Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj,uz se tesim na trojku,nevite nahodou jestli to vyjde i nq XBOX a ps3?ja je totis mam a pc se opravuje takze.. :-)
  • Přesně tak, sice by se mi líbila zase renesance nebo ten středověk, ale změna je život a nemusí to být špatné, ale to kápi to působí jako pěst na oko, jak kdyby hrdina cestoval v čase.
  • No, období americké kolonizace zrovna nemusím (AoE III byl prostě pro mne prů*er). Mám rád středověk a renesanci z předchozích dílů. Nic méně nebudu zde vytvářet nějaké předsudky, zatím mě AC vždy bavilo, i když jednička byla dosti stereotypní a nudná v některých částech. Nicméně co si, ale kritizovat dovolím je outfit hlavního geroje ten je na tohle období opravdu už dosti přestřelený. Bílá postavička v kápi mezi nahatýma indiánama a uniformovanýma osakovanýma britama, francouzema? To už není ani vtipné...v kolonizační éře kápi už nenosili snad ani mniši...
  • Tikov
    'Divoký západ' se oproti zasazení hry odehrává o cca 100 let později, ale ano ta kápě je už hodně mimo (nehledě na nebepečí používání francouzských barev v anglických městech)
  • Tikov
    O kamennosti Prahy se alespoň na začátku milénia učilo již na ZŠ (Ibrahim Ibn Jákub bude myslím v učebnicích obsažen dodnes a Nové Město Karla IV. se určitě také probírá) a vzhledem k dávnosti těchto událostí se to ani prorežimně neupravuje (narozdíl např. od výkladu ČSR), jen je to trochu vzaté nutným 'lži-dětem' filtrem.
  • Lepšie by som to nenapísal. Ľudia majú proste strach z nových vecí. Mám za sebou iba AC1 a AC2 a neuveriteľne sa teším na ďalšie časti.
  • vzdyt američani jsou vzdycky hodní *13*
  • Kromě toho nikdo neřekl že Connor bude na straně kolonistů bojovat proti Britům. To je blbost. Bude nestranný. Takže bude sekat hlavy jak Britům, tak Amíkům. Podle toho, jak si to kdo u něj zaslouží.
  • Vadí mi ten skepticismus spousty diskutujících. Proč vlastně? Víte pouze základní informace a proto to už tak potápíte? Kdo z vás si předtím dokázal představit hru odehrávající se ve 12. století v Jeruzalémě a okolí, po všech těch středověkých hrách á la Age of Empires? Kdo z vás si pak dokázal představit hru odehrávající se v době Italské renesance? Málokdo. A fungovalo to. Už dokonce ve 4 hrách, které tvoří neuvěřitelnou sérii. Proč by to tedy nemohlo fungovat v době 18. století v Americe? Je jasné, že z tohohle pohledu Ubisoft směřoval zatím vždy AC sérii do míst a dob, které jsou ve hrách nové, neotřelé. Kromě toho, je to docela důležité období. No a kdo je ještě chytřejší, ten si dá dohromady, že využití americké divočiny se všemi vychytávkami kolem toho je velice dobrý tah. No a fanouškům už musí být úplně jasné, že to přece bylo zřejmé od začátku. Pamatujete si na mapy světa v AC 1, AC 2 i Brotherhood s označením míst, kde se nacházejí artefakty? Kromě toho, Altairův/Eziův/Connorův příběh VŽDY byly "pouze" jen ta "vedlejší" a účelová část - nesmíte zapomínat, že ten hlavní příběh AC je Desmondův příběh a jeho cesta za záchranou světa před katastrfou v roce 2012.
    Takže můj názor - nesplachujte to tak - ono vás to může totiž ještě velice mile překvapit. Což se dle mého i stane. *3*
  • rodneymckay
    Prostředí indiánů a ameriky už mi vůbec na asasiny nesedí. Říkal jsem si to i u 2. dílu, ale nedokážu si představit, že by nebyl nápadný indián v bílém asasínském obleku mezi amíky na divokém západě.
  • Vypadá to zajímavě ale bohužel to znamená že tam bude víc střelných zbraní a ty se k téhle série podle mě vůbec nehodí. Navíc je vidět že se zaměří na trh v USA což znamená že budem mlátit zlý Brity ach jo já radši Brity no nic uvidíme co s toho vznikne
  • Takže to bohužel bude narvané americkým patritoismem...achjo. Nepředpokládam, že by to nebylo černobíle. Hodní milí osadnící s francouzi, proti zlým utalčovatelům britům.
  • no, byli kámoši, dokud se nezačli roztahovat a plundrovat jejich území...
  • gůgloval jsem si dobový ilustrace, jeden domeček tam, další o 100 metrů dál, tak samozřejmě nějaký domečky vedle sebe by se taky našly, ale žádná sláva, bude muset skákat tam a zase zpátky...
  • Preed
    Tak to nechapem,dvojka ta po stereotypnej jednotke musela jedine bavit,okrem toho ako hovori post nadomnou,najlepsi diel serie.
  • Preed
    Neviem ci su to zmeny k lepsiemu alebo nie ale kazdopadne ma uz otravovalo akym smerom sa ubera(resp. neubera) seria AC,takze lepsie ako nic...
  • Tak to si udělal velkou chybu, AC2 je nejlepší díl této série...
  • Hairy_Ass
    Údaj o lidnatosti Bostonu (v roce 1765) mi zabral najít na googlu asi cca 5 minut. Zbytek mám z přednášek na VŠ.

Ad kamenné město - Shifty píše, že středověká Praha byla z velké části dřevěná, což nebyla pravda, Nové Město bylo podle královského nařízení postaveno výlučně z kamene a Staré Město bylo sídlem pražské honorace, kde se stavěli de facto kamenné domy už od dob Přemyslovců. To je vše. *3*
  • Heh, tak ted se ozval ten nejvzdělanější učastník zdejších diskuzí *2*
  • Mohli by sme polemizovať, či to boli ešte Briti alebo Američania...
    V každom prípade Mohawkovia a mnohé ďaľšie kmene (nehovorím, že všetky) zachovali vernosť Kráľostvu Veľkej Británie. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit