Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III: klávesnice a myš ano, ale...
28.3.2012 | levis
162 příspěvků
-
Já jako PC uživatel beru gamepad jako normální součást výbavy... nu, pamatuji si, že první jsem kupoval před osmnácti lety a bylo to monstrum...:)
Je pozoruhodné, že lidi vnímají gamepad jako něco nového...přitom první herní gamepady přišly v první polovině 80. let... -
hehe co k tomu říct?! Už vidím ty reklamy před vydáním hry na speciální edici Assassin's Creed III gameapadu za speciální cenu.
-
nevidím v tom problém, pokud to pude teda nebude implicitně vyžadovat Xboxovej gamepad, bo mám gamepad od Logitechu(nejsu kokot, abych hrál hry, který se evidentně hrají lépe na gamepadu zbytečně na klávesnici...), případně by mě to mohlo donutit konečně si ten Xboxovej koupit, jelikož už po něm stejně pár let pokukuju
-
Dark Souls je ultimátní odpad překonanej jen Skyshitem
-
Proc? Protoze jak je videt tak hraci chcou i ovladani klavesnici. Az budes mrcet ze se hry na PC nevyplati, tak si vzpomen co pro hrace EA a spol dela. *5*
-
A já dohrál všechny na klávesnici, a přijde mi to lepší. Heč
-
Ja tomu rozumim, take jsem se s gamepadem u pc nesmiril, proto si radsi tyhle hry zahraji na konzoli, je to lepsi nez na pc s klavesnici.
-
Kdo rika ze to nejde? Jde to, ale stoji to penize a prinasi to omezeni a nutne kompromisy. A pritom je to zbytecne, protoze gamepad na pc take funguje, tak proc ho nevyuzit naplno? Jestli chce nekdo trucovat, jeho vec.
-
Ve škole nejsme no. Což je škoda, protože bys to potřeboval jako sůl.
-
Rozumím ti, ale jsem zvyklí při hraní se rukama opírat o stůl to není problém s klávesnicí a myší, ale zkus to s ovladačem. Ovladač mi nevadí, ale jak říkám počítač mám nastole nesedím na gauči u TV. Možná někdo řekne, že to je má pohodlnost. Ano je ? Hraji hry ve svém pohodlí.
-
zastrelit malo *11*
-
Jsou hry, který se prostě líp ovládaj na gamepadu a AC je jedna z nich. Tak přestaňte fňukat.
-
Nutno podotknout, že alespoň mé myši mají vykyvovací kolečko i do stran pro tyto účely. (A stály zhruba jako každá druhá kancelářská myš)
-
Řekl si to krasne a jednoduše, a hlavne popravdě, Ja jsem PC/x360 a nadavam do ps3, ne proc bych to delal? Jak rek ringwrait, kdyzt je dobra hra tak je to proste dobra hra, jedna hra je lepsi na pc druha na konzoli (nebo v pripade AC i na pc s gamepadem). Já místní PC trolly už vidím jako takové herní romy... Nechapu proc je pulka games diskuzniho fora zaslepena a zijci v dogmatu. Jsem hráči a meli bysme se bavit o hrach.
PS: treba flame kdyz hru roku vyhralo Dark souls, JE to proste dobra hra a tecka, pokud si nechcete kupovat konzoli vas problem, to neznamena ze ta hra neni dobra !!! -
Ohledně Ubisoftího prohlášení netřeba většího komentáře, maximálně tím chtějí nazančit, že už produkt nebude podporovat myš. Co už.
Co se týče ovládání her na klávesnici ... mám do jisté míry rád klasiku, a tak si umím sem tam zapnout EPSXE nebo Project64. Vše je ovládáno na klávesnici, kde si na alfabetické části napodobím rozložení ovladače a hry poté ovládám cirka šesti/sedmi prsty (palec a malík nejsou použity). Ať se jedná o Tomb Raider, Tekken, The Legend of Zelda, Crash Bandicoot, Super Smash Bros etc, vše se mi ovládá velmi příjemně a na rozdíl od ovladače (který jsem zkoušel) nemám otlačená bříška palců. -
nepyčuj vocasi
-
ta hra se bude ovladat jako vsechny predchozi AC, cili na s KBM nic moc, pokud ti vadi gamepad, tak to ti asi musi vadit pulka 3rd her. Me taky prijde divny, a dokonce HNUSNY ze se vyvojari zameruji na zakazniky, kteri jim vydelaji mnohem vice penez, a na PC to nedelaji primarne (i kdyz ta hra je v jadru a samotnem konceptu myslena pro gamepad)
-
Ja tiež podobné hry hrávam už tretí rok na gamepade, ale to nič nemení na tom, že ak dáka hra vyjde na PC, tak má plne podporovať ovládanie myš + klávesnica (jediný problém ako taký predstavujú športy ako FIFA, kde 360 stupňové driblovanie a pohyb predstavujú pre šípky problém, ale AC tam nič také nie je, tak nevidím, prečo s tým majú Ubi problém )
-
Taky davam plus, ale to tezko vysvetlis nekomu kdo je strasne dospely a ma patent na pravdu *2*
-
aha tak tady je vidět jak je Ubisoft nafoukaný a bezohledný k hráčům. Navíc pokud mám mluvit za sebe tak mi gamepad vůbec nevyhovuje a používát a už vůbec kupovat jej nehodlám. Jako PC uživatel užívám zásadně myš a klávesnici a to mi taky vyhovuje. Takže trhněte si! Jste líný udělat port pro PC. Tak je to. Konzolojdní přístup, co se pomalu sune na PC, mi leze krkem!