Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hry na Steamu crackuju vždy. *3*
  • celoush
    Viděl si už headless clienta pro ArmA?
  • Nemusí vypnout internet.. Stačí hacknout službu Steam a nezahraješ si třeba celé týdny. *3*

Nemám rád, když jsem závislý na tom, co se děje bůh ví kde... Minimálně u toho Skyrimu to vyloženě křičí, jak jsou tyhle online služby nedokonalý a někdy až nepřátelské k hráčům.

Tém neříkám, že je Steam na nic, že je špatnej a nevím co. Jen nemám rád ty fandy, co si nepřipouští negativa, kterých je bohužel dost.
  • Ja myslim, ze z tech vsemoznych druhu ochran co na nas uz zkouseli, je steam to nejmensi zlo a v mnoha pripadech je i uzitecny.
    Sice si uvedumuji, ze mit vetsinu svych her pouze na jedne sluzbe/platforme muze byt potencionalne rizikove, presto jsem si na steam zvyknul a jsem s nim vcelku spokojeny. A koneckoncu nic ti nebrani si vsechny hry na steamu zalohovat na disk/dvd a v pripade nouze pouzit crack (predpokladam ze to na steam verze her funguje taky).
  • celoush
    Jsou chvíle, kdy mě kluci z BI velmi příjemně překvapí. Takže za mě rozhodně palec nahoru a kvituji rozhodnutí.
  • Já nevím, jak je to přesně u Steamu, ale tohle 1 USD = 1 EURO vzniká hlavně díky naprosto idiockému oceňování zboží a služeb v USA. Tam platí, že si koupíte něco za 5 USD - tahle cena je napsaná třeba u pokladny, ale pak ještě naví platíte daň, která se do prezentované ceny nezahrnuje. Takže koupíte třeba sendvič za těch 5 USD a k tomu je vám napočítán ještě 1 USD jako daň. Prodejce přitom prezentuje pouze cenu 5 USD. V EU je to většinou jinak. Koupíte si něco za 5 EURO a prostě zaplatíte 5 EURO. Daň je započítána přímo v ceně.

Koupíte v USA nějakou hru za 50 USD (+ k tomu počítejte daň) a v Evropě za 50 EURO (ale včetně daně). Proto se občas hráči diví, že si koupili něco za 50 USD, ale zaplatili více.

Trochu mimo: V USA mě přímo iritovalo (minimálně v ČR je tohle zakázaný, snad i v celé EU), že platí více cen a záleží, odkud jste. Pokud nejste místní, dost často pro vás platí vyšší ceny. *7*
  • Ne, zapnes si offline rezim, kterej ti napise ze musis byt online abys zapl offline rezim.
  • Veskoslav
    Až vypnou internet, tak stejně bude konec světa, mě to nebude tolik srrát jako to, že mých 138 her na Steamu půjde do křemíkového nebe *1*
  • Ghost47
    Souhlas, podpora Workshopu pro uživatelské mise a mody by byla skvělá... o tom, že tam mody půjde dostat ručně, nepochybuju, ale možnost si je automaticky aktualizovat na poslední verzi by byla hlavně u projektů velikosti ACE nebo DayZ k nezaplacení.
  • Co se nepáčí? Je to jednoduché: Dneska má tendenci se vše tak nějak propojovat, vytvářet velké pouze online systémy.

Mnoho svých údajů máme na Facebooku, který v podstatě slouží rovněž jako důležitý diář, zásadní prostředek kontaktů a stává se tím čímsi jako důležitým, někdy zcela zásadním společenským uzlem (vhodnější název mě teď nenapadl). Máme tu různé online služby jako Steam a Origin, které v podstatě dělají totéž, pokud jde o hry - jednak propojují hráče, jednak jsou důležitým uzlem, bez kterého něco nefunguje.

Stačí, aby jeden z těchto uzlů byl napaden, různě se tzv. porouchal a přichází nesmírně velká škoda. Dříve si člověk koupil hru na nosiči, doma nainstaloval a o nic více se nestaral. Dneska si člověk koupí hru (i klidně na tom nosiči) a přichází potřeba registrace, ještě předtím nutnost instalovat různé vedlejší programy (minimálně ten Steam), rozné nastavování atd. A co hůř: Člověk jednou po čase svou oblíbenou hru spustí a zjistí, že mu update, který se stáhl automaticky, celou hru pokazil (příklad viz minimálně Skyrim). Tohle v minulosti nehrozilo. A tak bych mohl pokračovat ani nemluvě o hloupém Originu, který je vrcholem hrůzy.
  • Veskoslav
    Já psát jako retard, já vědět, že chtít flame, já chtít stát trol.
  • Myslim, ze styl, jakym si to napsal, mluvi za vse a neni treba vice dodavat *1*
  • Legální Crysis 3 klíč seženeš za 749 Kč.
  • steam je vejvetsi .s. r. a. č. k. a. nikdy se mi prez to nedalo nic hrat a tolik penez vyhozenych fuj nikdy a co budu treba jako delat kdyz budu bez netu treba to si to jako nezahraju nebo co wtf?
    *11* *11* *11*
  • s gamepadom aj tak nič netrafiš
  • Tak si koupíš krabicovku, kterou si pak aktivuješ na Steamu. Cpt. out.
  • Bejbe, bejbe, bejbe... ůůůůů *11* *11* *11*
  • Pokud nenasadi model 1 dolar = 1 euro, nemelo by s tim mit mnoho lidi problem.
  • Veskoslav
    No stejně někteří si koupí krabicovku jenom tak pro radost, jak se říká:) Rozhodující bude cena krabicové a online distribuce. Se Steam nemám problém. Za ty roky mě nezklamal. Což se o serverech Ubisoftu či EA říct nedá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit