Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevidim problem.Snad uz hra nebude tak silene zabugovana jak vsechny od BIS. Aspon se ted nemaj na co vymlouvat.
  • A co je na tom steam je super nemal som s nim ani raz problem neviem co sa zas ludom nepaci a ide ho spustat aj v offline mode. Otazne je aku nastrelia cenu lebo novinky su na steamku drahsie aj o 20e.
  • Hlavne by meli napsat takovej kod, ktery by zacal vyuzivat vice GPU, nez krvave zdimat CPU. Kampane Army2 si nezahraju ani ted, hru mam prakticky jen na editor. Taky by mohli dotahnout Carrier Command a ten standalone mod z WW2, nez rozjedou zabugovanou Armu3

jinak ona nekdy konzolistum armachybela? Ja myslel ze hrajou hry typu Devil may cry
  • Proč ne. Dnes si jdu koupit do obchodu Crysis3 je kvůli aktivačnímu klíči.
  • Good bye Arma! Pro mě asi nejhorší možné řešení :(. Steam je pro svobodu více omezující než Windows. *13*
  • Ten homouš na fotce, to seš ty? *15*
  • To udělá asi většina z nás ;). Pokud ale Bohemka nastaví správně ceny na Steamu, tak to nebude potřeba (třeba Valve, Capcom, LucasArts a indie vývojáři to zpravidla dělají).
  • Skvělá volba, absolutně s tím nemám žádný problém, naopak to vítám. Na Steamu mám stejně cca 180 her, krabicovky už skoro nekupuju, navíc auto-update, komunita, přátelé a achievementy navíc jsou silné argumenty. Takže dobrá zpráva!
  • Tak to mě vůbec netrápí, stejně to tak má dneska většina her, takže za mě odsouhlaseno.
  • Já hlavně doufám, že když se ohánějí tolik Steamworks tak hra je bude využívat - půjde nainstalovat i uživatelské módy.
  • Lukyz
    Problém s tím nemám, ale rozhodně půjdu po krabici, protože kolikrát vyjde levněji z obchodu než za Éčka ze Steamu (pokud samozřejmě nepočítám slevové akce ) *3*
  • Vůbec s tím problém nemám, pro mě jsou krabicovky už nějakou dobu mrtvé.
  • TheGGG
    Dal bych to jako PS4 exklusivitu
  • A komunita, ktera kdysi stála za všem při BIS se ted dělí. Celkem smutné, bohužel.
  • Janun
    Já s tím problém nemám. Myslím si že touhle cestou se bude vydávavat víc a víc her.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit