Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Batman se na gamepadu hraje mnohem lepe, ale samozrejme je potreba to s tim gamepadem umet. Hraju na pc i konzoli a mam prime srovnani, batman je jedna z her, ktere mam pro obe platformy.
  • jindra.veliky
    aha ted jsem se koukl od koho je clanek *1* dekuju levisovi ze breme trollovani pretahl na sebe a ja a trol diskuzni a dalsi uzivatele se uz nemusime snazit *3* *14*
  • Vrook
    Once again tiscali games community trolled hard.. Ta hra se bude ovládat určitě úplně stejně jako předchozí díly. Hrál jsem AC2 jak na xboxu, tak na PC a na obou sem si to užil stejně. Prostě to bude stejný, jestli se vám do teď hrálo AC líp na klávesnici, bude to tak i s trojkou, pokud vám vyhovuje gamepad, zase se nic nemění. AC byl vždycky dělanej primárně na ovládání na gamepad, ale myšoklávesnicový zpracování je v pohodě. Prostě to hrajte na čem chcete, ale trollit o tom furt dokola je madness..
  • jindra.veliky
    tohle mi v necem zmenilo nazor:

rikal mame aby mi koupila hru hned v den vydani ale ted? nebudu hrat na nejakom lamackym ovladaci z xboxu kdyz se tam strili kdybych chtel hrat na gamepoadu tak koupim konzoli doboha

vypada to ze to radsi nejdriv stahnu a kdyz to nebude zportovany shlt tak koupim...jinak nevim o se autorum nelibi na ovladani predchozich dilu. jednicku jsem hral par hodin a ovladala se normalne. dvojku par minut a ovladala se stejne no a datadisky jsem nehral tak nevim jestli s nema byl nejaky problem. asi to bude vaznou v necem jinym co? LAMA *15*
  • Pc hraci to neradi uslysi, ale proc kazit gameplay a ovladani hry kvuli neergonomicke klavesnici. PC fanatici tvrdi, ze klavesnice s mysi je ve vsem lepsi nez gamepad, takze ti nebudou mit problem a ostatni si to muzou zahrat s gamepadem. Je potreba se s nim naucit zachazet, ale jde to snadno, do tydne jsem to zvladnul na pomerne obtizne hre z hlediska ovladani, heavy rain. A samoztejme je potrebs mit kvalitni gamepaf, ne nejaky sunt. A pak zjistite, ze gamepad nabizi flexibilnejsi ovladani u rady typu her.

Staci se podivat na skyrim a jeho zprznene ovladani ve srovnani treba s dark souls a to imho prave kvuli klavesnici a mysi. I pc hraci by se mohli naucit pouzivat herni ovladac, ktery byl vytvoren specialne pro hrani her a ktery je perfektni pro bojove tps.
  • Mili hraci. Mohli by jsme z toho udelat PC hru, ale port z konzole pro nas bude levnejsi. Nemejte zadna ocekavani, ale hlavne si to kupte, pak bude vse ok. (Copyright Blizzard 2012)

*1*
  • Doznaly minimum změn, protože to jsou dokonalé periferie.
  • At se vyvojáří nediví se jsou tak málé prodeje na PC když maj i problém udělat pořádný nastavení a hodit jen konzoloidní port. Kde chybí zakladní věci jako FOV a vetší možnost nastavení grafiky nebo i přenastavení tlačítek je už dokonce problém. Víc her jako Tribes, Quake atd. Jde to od 10 k 5.
  • Kde sme kurv*??!! Tohle mě teda nasralo jako by to dalo nějakou speciální práci. Kurv* investice prej, dám jím litr a budu to hrát na gamepadu s který si budu připadat jak kdybych poprvé hrál hru... proč mě sotva přijdu z práce tohle musí nasra*.
  • Je do tyden co jsem dohral Revelations a s ovladanim jsem nemel problem. Jedine v cem mi to obcas zahaprovalo byl spatny odhad zda skakat dozadu ci do strany. Ale to nebyla vina klavesnice ani mysi. Takze pokud nespachaji nejakou prasarnu tak se bez gamepadu obejdu i nadale. *6*
  • říkejte si co chcete ale assassin je (nechcu říkat konzolová) gamepadová hra jako vyšitá mnohem víc než třeba serie GTA tam se to omlouvá ještě střílením ... od sytému boje přes lezení po akrobacii,,.. tohle není FPS naučte se s tím gamepadem žít je to generacemi zdokonalovaná záležitost zato myš s klávesnicí doznala minimum změn..
  • zajímavé že mluvíš o ekonomice..Skyrim 3,5 milionů kopií za 48 hodin. A co třeba Alan Wake :„Jsme velmi šťastní z prodejů hry na Steamu a z toho, že jsme v launchi byli na prvním místě, to je prostě úžasné. Náklady na vývoj a marketing PC verze se zaplatily za prvních 48 hodin. A ano, jsme prostě z PC nadšeni“.
  • No vidiš, já když jsem zapl poprvé assassina na klávesnici tak sem se málem poblil a řekl jsem že to hrát nebudu jak je to na houby. Všechny assassiny jsem nakonec dohrál na PC s Xbox ovladačem a za na klávesnici bych to už fakt nehrál... Ten zážitek na ovladači je uplně jinej a hra teprve stojí za to...

Takže ať tam klidně vůbec podporu klávesnice nedávaj :))
  • Spades
    Však taky systém z AC2 ACB a ACR použijou - myslíš si snad, že ten systém byl uzpůsoben pro klávesnici a myš ?
    Vždyť vám prakticky jen místo páčky dali myš a na tlačítka gamepadu namapovali tlačítka z klávesnice... To ti udělá i emulátor...
  • Spades
    pácky krásně padnou do ruky... právěže dualshock je docela lámač palců...
  • Ringwraith
    Jako jo, to je fakt, taky jsem si mohl rožnout a na tu klávesnici se dívat.

Ale prostě jsem jen u toho RE5 uvedl případ, kdy mi přišlo pohodlnější chňapnout gamepad a pomocí muscle memory vybírat dvě ze čtyř tlačítek a ne dvě z 26 kláves.

Jinak jo, souhlasím, že páčky jsou méně citlivé. Ale v podstatě všechno, co jsem na gamepadu hrál bylo v pohodě a nepřipadal jsem si nijak omezený. (Darksiders, LotR: War in the North, WH40K: Space Marine,... atd.)
  • walltar
    Mám klávesnici a myš ... a s gamepadem bych si ani nevytřel řit ... jediné na co je dobrý abych ho položil na zem a pořádně dupnul.
  • Ani jeden AC se nehrál dobře na klávecnici a myši :D, tak co řešit. Někdy je potřeba se rozvalit do křesla a mlátit do toho gamepadu :)
  • jinak teda ergonomie gamepadu je semozřejmě o něco lepší, ale pletení kláves se dá zamezit programovatelnými tlačítky na myši a chytrým rozložením kláves (použít alt, písmena qerfc- takhle jsem problém nikdy neměl)
  • Umaroth
    Ale Pc hráci nepochopi, ze nektere hry se proste lepe ovladaji analogem. Pc hráci nepochopi, ze neco je proste stavene na konzole. A nadávaji ve smyslu ''To nás nezajmá ze na konzolich vydeláte mnohem více, my jsme PC a my chceme mit nej hry, a na konzole muzete osidit''. To je neprosto proti jakekoliv logice, misto aby byly radi ze PC verze v dobe, kdy o vsem rozhoduji penezenky zakazniku, vubec je. FPS se jasne hraje lepe na KBM, ale drtiva vetsina 3rd her a zavodnich her je proste lepsi na gamepadu a to je nazor cloveka co hraje jak na konzoli, tak na PC jak na KBM tak na gamepadu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší