Přejít na výpis diskuzí
Armored Kill k Battlefield 3 přinese největší mapu a nový mód
12.7.2012 | Aleš Smutný
69 příspěvků
-
Méně hráčů? Tak to si dovolím nesouhlasit, mám obě DLC (tedy Premium) a rozhodně hráčů na původních mapách neubylo. Naopak, třeba poslední DLC CQ hraje méně lidí než B2K nebo původní mapy (ne o moc, ale méně).
-
Měl by obsahovat simulátor půdní eroze.
-
Protože by Židi - hlavní investoři, těžce nesli, kdyby mluvili vojáci i německy.
-
Ale víme jaká vozidla budou, všechno už bylo v trailerech - AC-130, M1128, 2S25 Sprut, M142 HIMARS, BM-21 a ATV. A stejně tak i název největší mapy - Bandar Desert.
Mě především zajímá ten nový mód o kterém toho vskutku moc nevíme. -
Co přebíráš ten hnusný amerikanismus? To jsi tak líný, že nejsi schopen ani použít sloveso? Tato kulturně filologická devastace anglického jazyka je naprosto k zblití, jsi snad negr z ghetta? Nebo Američan? Ne, tak nepřbírej ten hnus, co u sebe ti konzumní parchanti vytvářejí.
-
A k čemu to, když téhle hře prostě chybí duše?
Proč vojáci mluví tu jednou mateřským jazykem, tu jednou anglicky? Jsem jediný, komu chybí pěkně namluvení vojáci?
Proč je hudba tak strašně špatná? Je to praskání dneska "cool"? Co taková hudba z BF2, která měla šmrnc?!
Proč je spotování takové všelijaké? Fakt musím čumět "půl hodiny" na nepřítele, abych ho mohl spotovat?
Proč nevydali Karkand zdarma, což mě štve vůbec nejvíc, a místo toho vydali pár nicmoc map (stačí se podívat na výtvory komunity, které by ty BF3 základní mapy strčily do kapsy)?
*7* -
He mad...
-
Tohle mi je pořád proti srsti. Koupím si hru a abych nebyl pozadu každé 2-3 měsíce si musím dokoupit nové mapy, protože na těch starých je méně hráčů. To radši dám své peníze do Zaklínače.
-
Jaké DLC zase sakra? Vždyť je to jenom podělaný PATCH!
Jak je možné, že není zadarmo? Proč distributor negarantuje podporu? Co je to za bordel? Ta hra vypadá stejně už deset let v kuse.