Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III: klávesnice a myš ano, ale...
28.3.2012 | levis
162 příspěvků
-
no s PC jako lead platformou pro BF3 bych si zas tak 100% jisty nebyl .. technologicku ano ale jinak sotva ... jinak ale hrat na PC s ovladacem neni uplne pro kazdeho (pro me treba absolutne neprijemna aktivita) .. kazdopadne se tak Ubi a hraci opet ocitaji v zacarovanem kruhu: Ubi fakuje PC hrace kuli piratstvi a PC hraci radejihry od Ubi pirati pac do PC verzi v tehle podobe investovat nechteji ... tj. pockam a uvidim jak to dopadne, do toho kruhu se zamotavat nechci (ale uz ted prakticky vim, ze pokud si to koupim tak jen pokud bude i crackla verze) ..
-
Mám gamepad za 200 už 4 roky a AC bych si ani nedovolil hrát s klávesnicí a myší.
-
Tak konzole už zpomalují vývoj her (omezený výkon konzolí ovlivnujě úroveň PC her) a ještě si budu muset na stará kolena kupovat k PC gamepad
-
>"Cestinu ozelim"
>očividně -
Hmm...já hrál právě jedničku ještě dávno na PC...a po pravdě mě to taky přestalo bavit někdy v půlce... Dvojku jsem dostal zdarma k PS3 (já chtěl verzi s GoW3, ale nebyla na skladě :), tak teď skoro i zvažuji, že bych to zkusil...
-
Tak ji hrej na klávesnici, nutí tě někdo kupovat si ten gamepad?
-
Pak si jiste hral jednicku...ACIII nebude mit o nic horsi ovladani...AC nebyl po strance ovladani taky nijak upraven pro PC...Nevim, proc z teto informace delate vsichni takovej skok do zdi
-
To sú fakt taký lenivý v tom Ubisofte? Prečo sa dá taký Batman :AA alebo novší Batman : AC dali hrať úplne v pohode na PC? .. by som chcel vidieť čo by sa stalo, keby napríklad taký DICE pri novom Battlefielde povedali, že "no, konzoláci, táto hra je hlavne pre PC robená, a najlepšie sa hrá v kombinácii myš + klávesnica, tak si ich pripojte k vášmu Xbox360 alebo PS3, gamepad je v podstate zbytočnosť".. to by bol fakt koniec sveta čo by sa robilo.. ale však jasné, PC hráči sú podľa Ubisoft všetci do jedného piráti, tak načo sa s nimi trápiť, všakže - "urobíme lacný port, náklady naň sa nám vrátia tak 10x, z PC hráčov sa dajú dobre dojiť prachy " ...
-
Hmm, a víte co?
On Assassin's Creed měl vždy konzolové ovládání. Vždy.
Měli jste kříž na kterém jsou jednotlivé akce, který se měnil při podržení nějakého jiného tlačítka. Na klávesnici je to různě roztahaný a na gamepadu je to vše hezky u sebe tak, že UI odpovídá reálnému rozložení. A to podržení znamená, že zmáčknete některej bumper nebo trigger.
A pohyb na analogu je lepší než na šipkách. A v AC není potřeba nic přesně mířit, a otáčet kameru analogem snad umí každý, kdo není buď zatvrzelý, nebo zatvrzele hloupý.
Pokud si nějaký Český PC hráč(tm) kvůli tomuto hru nekoupí, tak se mu vážně směju. A celé to vyjádření je v zásadě zbytečné, protože celkem pochybuju, že ovládání bude nějak odlišné od předchozích dílů. Takže zbytečné čeření vody. -
No to tady zase z někoho vypadla s*ačka.
Srovnej si jedničku a Relevation =)
A abys mohl něco takovýho vůbec vypustit do světa, měl by sis zahrát aspoň tu dvojku. -
ked si tak naivny a myslis ze od jednotky v serii nepokrocila ani o kusok ani si nezasluzis vyskusat genialnu dvojku
-
Tak ji nehraj, kdo tě nutí?
Edit: Anebo prostě hraj na klávesnici. -
"Milujeme PC, ale podle nás nemá smysl zvlášť investovat do interfacu hry, postaveného pro klávesnici a myš," řekl Hutchinson.
Podle mě zase nemá cenu investovat do gamepadu kvůli jedné pitomé hře. -
Pani, klavesnice a mys? Proc ne rovnou,Xbox a gamepad mimoto Brotherhood sem hral na Dualshocku od ps3, kterej sem dostal omylem mnel jsem mit k pc... nu coz jede ale bez vibraci to neni ono coz oto chladi se.Ale toe tak secko.Cestinu ozelim...
-
Já mněl problém jen u toho multi-chození/běhání a ještě u 1.dílu když to po mě chtělo abych zmáčknul čtvereček, kolečko a atp. *4*
Investovat do ovládání jim vadí, ale portovat na PC už ne? *7* Kdyby to ovládání udělali pořádně u prvního dílu, nemuseli na dalších 5 pokračování (kdoví kolik jich bude?) už nic řešit. Ve skutečnosti to bude tak, jak to tady píše někdo pode mnou. -
Jako hrál sem na xboxu Halo Wars, a nebylo to nějak špatně udělané :D
Ano, je to pomalejší, ale funguje to, a o to de... -
Nevim, jestli uz to nekdo psal, ale napriklad me pri de lepsi hrat nektere hry na gamepadu i na PC z jednoho hlavniho duvodu. A to jsou analogove packy. Na klavesnici mas bud dopredu nebo stop (u AC je sice sprintovaci button atd) , ale na pacce mas nekolik urovni rychlosti pohybu a kdyz jsem si na to zvyknul, tak uz mi to na klavesnici prislo moc krkolomne. Na druhou stranu napriklad mireni (v zamerovacim rezimu) je horsi no :)
-
Tiez ide mimo mna a to prave vdaka ovladaniu. Diky Ubi, usetrilo si mi zasa peniaze :)
-
Za to ty jsi aktivní až moc... už kolikátý článek a furt vidím jen tebe :/ jak si stále na něco stěžuješ a si pořád nespokojený! Samé kdyby... znaš to ne? Kdyby byly v řiti ryby nebylo by potřeba rybníka? To, že tady budeš vypisovat, jak si nespokojený, tak tím to nezlepšíš... realita je tvrdá a virtuální též :)
-
Nikde se tam nepsalo o zjednodušování hry...
AC měl VŽDYCKY konzolovej interface (tzn žádná změna na PC)... To, že se změní ikonky z ABXY na ikonky ruka, oko, noha... nebo klavesy není změna ovládání na PC, jen změna ikonek
A celková změna interfacu z AC2 na ACB a ACR byla všude ne jenom na PC
Tímto chtěl autor jen říct, že se to bude opakovat i u AC3, a že se nebude měnit celé ovládání jako v Mass Effectu, nebo v Fable 3...
A nutno říct, že právě u AC mi připadá ovládání nemotorné na klávesnici...
(Jelikož je portnuté z gamepadu přímo, kde sprintujete i skáčete A... pak jsou na PC paskvily jako sprint mezerníkem a pouštění shiftem)