Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde exkluzivně přes Steam, jinak by to letos nestihla
21.2.2013 | Aleš Smutný
155 příspěvků
-
Asi takhle... At to vyrabej treba ve Vietnamu a vozej mi to sem na robotickych velbloudech najatych v Saudske arabii a prodavaj jenom v nedeli na nejaky burze jenom digitalne, ale musite si prijit s flashkou :)
Ale prosim, jestli to delaj jenom proto, aby vydali opet nedodelany paskvil na ktery stejne budeme muset cekat dalsi dva roky, nez se bude dat vubec rozume hrat... At si to strcej tam, kde meli mit jeste nejakou dobu Armu II nez ji vydali ... No.. mozna vlastne i jednicku... Se steamem, bez steamu :)
A to jsem fanda... -
No já nemam PC z nasa, ale za 7 tisíc a skoro všechno z aukra a jede mi to na plný bez problému :) . Ale vim co tím myslíš, ona Arma 2 je hrozně nárořná na procák.
-
a ako by to asi hrali? arma neni arkadova strielacka ako bf + nikoho by to z nich nebavilo
-
Vynikajúca volba pánov z bohemia interactive. Len dúfam že tentokrát na tej optimalizácii zamakajú nie ako u predošlého dielu kde to na plných detailoch rozchodil plynule len počítač z Nasa...
-
Možná jelo, ale s gamepadem by se to nedalo ovládat.
-
konzole maji moc malo cudliku a bez toho svyho "aimbota" by to bylo hrozne vtipny :)
-
Tak třeba automatický zaměřování už v Armě 2 bylo ... ale s tím hra ztrácí svojí duši.
-
Dám cokoli za to, že první větší mód v armě 3 bude "DayZ". Ačkoli to nebude rocketova tvorba do měsíce od vydání to bude.
-
kdyz ty hry nahrajes do spravne slozky, tak Steam jen prekontroluje obsah a nic znova stahovat nemusis, to tak delam uz x let. Presunu hry, smazu steam, naistaluju, naistaluju steam a nakopiruju zpatky hry, vse funguje, jen v knihovne je vse zasedly, ale pokud das aktualizovat tu hru, kterou jsi tam vratil, tak jen zkontroluje ze tam je vse a muzes hrat..
-
tak konkretne pri steamku ma napada len to ze ked sa pos*re klinet alebo znova nainstaluje windows tak treba hry tahat znova nestaci len nahodit steam aj ked ich mate napr na inom disku + cele je to zavysle od rychlosti pripojenia a ked ma niekto pomalsi net tak chapem ze ho to moze stvat(ako ja) ale zas tie akcie stoja zato
-
Bez podpůrných prográmků by konzolisti netrefili pomalu ani dveře od stodoly:)
-
Obavam se, ze by moc PS hracu a konzolistu obecne o hru tohoto razeni moc zajem nemeli.
-
Jemu jde nejspise o nemoznost vratit se o verzi zpet, kdyz nastane takovy problem, jako napr u toho Skyrimu a ne zakazat updaty uplne.
Coz by ale zase bylo pravdepodobne vyrazne finance narocnejsi pro Valve. -
Tak Dayz v armě 3 už nebude :)
-
Leč Iron Front 1944 nebo jak se to jmenovalo nedělal BIS ale nějaký německý studio
-
Co takhle ArmA3 pro PS4? To už by konečně na tom HW jelo, ne?
-
updaty ide vypnut *3*
-
Tak negativa jsou vždycky. Naštěstí u Steamu pevažují ty pozitiva. Jinak by na tom byl jako Origin. Služba z donucení.
-
Komunita to zvládne.... pár křiklounů bude křičet, ale časem pochopí. Oni někteří řvali už třeba i při DLC a jak by byli dnes rádi za další.
-
Zvednutí té vhozené rukavice se skutečně přímo nabízí.