Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III: klávesnice a myš ano, ale...
28.3.2012 | levis
162 příspěvků
-
Verim, ze mas v rukavu dukaz, ze kdyby se nepiratilo tak by si to vsichni "pirati" museli koupit a tedy koupili (ber s nadsazkou) a kapsy vyvojaru (vydavatel se smeje, vime proc) byly narvany dolarama a timpadem my dostavali stale kvalitnejsi tituly, hlavne po strance hratelnosti.
A nebo mozna (jak si myslim ja) ty konzumni hnoje proste urcity lidi nebavi. A proto se nezaplati, pirati nepirati (az na vyhypovane vyjimky). -
Mě by zajmalo jaké dopady to má. Vydavatele to nijak nepoškodí nic ho nestojí. Chytrý člověk si to vyzkouší pokud se mu to líbí tak si to koupí pokud ne jde dál..
-
Mi povídej... Já už jsem na ten žlutej avatar alergickej..! Konečně se také ozval někdo jinej...
-
Ten skyrim prosim doloz. Alan wake se pro pc nevyvijel, ale portoval. Z hlediska nakladu je to podstatny rozdil. Z kolika prodeju aw ze jsou vubec stastni?
-
konečně kousek inteligence ..naprostej souhlas s oběma
-
Jo protoze jsme opet u toho "do ted to slo ale uz nejde". Ono nejde udelat hru co by vyhovovala oboum nazorum ze? *5*
Jinak se na me nezlob, ale vetsina tvych postu (az na vyjimky, se kteryma sem uz parkrat souhlasil) jsou stylem "ja to vim lip, a az vyrostes tak to budes taky tak videt". -
Muzes mi objasnit souvislosti? Ja se preci nesnazim vysvetlit priciny piratstvi, ale jeho dopady.
-
Kdyz nechteji, tak ne hteji, to je jejich vec, ale at pak nebreci, ze se nekdo rozhodl udelat hru na miru gamepadu, ktery funguje dobre na konzoli i pc a na nektere hry je vhodnejsi.
Neprekrucuj a nedramatizuj, nic takoveho jsem netvrdil. -
1) Nějaký neznámý bloger nemá žádnou kredibilitu - myslím, žes jeho stránku našel zadáním slova "piracy" do googlu.
2) Článek vůbec neodpovídá na Jejdáskův post. Je pravda, že PC má mnohem větší uživatelskou základnu a kdyby nebylo pirátství a lidi hráli stejně jako teď, snadno by prodeje PC předstihly konzole.
3) Tento skvělý muž prostě vzal argumenty (podložené či ne), které piráti píšou všude a pořád a zplácal z nich jeden hodně dlouhý článek. Nic světoborného se tam nepíše. -
Máš recht, já taky vždycky říkám, že jsem prostě jen hráč.
Protože dobrá hra je dobrá všude., ať už na PC nebo na konzoli. -
představ si že jsem přesně čekal něco takovýho tu někdo napíše, ale to řešit to nebudu..
tu máš odpověd pěkný čtení .. http://www.gamermc.com/2011/12/01/the-real-cause-of-piracy/ -
Ale oni netvrdi ze mys a klavesnice je lepsi. Oni tvrdi ze jsou na to zvykli a proto to je PRO NE lepsi. A nechcou zjistovat jak je gamepad flexibilni.
Pak prijde nakej jejda a zacne tvrdit "nee, tohle je pro vas lepsi". Proto si stezuji. A ostatne, ja tyhle jejdy taky nechapu. *15* -
On je možná aktivní ale tobě asi očividně něco chybí .... od toho tu příspěvky jsou! a hl. má pravdu... navíc plno lidí raději mlčí a nechají se kopat do ř.... místo aby stím začli něco dělat já si jeho příspěvku vážím... a hl. má pravdu!
-
...mna by zaujimala len jedna vec...ked ma niekto PC aj konzolu, tak je pcckar alebo konzolista? A ked ma niekto PC a konzolu a vyberie si, na com si to chce zahrat a s cim sa mu to hra najlepsie, je normalny on, alebo clovek, ktory chorobne uctieva len to svoje a nie je ochotny nic ine pripustit...mam pocit, ze vela ludi by sa uz malo prebrat do reality...
-
Dokonale nejsou, ale primarne jsou ergonomicky prizpusobene kancelarske praci a i kdyz jsou herni modely, ktere se snazi zlepsit jejich ergonomii pro hrani her, tak vetsina hracu stejne hraje na tech kancelarskych.
-
až na to, že tomuhle kombu chybí analogový input.
proto existují kniply, volanty a další věci, které se montují i k PC *3* , protože řídit na šipkách je šialené. -
Kauzalita je opacne, nejprve nizke prodeje a proto priklon ke konzolim. Imho za to muze piratstvi, kdyby bylo na pc piratstvi na urovni konzoli, tak prodeje her budou konzolove prekonavat. Ale s 90% piratstvi at se spis nedivi pc hraci.
-
Copak pan nak chytrej,nejsme ve skole profesore so Chill out and keep life more easy...
-
PS: klidně bych si na myši místo kolečka představil klobouček pro scrollovaní do všech směrů do začátku.... máš pro dokonalost nízké nároky
-
klávesnice do ní má teda daleko....