Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III: klávesnice a myš ano, ale...
28.3.2012 | levis
162 příspěvků
-
A nevim ja nahodou lip co se mi hraje na cem dobre? *5*
-
Je to pochopitelné, na tenhle typ her je totiž opravdu ideální konzolový ovladač. Mám zkušenosti z obou stran "barikády" (17 let PC, 3 roky PS3) a tohle se mi 100% potvrdilo.
-
třeba proto že některé žánry her se prostě na gamepadu hrají daleko lépe ... např různé akční adventury, rubačky atp, u takových her je to bez gamepadu 1/3 zážitku, jen kvůli tomu, že se to na klávesnici a myši špatně ovládá
-
Mě spíš u nových her silně ... a to opravdu silně vadí, že nejdou většinou hrát s běžným gamepadem, hry jako napřklad SSF4:AE, Batman:AC, Prince of Persia (ten nejnovější). Všechny vyžadují jen a pouze Mrkvosoftí Xboxovej ovladač, nechápu proč. Vůbec nenajdou libovolný USB plug-n-play gamepad. Ještě že i na to už lidi vytvořili emulátor, bohužel nejde na všechny hry .... zrovna ten SSF4:AE prostě s běžným gamepadem hrát nejde ani po nahratí modifikace ... v tomdle jako zlatý PS3 ... kam si můžu připojit jakejkoliv gamepad ... když nechci utrácet za předraženej originál (i když zrovna na PS3 originál upřednostňuju ... protože sixaxis, ale to je věc jiná)
-
Proboha proč bych si měl k PC kupovat gamepad ?? Od toho jsou snad konzole ne ? Když budu chtít hrát na gamepadu tak si hru koupím na PS3 a neřeším, ovšem střílečky a podobný hry nejsem schopnej si na PSku užít, tady pro mě existuje jedině klávesnice a myš tak nám tu poslední radost z PC hraní neberte !!
-
Mne to nevadi, ja stejne budu parit diablo 3 :-)
-
není to můj příklad, ale uvažuješ fakt jak naše vláda :) Mám měsíčně tisícovku a ta není natahovací a když ji roztrhnu na dvě půlky tak z ní dvě tisícovky neudělám... s tou tisícovkou můžu koupit buď jednu věc, nebo druhou. Před spoustou let jsem měl prostě taky jenom jednu "tisícovku", za kterou jsem mohl mít buď to, nebo to, zaplaťpánbu dneska mě už ta tisícovka netrápí, ale vím, že je spousta lidí, kteří ji prostě řešit musí a mám pro tohle pochopení. A teď schválně kolik frajerů v týhle zemi kteří mají jen tu "tisícovku" si radši koupí tu hru nebo ten ovladač? (ovladač vyhraje... hru si stáhnou... )
-
ja uz konzolove porty jinak nehraju. gamepady sem puvodne kupoval abysme mohli hrat s kamosema fifu a ted uz svuj F710 pouzivam treba i se Skyrim. co se tyce ACC tak se docela tesim ale posledni dva dily me dost zklamaly. zdaleka tahle serie uz pro me nema to jmeno co kdysi
-
Šest stovek (zajímalo by mě, jestli i za toto budu nemilosrdně umínusován)
-
Čím to, že cokoliv v poslední době co má nálepku UBISOFT je fail?
Včera o tomhle byla krásná diskuse na RPS, nejvíce se mi líbila asi reakce jednoho borce který napsal, že když musí investovat dolary do ovladače, nebude ty dolary investovat do hry a tu si stáhne. Na tom nakonec stojí celá ekonomie, na omezeném počtu zdrojů. -
"i když si ne třeba každý může dovolit přikoupit ke svému PC xboxový ovladač" - aha, takže dáme litr za hru (třeba měsíčně), ale ovladač za osm stovek je pro někoho nedosažitelný výdaj?
-
Ano já proti samotnému gamepadu ale nic nemám. Říkám, že mi nevyhovuje a špatně se mi s ním operuje. Zkrátka vyrostl jsem na klávesnicic a myši a tak mi to vyhovuje. Každímz vyhovuje něco jiného. Nicméně tím chci říct, že tím jak to ten člověk podal tak trošku přestřelil. Vyznělo to dost nafoukaně a povýšeně. Zkrátka když to má být i PC titul, tak se musí počítat, že DOST hráčů gamepad nemá neboj je nechce používat a že tento výrok na ně zapůsobí dost negativně. Ale co čekat od Ubisoftu že. Jak technická tak zákaznická podpora jim nic neříká a mínění hráčů - živitelů - už vůbec ne.
-
Jeden z duvodu proc nehraju na Xboxu ale na pc je prave ten ovladac. Tak at si ho strcej i s AC III do pr****
-
Hrál jsem všechny díly na PC a střídal jsem klávesnici i gamepad. Na obojím se mi hrálo dobře, takže pokud bude ovládání na klávesnici na stejné úrovni jako v předchozích dílech, tak se není čeho bát. Kdybych měl přeci jenom říct, na čem se mi hrálo lépe, tak by zvítězila klávesnice a to protože narozdíl od gamepadu jsem se mohl při sprintu rozhlížet do stran, což na gamepadu, pokud nemáte tři ruce, není možné.
-
já si na gamepadu AC zkusil a ze začátku mi to nesedlo.. ale po čase se mi to hrálo mnohem lépe na něm, ta hra je na to dělaná.. ale na klavesnici a myši se hraje pořád dobře, takže tohle moc nechápu..
-
Nechápu lidi stěžující se na gamepady. Gamepady a yousticky budou a jsou součástí PC scény a já PC scénu mám rád, díky možnosti volby jakou periferii budu využívat. Periferie jsou vždy rozšířením pro pohodlnější hraní a ruku na srdce, kritizuje někdo Microsoftu Flight Simulátory pro jejich pohodlnější hraní na Joiysticku? Nebo kritizujete Formule za to, že na volantu je hraní o tolik příjemnější než na klávesnici? PC scéna by měla být hratelná vždy na základním HW a hraní si lze spříjemnit periferiemi pro pohodlnějsí ovládání a to AC série splňuje. Nebrečte nad tím, že si lze něco nějakým způsobem spříjemnit a buďme rádi, že na rozdíl od konzolistů máme stále možnost volby.
Dodatek AC1 jsem hrál s klavesnicí a zbytek s XBOX ovladačem který jsem si dokoupil k pc
Spousty jiných her hraju rád s klávesnicí a myší a považuji toto za evoluci :o) -
ja mam gamepad, ale v AC sem si tak rychle zvyknul na klavesnici s mysi a jejich puvodni nastaveni, ze jsem se snad ani nepodival do nastaveni ovladani a ani si nedovedu predstavit pohodlnejsi ovladani. jsou hry kde u me jasne vyhral gamepad: pes, darksiders, street fighter, ale pokud mam moznost volne kontrolovat kameru, tak klavesnice a mys je vzdy lepsi volba
-
Ak bude ovládanie na klávesnici a myši aspoň také, ako v predchádzajúcich dieloch, tak s tým nemám žiaden problém. Ale gamepad nemám absolútne v úmysle kupovať za žiadnu z hier, pretože vždy hrávam všetko s klávesnicou a myšou a maximálne mi to vyhovuje.
-
OK. AC je v podstatě jediná hra, na kterou gamepad na PC používám (protože se tam moc nestřílí). Jinak osvědčená kombinace myš+klávesnice vyhrává (třeba v GTA).
Možná, kdybych hrál plošinovky, byl by poměr jiný. Ale to už bych opravdu asi koupil spíš konzoli...
Takže jo, neoptimalizujte AC na myš+klávesnici (jakoby jste to u některého z předchozích dílů dělali *15*). Jenom probůh zapracujte na menu - ty byly od začátku série tragický jak myší, tak gamepadem. -
"Myslíme si, že kdo chce hrát Assassin's Creed na PC, ovladač si najde." - ak to ovladanie ozaj tak zmrvili, tak ja si myslim, ze posledny diel, ktory si zahram bude Revelations.
""...žádný z PC portů v sérii nebyl klávesnici a myši zrovna šitý na míru.""- co sa mna tyka, v AC1 som si chvilu musel zvykat, ale odvtedy nemam problem(hral som zatial prve dva diely). Ak sa hra bude ovladat tak ako doteraz, budem spokojny.
""Sám za sebe říká, že pokud hra vyjde v takové podobě, že v menu nepůjde používat myš, rozlítí ho to k nepříčetnosti.""- to by potom nemal ani vyskusat hrat AC1 na Linuxe cez Wine :-D.