Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde exkluzivně přes Steam, jinak by to letos nestihla
21.2.2013 | Aleš Smutný
155 příspěvků
-
Vynikajúca volba pánov z bohemia interactive. Len dúfam že tentokrát na tej optimalizácii zamakajú nie ako u predošlého dielu kde to na plných detailoch rozchodil plynule len počítač z Nasa...
-
-
No já nemam PC z nasa, ale za 7 tisíc a skoro všechno z aukra a jede mi to na plný bez problému :) . Ale vim co tím myslíš, ona Arma 2 je hrozně nárořná na procák.
-
-
ak si dobre pamätám tak ani po 2 rokoch čo arma 2 vyšla sa nedala hrať plynule aj na najvýkonejšom vtedajšom PC, terajšie PC ju rozchodia plynulo, no stále sú tam rezervy a obmedzenia :)
-
-
Hm i dneska mam s Armou 2 problemy a to mam i5-760 3,3 Ghz.
-
-
-
-
Klukum z BI fandim i kdyz je fakt,ze jejich hry jsou zamoreny bugy i roky po vydani...presto jsou to ale extra hratelne kousky a tesim se na kazdy dalsi.
Osobne doufam,ze Arma 3 bude konecne vice optimalizovana,aby dokazala vyuzit vice jader a vubec vypocetni silu dnesnich PC. Jeste dneska, pri hrani Army 2, zazivam propady FPS a to mam PC, ktere v dobe vydani Armu 2 nemel asi nikdo (i-5 760 3,3Ghz, 8GB RAM a Radeon 7870). A to teda mam dohled tak na 1500m, cili nic extra (jsou lidi co jedou na tech 10 Km). -
Já s tím žádný problém nemám.
-
Je mi celkem jedno, jakým způsobem hru po zaplacení dostanu. Doufám jen, že její hraní v SP nebude závislé na internetovém připojení a její aktivace nebudou nijak komplikované. Díky různým proti pirátským internetovým vychytávkám jsem si hry přestal kupovat, protože jsem jako legální uživatel trpěl a musel pro zahrání dělat kde co, zatím co pirátský uživatel si to jen nainstaloval a hrál. Příkladem je BF 3 a Stalker. Po reinstalu počítače si jen tak lehce svou legálně pořízenou hru nerozjedeš a abych někde volal na podporu atd. soráč, to je směšné.
-
Dal bych to jako PS4 exklusivitu
-
-
Troll komentář, troll fotka. Díky bohu, že jsi troll!
-
s gamepadom aj tak nič netrafiš
-
Ten homouš na fotce, to seš ty? *15*
-
-
Bejbe, bejbe, bejbe... ůůůůů *11* *11* *11*
-
-
-
to je vymluva,chteji usetrit. nejlepsi je krabicova verze za chvili to bude vse na steam a o krabicove budou mit zajem sberatele her protoze jich bude malo
-
-
nejlepší?...zahoď DVD s klíčem a jseš v rici...
znič PC a všechno v něm, máš-li Steam, o nic si nepřišel, kromě PC ;) -
Ale ona krabicová verze bude. Proč si o tom probůh něco nezjistíš.
-
-
Jestli bude možnost si hru koupit v krabici i s bonusy jako ostatní army tak klidně ať je steam only!
-
no vyskúšam a uvidím či to rozbehám... pred pol rokom som kúpil armu 2 a nakoniec som docela spokojný ale umelá inteligencia je za hranicou dementnosti a často mi vďaka tomu jedna misia trvala v prepočte aj 2 hodiny... ideálne keď nepočúvajú rozkazy na zakázanie palby alebo plazenia sa... vtedy mám chuť rozkúsať notebook
zato správa so steamom ma moc nepotešila... určite by som kúpil radšej krabicovku lebo steam sám o sebe je naozaj zlý program... neustále riešim problémy s touto hlúpou službou ktorá má problém fungovať bezproblémovo. (program nereaguje, nechce sa vôbec pripojiť, nechce sa updatovať) všetky programy dokážu fungovať bezproblémovo tak prečo je STEAM ten ktorý hapruje? dá sa to riešiť cez offline mód ale pri preinštalovávaní celého programu som bol odseknutý od steamu asi na deň kým som vyriešil čo mu vlastne bolo... od patchu s BIG PICTURE to ide s funkčnosťou steamu dole vodou...
ono to možno niekomu nedojde ale ak tam človek vysolí slušnú čiastku a polovicu hernej základne má na steame tak je úplne odrezaný... -
Good bye Arma! Pro mě asi nejhorší možné řešení :(. Steam je pro svobodu více omezující než Windows. *13*
-
Proč ne. Dnes si jdu koupit do obchodu Crysis3 je kvůli aktivačnímu klíči.
-
-
Legální Crysis 3 klíč seženeš za 749 Kč.
-
-
sakra... příště budu hledat
-
-