Přejít na výpis diskuzí
Armored Kill k Battlefield 3 přinese největší mapu a nový mód
12.7.2012 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
ty myslis ten, ze kteryho ti DICE milostive dovoli strilet, ale ne pilotovat? jo, to je moc velky lakadlo, ale na takovy windowsacky miny je to porad malo...
-
Možno bude pán recenzátor smutný, ale stačí ísť na YT alebo oficiálny web BF 3 AF a tam nájde kompletný list aj s videami...
-
dufam ze to bola ironia *1*
-
zapomněl zmínit, že tam má bejt ten bombardér
-
Jde o to, že tady vám to nabídne 4 mapy, nová vozidla a nové zbraně. Battlefield 2 datadisky stály stejně a třeba takovej Euro forces nabídl 3 mapy a novou armádu s novými zbraněmi. SPecial forces měl 8 nových map a asi 10 novejch vozidel. Dneska vám za to samé (kdo má Premium tak o ještě méněji :-D )nabídnou podobný obsah. Tak proč se k*rva rozčilujete když ste se před několika lety nerozčilovali u 3 rozšíření k BF2????????????? Ste mimoni a už mě nebavíte dobrou :-D
-
hele čupa pičups....víš vůbec, která bije ? *15*
-
DLC = Downloadable content
Patch = Záplata - pokud patch něco přídává, je to takovej bonus, ale primárně má odstraňovat bugy a řešit chyby hry.
Jak si za tohle mohl dostat tolik plusů, tady samej hardcór gejmr a neví rozdíl mezi patchem a DLC? To je krutopřísná komunita teda. -
cože? Jde vidět, že vůbec nerozumíš zcela běžným pojmům z oblasti her. Prostuduj si to. Já ty pojmy tady vysvětloval už nejméně třikrát a už mě to nebaví opakovat.
Nápověda 1: Patch není DLC, DLC nemusí být datadisk, datadisk nemusí být DLC.
Nápověda 2: Prostuduj si pojmy: DLC, datadisk (podívej se i na anglický expansion), update, patch, booster pack (zajímavý a málo užívaný termín, který je ale odpovídající).
Jinak souhlas. Jedna mapa není datadisk - jde o DLC. -
U mad?
-
4 mapy, pár vozidel... MUST HAVE *15*
-
Zalez už ty šulíne.
-
Shieeeeeeeet negro, that's all you had to say!
-
Hehe, to se povedlo, asi jsem tě registroval podvědomě, za případné komplikace s tím spojené se omlouvám. Pro příště jsem se přejmenoval.
-
ou oprava
gravitace* *5* -
ponorky tam nejsou to si pleteš s armou
-
soflamy, majaky a další tyhle kraviny, které je téměř nemožné zničit plošně, opraví dalšim patchem
-
misto -neznáme čas-po nehodě přičina nehody-Rimmer alias magor
-
dal jsem si spatně jméno
-
Nevšiml jsem si, že by byli nějak vadné, to ze tě k zemi táhne setrvačnost není bug *7* *2*
-
Ty vole, litra sem, litra tam, tys jim dal těch litrů tolik, že se z toho museli normálně pomočit.