Přejít na výpis diskuzí
Arma 3 vyjde exkluzivně přes Steam, jinak by to letos nestihla
21.2.2013 | Aleš Smutný
155 příspěvků
-
Jestli bude možnost si hru koupit v krabici i s bonusy jako ostatní army tak klidně ať je steam only!
-
Asi takhle... At to vyrabej treba ve Vietnamu a vozej mi to sem na robotickych velbloudech najatych v Saudske arabii a prodavaj jenom v nedeli na nejaky burze jenom digitalne, ale musite si prijit s flashkou :)
Ale prosim, jestli to delaj jenom proto, aby vydali opet nedodelany paskvil na ktery stejne budeme muset cekat dalsi dva roky, nez se bude dat vubec rozume hrat... At si to strcej tam, kde meli mit jeste nejakou dobu Armu II nez ji vydali ... No.. mozna vlastne i jednicku... Se steamem, bez steamu :)
A to jsem fanda... -
-
jop mas pravdu, mam tu hru moc rád už od Flashpointu kterej me bavil stejne porad nejvic, myslim ze to bylo ale snejne hlavne kvuli tomu konfliktu Cold War :-) ale kdyz vysla Arma strasne nedotahla slo to pochopit, byli problemy tahani o znacku a tak, ve dvojce se to uz takle omluvit nedalo a bylo to mozna o chloupek lepsi ale taky strasny, bugovy!!! chapu ze je to obrovska vec ale prachy zkurvej vsechno!! nenechte to opet tak strasne dopadnout kucii z Bohemky
-
-
Vynikajúca volba pánov z bohemia interactive. Len dúfam že tentokrát na tej optimalizácii zamakajú nie ako u predošlého dielu kde to na plných detailoch rozchodil plynule len počítač z Nasa...
-
-
No já nemam PC z nasa, ale za 7 tisíc a skoro všechno z aukra a jede mi to na plný bez problému :) . Ale vim co tím myslíš, ona Arma 2 je hrozně nárořná na procák.
-
-
ak si dobre pamätám tak ani po 2 rokoch čo arma 2 vyšla sa nedala hrať plynule aj na najvýkonejšom vtedajšom PC, terajšie PC ju rozchodia plynulo, no stále sú tam rezervy a obmedzenia :)
-
-
Hm i dneska mam s Armou 2 problemy a to mam i5-760 3,3 Ghz.
-
-
-
-
Co takhle ArmA3 pro PS4? To už by konečně na tom HW jelo, ne?
-
-
hmm, tolik negace, né každá konzolovka musí mít autoaim, dá se to hrát i bez něj.
-
a ako by to asi hrali? arma neni arkadova strielacka ako bf + nikoho by to z nich nebavilo
-
-
Prosím tě, pleskni si gumo. A kolegové výše se k tobě mohou přidat.
-
-
A ne snad? Na konzole není ani jedna FPS, která by nebyla v žánru arkádových FPS.
-
-
Což o to mistře, naráželo se především na kydy vás panáčků, kteří mají jasno ve všem a o všech. Ostatně, to plesknutí a guma se týká samozřejmě i tebe.
-
-
Veskoslave, ty jsi prostě ocas.
-
No ty krávo, to je seznam her. Až mi oči přecházejí. Ou počkat, ty sis chtěl jenom pokecat? To musíš říct dřív příště:(
-
A něco jiného v repertoáru nemáš? *1*
-
-
-
-
-
Možná jelo, ale s gamepadem by se to nedalo ovládat.
-
konzole maji moc malo cudliku a bez toho svyho "aimbota" by to bylo hrozne vtipny :)
-
Bez podpůrných prográmků by konzolisti netrefili pomalu ani dveře od stodoly:)
-
-
Takový komentáře si odpustit nemůžeš, viď? A pak chceš, aby tě někdo bral vážně... To má bejt nějaká zvrhlá soutěž o nejkratšího pinďoura nebo co?
-
Tak třeba automatický zaměřování už v Armě 2 bylo ... ale s tím hra ztrácí svojí duši.
-
-
No byl, ale tohle je osobně pro mě, pro ty největší lamy, co umíraly hned v první misi:)Já to měl zapnuté první měsíc hraní, pak jsem to vypnul, protože jsem se styděl:)
-
-
-
Obavam se, ze by moc PS hracu a konzolistu obecne o hru tohoto razeni moc zajem nemeli.
-
-
Jsou chvíle, kdy mě kluci z BI velmi příjemně překvapí. Takže za mě rozhodně palec nahoru a kvituji rozhodnutí.
-
steam je vejvetsi .s. r. a. č. k. a. nikdy se mi prez to nedalo nic hrat a tolik penez vyhozenych fuj nikdy a co budu treba jako delat kdyz budu bez netu treba to si to jako nezahraju nebo co wtf?
*11* *11* *11* -
-
Ne, zapnes si offline rezim, kterej ti napise ze musis byt online abys zapl offline rezim.
-
Já psát jako retard, já vědět, že chtít flame, já chtít stát trol.
-
-
a jeste sem chtel podotknout ze sem nespal 2 dny a mam vypite chtel bych vide vas vy gekove jak pisete vy. Byste ani nedosli domu a neco mi tu piste
-
-
Ty ses fakt traged, udelej sam sobe sluzbu a uz se tady dal neztrapnuj jo *1*
-
-
trapny je ten kdo ti vaze tkanicky ty decko *2*
-
-
Ty mas nejaky komplex, ze mas potrebu vsechny kolem sebe nazyvat detmi a oznacovat je za idioty? *1*
Precti si po sobe, co si napsal a pak ti treba dojde, proc mas tolik minusu *3*
-
-
-
-
To ja vim, to nemusis psat :-).
-
-
vy dva cockutci ze vy ste z prahy neznamena ze pisu jak dementy vy kostatka a navic co je vam do toho jak ja pisu co to ma spolecneho s tematokoi vy sasci? ste ubycejni babraci co neumi nic ted si minuskuje vy ubohe existence bez zivotni naplne sedte si za pc a skapejte tam
-
-
Nevim co se cilis, o tobe nikdo nic nepsal, on to psal o sobe a podivej, kolik lidi mu to odsouhlasilo :-).
-
pani radoby inteligenti si mysli ze sou vyceceni ze pisou s diakritikou :D:D vite kam s vama hm?? :D nuly na sem vas PAN vy ste obycejne podradne ovce..
-
-
To není tím, že píšou s diakritikou, ale že ty píšeš jak mongoloid. Vlastně proč jak, když.
-
-
-
-
-
Myslim, ze styl, jakym si to napsal, mluvi za vse a neni treba vice dodavat *1*
-
-
Pokud nenasadi model 1 dolar = 1 euro, nemelo by s tim mit mnoho lidi problem.
-
-
Já nevím, jak je to přesně u Steamu, ale tohle 1 USD = 1 EURO vzniká hlavně díky naprosto idiockému oceňování zboží a služeb v USA. Tam platí, že si koupíte něco za 5 USD - tahle cena je napsaná třeba u pokladny, ale pak ještě naví platíte daň, která se do prezentované ceny nezahrnuje. Takže koupíte třeba sendvič za těch 5 USD a k tomu je vám napočítán ještě 1 USD jako daň. Prodejce přitom prezentuje pouze cenu 5 USD. V EU je to většinou jinak. Koupíte si něco za 5 EURO a prostě zaplatíte 5 EURO. Daň je započítána přímo v ceně.
Koupíte v USA nějakou hru za 50 USD (+ k tomu počítejte daň) a v Evropě za 50 EURO (ale včetně daně). Proto se občas hráči diví, že si koupili něco za 50 USD, ale zaplatili více.
Trochu mimo: V USA mě přímo iritovalo (minimálně v ČR je tohle zakázaný, snad i v celé EU), že platí více cen a záleží, odkud jste. Pokud nejste místní, dost často pro vás platí vyšší ceny. *7* -
-
V USA se neplatí daň při nákupu online obsahu vůbec, kdežto v EU ano. Ale i tak konverze 1 dolar, jedno euro je horší než je cena v dolarech + daň.
-
-
Tak si koupíš krabicovku, kterou si pak aktivuješ na Steamu. Cpt. out.
-
-
No stejně někteří si koupí krabicovku jenom tak pro radost, jak se říká:) Rozhodující bude cena krabicové a online distribuce. Se Steam nemám problém. Za ty roky mě nezklamal. Což se o serverech Ubisoftu či EA říct nedá.
-
Nevidim problem.Snad uz hra nebude tak silene zabugovana jak vsechny od BIS. Aspon se ted nemaj na co vymlouvat.
-
A co je na tom steam je super nemal som s nim ani raz problem neviem co sa zas ludom nepaci a ide ho spustat aj v offline mode. Otazne je aku nastrelia cenu lebo novinky su na steamku drahsie aj o 20e.
-
-
Co se nepáčí? Je to jednoduché: Dneska má tendenci se vše tak nějak propojovat, vytvářet velké pouze online systémy.
Mnoho svých údajů máme na Facebooku, který v podstatě slouží rovněž jako důležitý diář, zásadní prostředek kontaktů a stává se tím čímsi jako důležitým, někdy zcela zásadním společenským uzlem (vhodnější název mě teď nenapadl). Máme tu různé online služby jako Steam a Origin, které v podstatě dělají totéž, pokud jde o hry - jednak propojují hráče, jednak jsou důležitým uzlem, bez kterého něco nefunguje.
Stačí, aby jeden z těchto uzlů byl napaden, různě se tzv. porouchal a přichází nesmírně velká škoda. Dříve si člověk koupil hru na nosiči, doma nainstaloval a o nic více se nestaral. Dneska si člověk koupí hru (i klidně na tom nosiči) a přichází potřeba registrace, ještě předtím nutnost instalovat různé vedlejší programy (minimálně ten Steam), rozné nastavování atd. A co hůř: Člověk jednou po čase svou oblíbenou hru spustí a zjistí, že mu update, který se stáhl automaticky, celou hru pokazil (příklad viz minimálně Skyrim). Tohle v minulosti nehrozilo. A tak bych mohl pokračovat ani nemluvě o hloupém Originu, který je vrcholem hrůzy. -
-
Osobně mám ke cloudu a všem online despekt. Je pro mě naprosto nepředstavitelné, že bych dokumenty (nebo jiné pracovní/osobní věci) editoval někde na webu a to jestli k nim budu mít přístup záleží na libovůli googlu/ms. Vše mám na disku a než si je pošlu do cloudu zálohovat, tak je navíc zakryptuji.
Na druhou stranu - to že přijdu o svou sbírku na Steamu/Originu mě sice nepotěší, ale konec světa to taky nebude. Je to prostě zábava a bavit se můžu i jinak. A když mi nejde net, tak tu mám pár klasik z GOGu, které si chci zahrát, ale není na ně čas *15* -
updaty ide vypnut *3*
-
-
Jemu jde nejspise o nemoznost vratit se o verzi zpet, kdyz nastane takovy problem, jako napr u toho Skyrimu a ne zakazat updaty uplne.
Coz by ale zase bylo pravdepodobne vyrazne finance narocnejsi pro Valve.
-
-
Ja myslim, ze z tech vsemoznych druhu ochran co na nas uz zkouseli, je steam to nejmensi zlo a v mnoha pripadech je i uzitecny.
Sice si uvedumuji, ze mit vetsinu svych her pouze na jedne sluzbe/platforme muze byt potencionalne rizikove, presto jsem si na steam zvyknul a jsem s nim vcelku spokojeny. A koneckoncu nic ti nebrani si vsechny hry na steamu zalohovat na disk/dvd a v pripade nouze pouzit crack (predpokladam ze to na steam verze her funguje taky). -
-
Hry na Steamu crackuju vždy. *3*
-
-
Až vypnou internet, tak stejně bude konec světa, mě to nebude tolik srrát jako to, že mých 138 her na Steamu půjde do křemíkového nebe *1*
-
-
se mas cim chlubit ty konino
-
Nemusí vypnout internet.. Stačí hacknout službu Steam a nezahraješ si třeba celé týdny. *3*
Nemám rád, když jsem závislý na tom, co se děje bůh ví kde... Minimálně u toho Skyrimu to vyloženě křičí, jak jsou tyhle online služby nedokonalý a někdy až nepřátelské k hráčům.
Tém neříkám, že je Steam na nic, že je špatnej a nevím co. Jen nemám rád ty fandy, co si nepřipouští negativa, kterých je bohužel dost. -
-
tak konkretne pri steamku ma napada len to ze ked sa pos*re klinet alebo znova nainstaluje windows tak treba hry tahat znova nestaci len nahodit steam aj ked ich mate napr na inom disku + cele je to zavysle od rychlosti pripojenia a ked ma niekto pomalsi net tak chapem ze ho to moze stvat(ako ja) ale zas tie akcie stoja zato
-
-
Každou stáhnutou (nemyslím nutně nelegálně) hru je třeba zálohovat (na disk, na nosič). Já to dělám vždy a fakt se to vyplatí. Můj net je strašnej a tahat cokoli je na celý den. *6*
-
kdyz ty hry nahrajes do spravne slozky, tak Steam jen prekontroluje obsah a nic znova stahovat nemusis, to tak delam uz x let. Presunu hry, smazu steam, naistaluju, naistaluju steam a nakopiruju zpatky hry, vse funguje, jen v knihovne je vse zasedly, ale pokud das aktualizovat tu hru, kterou jsi tam vratil, tak jen zkontroluje ze tam je vse a muzes hrat..
-
-
Tak negativa jsou vždycky. Naštěstí u Steamu pevažují ty pozitiva. Jinak by na tom byl jako Origin. Služba z donucení.
-
-
Steam je taky z donucení.. nedává na výběr. Na to je potřeba myslet. Jen ten Origin se tak nepovedl, že to dává argumenty Steam fanouškům.
-
-
-
-
-