Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha to mi připomíná kámoše. tak běž hrát gta, rdr atd.
  • Jedničku jsem nehrál vůbec, protože jsem právě slyšel, že je sice pěkná, ale tím to končí. Dvojku jsem začal a po nudném začátku se to docela rozjelo. Po chvíli ale byla hratelnost strašně stereotypní a už mě to vůbec nebaví. Je to špatně udělané, ale z kvalitních kousků. Takový RDR je úplně jiná liga.
  • tak si asi hrál jen AC1 ten byl stereotipní. AC2 je uplně jiná hra dalo by se říct.
  • tak tak .. ale v zaplave neskutecnych sracek co na nas studia v posledni dobe kydaji je i prumerne rozjareni vitanou zmenou v cekani na poradny titul .. stejne jak u predchozich AC ocekavam brzo se dostavujici stereotyp a nasledne nedohrani ale i tak to je vecsinou delsi zazitek nez SP kampane modernich her ..
  • A co ta nuda při hraní? Běhat stále dokola někam a pořád dělat to stejné? Plno her je stále dokola, ale je to zábavné, u AC2 rozhodně ne. Chybí tomu hodně k zábavnosti, ale někomu to zřejmě nevadí. Hra to není špatná, jen by se ještě musela doladit. Brotherhood je na tom ještě o něco hůře, tak to už nevím.
  • ac2 je jedna s nejlepších her s nejlepším dějem poslední doby. na tohle se těším uplně šíleně moc, mam předobědnanou codex edici pro pc jen skoda ze to bude až v unoru.
  • U Ubisoftu je nějak často. Například Far cry 2 měl nádherné prostředí a plno skvělých věcí, ale hra jako celek byla dost k ničemu a ani jsem ji nedohrál. To stejné u AC2. Je škoda, že se udělá tolik věcí, které dohromady nedávají kvalitní celek. Kdyby to bylo poprvé, tak neřeknu, ale to je pořád dokola.
  • Koukám že je tu zase stejnej případ jako loni???Na poslední chvilku hozená hra do placu která má aspirovat na hru roku.Ubohej pokus Ubisoftu. *10* Drahý Kato je to tak průhledné že to past být nemůže.... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit