-
Recenzent si stěžuje na to, že Ezio nezabil Rodriga Borgiu. A to měl Ezio změnit historii? [BACHA SPOILER!!!]Rodrigo Borgia nezemřel v tom roce kdy byl Ezio poprvé v římě, ale umřel později a Brotherhood to respektuje.[/BACHA SPOILER!!!]
-
A ty snad nejsi? Tvůj pravopis je strašný. Tipuji tě tak na 6. třídu.
-
to freak- skus nakou brigádu, s tvích slov seš asi školou povinej co?
-
ti recenzenti by potřebovali vyměnit , recence hruza a děs , stejně podělaná recenze jak na castlevanii
-
assassin1995?? :D
-
Neeeeeeeeeeeeeee .. Na si to přal na vanoce zejtra to přijde a rodiče toschovaj xD a zahraju sito až na Vanoce ..... si se nervama zahryznu do desky stolua nepustim se az do Vanoc xD ....
-
Ne. Dokonce to ani není definováno jako datadik, ale samostatná nová hra.
-
Musím mať AC 2 aby mi išiel brotherhood?
-
Recenze a články Dana Vávry mě vždy buď rozčílí nebo rozčílí. On prostě nedokáže vidě hru jako celek. On vidí různé části a v každé jednotlivé části vyhledá chyby. On vidí, že Řím není přesný, pak si stěžuje na nutnost skrývání v davu ve Wanted MP módu (přičemž ani nehrál jiný), který ani nepovažuje za důležity, že prý: "Nemám pocit, že by hra typu Assassin's Creed potřebovala nutně online složku." Přitom by vám každý, kdo hrál co-op splinter cella, pověděl, že AC má ohromný potenciál na hru online. Jak vidíme teď v různých versus módech, nabo snad uvidíme v příštím co-opu. Také zřejmě nechápe, že co díl AC, to se zmenšuje realističnost a zvětšuje zábavnost. Tohle není Arma Dane Vávro. Viděli jsme jak dopadlo filosofičtěji a reálněji zaměřená AC1 a teď si budeme stěžovat, že je vše podřízeno zábavě? On čeho tady jsou hry? Od učení se? A co na to Jan Tleskač?
-
Ano.. pokud to hrajete jak otrok misi po misi až do konce (což mě v GTA apod. přestává po pár hodinách bavit) tak hra je opravdu stereotypní a sakra nudná. AC2 šlo na to ale jinak, krom mise po misi má spoustu obsahu, který vám umožňuje (a některé hráče jako jsem já nebojím se říci i NUTÍ) se občas totálně vykašlat na hlavní dějovou linii a věnovat se jim. Stavění a vylepšování rodinného sídla, vyhledávání hrobek assasínu a klíčů k Altairově zbroji, sbírky zbraní/obrazů, hledání dvojic sošek, odemykání archievmentů.. Ubisoft je si toho sestsakramentsky vědom.. nabídnout velký svět s volností pohybu, když tam není vlastně ani co jiného dělat je prostě zbytečnost.. (GTA, Mafia2 - bohužel)
-
Ahoj, nechci se vyjadřovat k obsahu recenze, ale musím poukázat na její nepříliš vysokou jazykovou úroveň, protože tolik do očí bijících chyb (hlavně v interpunkci, ale i shodě podmětu s přísudkem) mi přijde na takový článek opravdu moc. Nechci být hnidopich, který chyby hledá za každou cenu, a nemyslím to zle. Jen se domnívám, že by článku před jeho vydáním prospěla jazyková korektura. Protože kde už jinde, než v oblasti novinařiny (ač herní), by se mělo s jazykem zacházet správně? Jinak na Brotherhood už se moc těšim, dvojka mě pohltila jako málokterá hra. Bohužel si zahraji až na jaře /PC/ :-(
-
Len chcem povedat ze sa mi strasne paci ze Dan sa zamysla nad takymi vecami co 99% recenzentov prehliadne
-
všude má 9-10/10 takže ano jedinné vyjímky IGN a games
-
Ano například nad Call of Duty se nikdo nezamyslí .... přitom to je hra furt do kola jdete a jen držíte spoušť X lidí se spamuje furt dokola dokovať se nepohnete z místa ... atd... AC máte zase zabít ale je už navás jak a asi když jste zabiják tak co by jste v té hře chtěli dělat ? lítat po mapě ? ... vyvraždit tam celé město ? .... :D
-
To stále neuměj udělat hru s vsync? Rozsekaný hry jsou to nejhorší. PS3 verze má AA, ktrerý to to takhle rozmázne. Xbox má celkově lepší grafickou kartu, tak se dalo čekat, že to bude na PS3 horší, ale hrát to bez vsync bude utrpení.
-
vysvetli mi niekto ten rozdiel v grafike ??? http://bit.ly/cErokZ ??? prečo to na PS3 vyzerá tak ... fádne ... rozplizlo ... a farebne nevyvážene ... a na x360 je to len moja predstavivosť alebo sú tie steny také nejaké plastickejčie to je akože ta slávna tese...čosi
-
hodnocení 8/10 se ti zdá málo? *1* *1*
-
Jelikož jsem se na všechny díly v....l, tak jsem začal včera hezky od prvního dílu *1*
-
mne sa tam pacil aj pribeh a celkova atmosfera taka temna stredoveka, ale stou stereotypnostou mas pravdu aj ked mne to nevadilo.A Altair je mi sympatickejsi ako Ezio
-
ovsem ze ANO...