Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde exkluzivně přes Steam, jinak by to letos nestihla
21.2.2013 | Aleš Smutný
155 příspěvků
-
Troll komentář, troll fotka. Díky bohu, že jsi troll!
-
A něco jiného v repertoáru nemáš? *1*
-
V USA se neplatí daň při nákupu online obsahu vůbec, kdežto v EU ano. Ale i tak konverze 1 dolar, jedno euro je horší než je cena v dolarech + daň.
-
Rozhodně skvělá volba, ale pravděpodobně nejspíš skočím po krabičce. :)
-
Osobně mám ke cloudu a všem online despekt. Je pro mě naprosto nepředstavitelné, že bych dokumenty (nebo jiné pracovní/osobní věci) editoval někde na webu a to jestli k nim budu mít přístup záleží na libovůli googlu/ms. Vše mám na disku a než si je pošlu do cloudu zálohovat, tak je navíc zakryptuji.
Na druhou stranu - to že přijdu o svou sbírku na Steamu/Originu mě sice nepotěší, ale konec světa to taky nebude. Je to prostě zábava a bavit se můžu i jinak. A když mi nejde net, tak tu mám pár klasik z GOGu, které si chci zahrát, ale není na ně čas *15* -
sakra... příště budu hledat
-
Což o to mistře, naráželo se především na kydy vás panáčků, kteří mají jasno ve všem a o všech. Ostatně, to plesknutí a guma se týká samozřejmě i tebe.
-
Pro tebe možná ,hodně lidí včetně mě to baví plnit . Baví mě plnit achievmenty v left 4 dead coopu víc než celé COD s Crysis dohromady.
-
A ne snad? Na konzole není ani jedna FPS, která by nebyla v žánru arkádových FPS.
-
u mě vklidu ,steam je nejlepší možná volba!
-
Steam je taky z donucení.. nedává na výběr. Na to je potřeba myslet. Jen ten Origin se tak nepovedl, že to dává argumenty Steam fanouškům.
-
Jak je u teto znacky zvykem s koupi pockam minimalne do doby nez vydaji ctyri, pet patchu. *6*
-
Yep,mě to neva :D
-
Každou stáhnutou (nemyslím nutně nelegálně) hru je třeba zálohovat (na disk, na nosič). Já to dělám vždy a fakt se to vyplatí. Můj net je strašnej a tahat cokoli je na celý den. *6*
-
Já jsem sice zastánce her na DVD které si mohu nainstalovat kolikrát chcu místo aktivace pro jediný účet ale co sa dá dělat. BI má jednoznačně dobré důvody pro volbu Steamu takže jim to vůbec nezazlívám.
-
Prosím tě, pleskni si gumo. A kolegové výše se k tobě mohou přidat.
-
No byl, ale tohle je osobně pro mě, pro ty největší lamy, co umíraly hned v první misi:)Já to měl zapnuté první měsíc hraní, pak jsem to vypnul, protože jsem se styděl:)
-
Achievmenty jsou největší pitomost, co znám.
-
ak si dobre pamätám tak ani po 2 rokoch čo arma 2 vyšla sa nedala hrať plynule aj na najvýkonejšom vtedajšom PC, terajšie PC ju rozchodia plynulo, no stále sú tam rezervy a obmedzenia :)
-
Jestli bude možnost si hru koupit v krabici i s bonusy jako ostatní army tak klidně ať je steam only!