Přejít na výpis diskuzí
Armored Kill k Battlefield 3 přinese největší mapu a nový mód
12.7.2012 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
spíš to bude něco na styl conquestu nebo tdm, akorat že o tykety budeš přicházet jen když zničíš nějaké vozidlo
-
Souhlasim s reakci pac fakt lidi neubejvaji ale naopak pribejvaj 2DLC byl utok na call of duty serii jako ze jsem fanda serie call of duty do modern warfare 1 2 3 singel a multi pouze do COD MW 1 a ze zacatku MW 2 kde jsme zacinal byt nasrany jsem presel na BF a rikam malinko si zvyknout a je to stokrat lepsi jak COD serie tedy od COD MW2 na horu uz si je nikdy nezahraju akorat singel ktery maj lepsi jak BF to je fakt ale k serii COD uz se nevratim leda ze by se vratil puvodni vedouci tym Infinity Ward coz se nestane hahah:)
-
Dal jsem litra za BF3, dostal jsem 9 map.
Dal jsem dalšího litra za Premium ve kterém je celkem 20 map. Mimoto jsem koupí Premia ušetřil dalšího litra (samostatně by DLC vyšly na 2000Kč).
Mě to přijde celkem výhodné. I když za nějakou tu mapu zdarma bych se samozřejmě také nezlobil. -
Prosím ťa a o akej hre to píšeš? BF3 sa určite netýka tvoja poznámka "Ta hra vypadá stejně už deset let v kuse." zrejme si si BF3 pomýlil s CoD.
Ale čo sa týka toho platenia za 5 DLC, tak je to skutočne zlodejina. Keby neboli v EA takí nenažraní. Mohli kludne vydať jedno DLC, v ktorom by bolo 20 máp, zbraní atď za cca 20€ a nič by som nepovedal. Ale oni to rozkúskovali do 5 DLC a ponúkli nám ako kompenzáciu prémium. Najsmutnejšie je, že sa im podarilo presvedčiť ľudí, že ak si kúpia prémiu, tak vlastne ušetria. BF3 hrám každý deň a rád, ale zaplatiť za hru 39.99€ a 49.99€ za prémium. Tým pádom zaplatiť za jednu hru 90€ mi príde skutočne choré. -
Mozna az si opravi helikoptery, letadla, soflamy a dalsi bugy....
-
Hehe, souhlas, my čtenáři tady vytváříme aktivitu a je úplně jedno jakou a co říkáme, jaký máme názor, reklamní agentury stejně platí jen podle návštěvnosti webu, zvyšujeme redakci odměny i když se tady jenom chodím vyblít, co z toho, mě to vůbec nevadí, ta hra je naprostý hnus. A pan Poláček si aspoň může zaplatit další splátku hypotéky na houpací křeslo. Pomohl jsem sobě i druhému člověku, co víc si přát?
-
S Bugfieldem mi polibte pr*el !!! Vetsi srac*u sem nehral *15* *15*
-
Nejlepsi *1* .
-
Tak tenhle článek mi připoměl scénku z RD: Místo - neznámé. Čas - neznámý. Příčina nehody - neznámá. Doufám že tento záznam pomůže objasnit nehodu, ke které tu došlo.:)
-
Kurna tak to dopada,kdyz si to po sobe neprectu *1* .
-
To mas trochu pomotane ne?Datadisky vetsinou prinesli nekolikahodinovou zabavu k zakladni hre.
Dnes za skoro stejne penize ti nabidnou par map,vozitek a atd a ty to vazne chces srovnavat s datadiskama?
Hral si vubec hry v te dobe?
Datadisky vetsinou za ty penize staly,zatimco DLC casto obsahem neodpovidaji cene.Cest vyjimkam. -
Jen blázen může koupit DLC, když jsou střílečky s neustále novým obsahem zdarma
-
Jde o to , ze hry meli datadisk jednou do roka a v podstate za podobnou cenu, tohle je kazdych par mesicu a jak uz nekdo zminil, vetsina hracu bude hrat ty "novinky". BF3 uz sem davno prestal hrat, ale s timhle souhlasim - je to voser.
-
Negr je negr, cikán je cikán a bilá huba je bílá huba, co máš proti žluťákům?
DLC = PATCH = ZDARMA
Datadisk = Nová Hra = ZPOPLATNĚNO
Nebo snad chcete říct, že jedna mapa, deset tanků a dvě ponorky se dají považovat za datadisk? -
Pozor, negr se neříká
-
Kdysi se DLC říkalo Datadisk a nikoho to nesralo, teď je vám DLC proti srsti......proberte se. Jinak článek o ničem a autor zřejmě vůbec nesleduje info o tomto DLC jelikož jak někdo psal mapu známe a vozidla sice nebyly ofiko potvrzená ale z videí si je lze lehce najít.
-
http://horobox.reager.org/u/Jojje_1341584044.gif *14*
-
V tom případě tomuto světu zbývá ještě nějaká naděje. *1*