou krabic zajimalo byly Steam kody. Tohle mi prijde opravdu uchylne. Bud mi dejte moznost si to tam rovnou koupit, nebo mi dejte DVD verzi bez Steramu. Nejvice mi ale vadi ta nemoznost nakladat se zakoupenou hrou jak ja chci. Nastesti jsou organizace, kterym to vadi take

http://www.pcadvisor.co.uk/news/game/3423715/valve-sued-in-germany-over-game-ownership/

Dale mi vadi, ze je ohromny problem pri pozadovani refundace. Moje osobni zkusenost s Legends of Pegasus, coz byla a je nehratelna s*acka, jejich autori zkrachovali. Nastesti jsem se nedal a vyhadal alespon vraceni penez do Steam wallet. Ale zabralo to asi 6 mailu a tri tydny casu.

Dale tu zminujete uzasnou moznost, ze se hra napatchuje sama. Ale uz nezminujete, ze kdyz ten patch tu hru podela (Civ 5 v mem pripade), jste v riti, protoze se NEMUZETE vratit k predchozi funkcni verzi. A jestli je pro nekoho takovy problem kliknout v hlavnim menu na check updates, coz u vetsiny her drive vyhledalo updaty samo (a treba Witcher 2 to za vas udela pri spusteni a jeste se slusne zepta, zda update chcete a ne jako Steam, co vam ho tam nainstaluje a nazdar), nebo zadat do googlu nazev hry + patch a naslo to soubory ke stazeni, tak je mi ho opravdu lito.
    Pisete tu o warezu a o tom, ze by mohl clovek darovat hru zdarma. A co je na tom proboha spatne? Kdyz mam nejakou hru na originalnim DVD, co nema online hovadinu typu Steam, tak ji po dohrani muzu vzit a dat komu chci. A nikomu do toho nic neni! Proto naprosto nechapu, proc nemuzu hru na Steamu, co jsem uz dohral vzit a dat ji kamaradovi na jeho Steam ucet. Resp. chapu, ze by z toho vydavatele nic nemeli. Ale mozna by je to naucilo delat hry, ktere clovek nedohraje za par hodin a nema duvod se k nim vracet.
    A zminovat gog.com je trochu zcestne, nemyslite? gog.com hra neni na nic vazana. A nikdo vam nebrani ji nekomu darovat. Sice nevim, kdo by to pri cenach tech her delal, ale jde to.
    Takze secteno a potvrzeno, Steam mam, protoze nemam jinou moznost, ale nic to nemeni na tom, ze spoustu veci bych na nem zmenil.
  • Tak v multiplayeru proti živým hráčům se dá dobře vyřádit i ve městě, ale s AIčkama si moc neužiješ, holt Arma má jiný koncept a asi by to byla celkem hardcore práce udělat fakt nadupané AI, které by se v budovách chovalo chytře, realisticky a ještě by pro hráče znamenalo i nějakou hrozbu. Arma je prostě takové pískoviště - sama o sobě není moc použitelná, ale když se sejde hodně hráčů se svými hračkami, tak si mohou udělat fakt parádní bábovičky a zažít při tom spoustu zábavy *3*
  • škoda že sa viac nesustredia na urbanisticky sposob boja, prevazna vacsina sucasnych konfliktov sa odohrava v mestskom alebo zastavanom prostredí. A dufam že konzultovali aj s vojenskymi poradcami, ono robiť simulator nie je len o tom urobiť mapu a hodiť tam vojakov ale simulovať aj taktiku boja a dať tam realne objectives.
    Ale to by som chcel asi priliš už v arme bolo vidno aký v tom majú guláš a ako zlyhali v oblasti gamedizajnu *13*
  • Takže ty sis koupil jednu originálku v životě, blbne ti tam grafika a může za to steam. To je zajímavé, já zase valím přes Steam prakticky od prvního dne, co běží a když si odmyslím první jeho dětské nemoci, tak jsem s ním nikdy neměl problémy, naopak mi příjde skvělé, že když výjde update nebo patch na nějakou hru, tak nemusím nic hledat a updatne se mi sama, zrovna tak, když něco blbne, tak stačí dát verifikaci souborů a hra se mi opraví. A věř nebo ne, všechny hry, co mám na steamu kromě jedné, mi tu leží ve skříni v krabičkách... *7*
  • Zrovna v RO2 ten workšop funguje úplně na pytel, stejně jako celá hra. Ale věřím, že u Arma3 to vychytají, protože za tou hrou nestojí banda neschopných lam, jako jsou Tripwire
  • STEAM je zlo!!!!jednou sem si poridil originalku s tim ze budu mit lepsi pozitek ze hry,,,updaty atd,,jake bylo me zklamani kdyz sem zjistil ze si to na tom podelanym steamu z nejakeho prapodivneho duvodu nezahraju protoze jakmile to pustim tak me ta dotycna hra pada na plochu a nebo me zcela mizej postavy,,,jakysi problem s grafikou je ale velmi zajimave ze ta sama hra stazena a cracknuta z netu funguje bez problemu!!a dokonce se sviznejsi grafikou!!!takze se ptam proc sem vyhodil 1500,-kc??,,,,a co se tyce army sem jejim velkym fanouskem uz od starickeho flashpointa a tadle zprava me pekne NASRALA,,,myslim si ze at uz to je jakkoli tak je lepsi mit doma v supliku cedo ktere si kdykoli nainstaluju,,nikdo me ho nemuze sebrat atd,,,,,proste jinak receno za prachy ktery do ty hry vrazim mam neco takzvane v kapse,,,uz i ten pocit jestlize to je nejaka srdecni zalezitost je fajn pokud si muzu to cedo vystavit nekde na policce:c))ja to cely teda chapu tak ze se jen nekomu nechce vydavat ceda a tudiz tim usetrit,,,,je to smutny a se slzou v oku vzpominam na dobu kdy se vydavaly hry ve velkych papirovych krabicich a vyrobce bo vydavatel si davaly hodne zalezet na tom jak ta krabice bude vypadat-nska zaplat tu mas cd key a nic uz po nas nechtej!!!chce se me z toho blejt!!!BUDU HODNE ZKLAMANEJ POKUD NEVYDAJ KRABICOVOU VERZI KTEROU BYCH SI MOHL ZARADIT MEZI DALSI PERFEKTNI DILKA NA POLICCE!!!!
  • Já s tím žádný problém nemám.
  • trapny je ten kdo ti vaze tkanicky ty decko *2*
  • aby si lidi nestezovali jako na Warz na steamu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit