Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ale ona krabicová verze bude. Proč si o tom probůh něco nezjistíš.
  • :D Vím, že se to asi mine účinkem, ale stejně mi to nedá. Napadlo tě třeba někdy, že když začínáš příspěvek urážením adresáta, tak tím zcela zásadně snižuješ šance, že se nad tím co dál napíšeš zamyslí nebo si z toho cokoliv odnese?
  • to je vymluva,chteji usetrit. nejlepsi je krabicova verze za chvili to bude vse na steam a o krabicove budou mit zajem sberatele her protoze jich bude malo
  • Veskoslav
    No jelikož tyto dvě hry spolu naprosto nesouvisí a ani jejich tvůrci ne, tak nechápu komentář:)
  • Takže ty si nepredal žiadnu hru, takže nikto by nemal mať právo ju predať, aj keď zákon hovorí inak. A Nemci sú "mimo", lebo ich súd potvrdil, že nakladať s licenciou na využívanie softwaru je právo každého majiteľa... samozrejme.

Daj ešte dačo o starých dobrých hrách, mizerných konzolách a spásonosných nezávislých vydavateľoch nech sme kompletní. *15*
  • Veskoslav
    Aha. Já reaguji na Lugala, slovenského Jejdáska. No mizím, byla sranda tě číst už u procesorů AMD, tady to už je trapné:)
  • Veskoslav
    Spousta her, co je na Steamu má obrovskou komunitu. I takový Skyrim například:)
  • Ďalší príklad vymletého chudáka, čo nepozná základy ekonómie. A samozrejme obligátne "hurhurhur, steam je najlepší, hur, origin je stelesnenie zla." Klasika.
  • Veskoslav
    Ano takový Hitman trhnul rekord na Steamu a přesto o měsíc později byla akce 50% na něj. Dej si hadr na hlavu;) Jediný, kdo se tu ukazuje jako fracek jsi ty. A Steam a Origin rozhodně nejsou to samé, to řekne skutečně jenom diletant.....

P.S: Taky Němci jsou poněkud mimo. Stačí se podívat na rozhodnutí Apple vs zbytek, kdy žaloby, co ostatní státy smetly, tam uspěly. Neříkám, že to je špatně či dobře. Ale systém Steamu by neměl mít daný prodej her dál. Čověk si aspoň rozmyslí, co si koupí. Za skoro 19 let hraní jsem neprodal nikdy žádnou hru.
  • Si príklad úplne vymletého chudáka s vymytým mozgom, ktorý je už naučený nechať si sr*ť na hlavu a ešte je pri tom presvedčený, že ho to hov*o, čo má na hlave vonia a pekne vyzerá - takých je toto fórum plné.

Stačí sa pozrieť po pár diskusiách a všade sa omieľajú tie isté srač*y - steam je dobrý, origin je zlý (pričom je to to isté), nezávislí vydavatelia sú dobrí a vydávajú dobré hry, veľké spoločnosti sú zlé a vydávajú zlé hry (pričom platí, že aj jedni aj druhí môžu vydať dobré i zlé hry), konzoly sú zlé, pc je dobré, nové hry sú zlé, staré hry sú dobré atď. až do oblbnutia.

V šialených akciách? Uvedomuješ si ty vôbec, že tie akcie sú tam preto, lebo hry sa dobre nepredávajú za plnú cenu, tak ich jednoducho zlacnia? A prečo by niekto mal vôbec zabraňovať hráčom nakupovať lacné hry a predávať ich ďalej? Čo je to za novotu? Nejaký komunizmus? Keď je niekto schopný predať hru za viac ako ju kúpil, je to jeho plné právo.

Nemecký súd už dávnejšie rozhodol, že vlastník licencie na využívanie softwaru má právo túto licenciu predať ďalej a pôvodný poskytovateľ tejto licencie mu to musí umožniť a poskytovať pôvodnú podporu aká pre produkt existuje.
  • Pete.palis
    Tak se mrkni třeba na Left 4 Dead 2 a na Red Orchestru 2 ve Steamu (steam Workshop) má i komunitní centrum...každou chvilku tam háže komunita nový mody od zbraní, až po kola;)
  • Budou se muset hodne snazit aby to vyslo hratelne.
    Aby to nedopadlo jako WarZ =)
  • Pete.palis
    mě Steam nikdy nevadil...ba naopak je mi velice sympatický už jen z hlediska uložiště her...Bohemce držím palce, ať jim hra vyjde v nejlepší kvalitě;)
  • Boom
    On je poněkud rozdíl mezi bazrovou hrou hrou na Steamu. Až to jednou pochopíš, tak možná zjistíš, že jsi byl docela pro smích. Jenom by mě zajímalo, jak by jsi zabránil hráčům nakoupit hry v šílených akcích na Steamu a o měsíc později je prodat za vyšší cenu než je koupili?...Uvažuj občas tím, co máš na krku. Není to jenom na nošení čepice a proto, aby ti nepršelo do krku.
  • Osobně nemám nic proti Steamu, ale zase na druhou stranu, Arma je hra, která je založena na otevřenosti komunitě pro tvorbu různých módů a jakého koliv obsahu a právě o tuto otevřenost se bojím, že propojením se steamem se tato možnost omezí. Ještě takový poslední důvod proč nechci Steam je ten, že jsem odpůrce socialních síťí a nemám v zájmu aby mi někdo sledoval kolik toho nahraju a jak hraju atd. Jednoduše s DVD kopii si sednu doma, nainstaluju a můžu si hrát u mě v pokoji a nikdo mě nesleduje.
  • Veď má pravdu.
    Dúfam, že EU súdy ich prinútia umožniť hráčom predávať hry. Precedens existuje, už len to dotiahnuť do konca.
    Ale ten vypasenec už má liek aj na to - bude vám predávať streaming hier za mesačné poplatky a vy mu ešte budete tlieskať. *15*
  • Veskoslav
    No ty krávo, to je seznam her. Až mi oči přecházejí. Ou počkat, ty sis chtěl jenom pokecat? To musíš říct dřív příště:(
  • Veskoslav
    Čekal jsem kdy se objeví Jejdofil a hned se pustí do rozhodnutí o vydání přes Steam.
  • To ja vim, to nemusis psat :-).
  • Tak steam je vyborne DRM, je potreba byt aspon chvili online a hra nepujde prodat v bazaru - to je dnesni realita PC platformy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit