Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krtecek-GT
    Dobrá reakce k tématu
  • odkud bereš tydle udaje(hairy ass)?
    a co to znamená kamenné město?
  • SirArag
    Pomalu se tomu blíží :P
  • SirArag
    Dohrál jsem to včera. A zrovna když se to rozjelo a začalo to být zajímavé, byl konec.
    Co se týče soubojů, behěm nich se mi nepodařilo zemřít ani jednou. Párkrát jsem jen nešikovně skočil do vody v misi, kdy to nebylo povolené, ale jinak to bylo jednoduché jak facka.
    A ta "tower-defence" minihra mě neskutečně štvala. Ze začátku mě bavila, ale pak mě to hodně rychle přešlo. Tak jsem toho nechal i když mi templáři obléhali polovinu budov.

Sérii mám sice rád, ale to zjednodušování mi začíná lézt krkem.
  • Hairy_Ass
    Boston (druhé největší město v Americe v 18. století) měl v předvečer revoluce cca 15 tisíc lidí, což je oproti velkým italským renesančním městům (50 tisíc a víc obyvatel) docela trpaslík. I ta rudolfínská Praha měla cca 70 tisíc obyvatel. Takže americká města v té době nebyla žádnými velkoměsty (jen pro zajímavost, Londýn se v té době už blížil k jednomu milionu). A Praha od dob Karla IV. byla prakticky výlučně kamenným městem.
  • je to samozrejme otazka vkusu-nekoho bavi holky,jineho vdolky:)1cku jsem dohral velmi rychle ale pocit uspokojeni se nedostavil.2ku i se vsemi ,datadisky, jsem taky sfouknul na jeden zatah ale vsechny pribehy a prostredi jsem si naramne uzival.Jiste i tahle serie ma nejake mouchy(hlavne repetetivni napln)ale jinak nedam na tuhle serii dopustit
  • jednotka dohrana za par dni ,dvojku som nedohral a sla do bazaru ,trojka konecne zmena !!!
  • ZvacA
    Lenin se v univerzu prý řadí k Assassinům, nebyl sice sám aktivním " vyhuleným zabijákem ", ale působil jako jejich spojenec. Tak alespoň řečeno na fan stránkách kolem AC. Jinak, AC je sice pěkná věc kolem historie, ale přiznejme si, že si ji spíše vypůjčuje, modifikuje a pohrává si s charaktery dle svého s bonusovým mixem transcendence a jiných konspiračních a náboženských teorií, než aby se jednalo o nějakou přesnou prezentaci minulosti, což samozřejmě není nic nového a nezajímavého, ale určitě bych se tím pádem nepozastavoval nad tím, jaké vyobrazení tady mají Templáři od Asasínů.
  • No právě co si budem nalhávat, britská armáda představovala i dost tvrdou ruku co se týká kolonií a tím nemyslím jen v rámci disciplíny a pořádku
  • H2SO5... my sice dnes víme, že ta sloučenina existuje, je to kyselina peroxosírová, ale tím si nebudeme tu krásnou anekdotu kazit *1*
  • Proste mi to neda a napisu svuj nazor na celou serii AC. Spousta veci me na ni stve - nekolik pribehovych rovin (hlavne ta Desmondova je peknej opruz), nudne vedlejsi postavy, kazdorocni novej dil (kdo to ma furt platit?) atd. Presto me ta serie neskutecne bavi, coz je dano hlavne asi mym zajmem o historii. Jak uz tu nekdo psal, i ja nechapu rozdeleni na "ty hodne" assassiny a "ty zlé" templare. Vzdycky jsem templare obdivoval a fascinovali me, rozhodne vic nez parta zhulenych vrahu. Nevim jak kolem nich vznikla ta zla aura, asi je to lidskou zalibou v konspiracich vseho druhu (zidobolsevicke spiknuti apod.) Hlavni bonus serie AC je obrovska studnice nametu, tedy historickych obdobi, protoze historie neni nekolik nudnych dat, ale predevsim neskutecne zajimave pribehy (doporucuji Toulky ceskou minulosti). V podstate vsechna prostredi, o kterych se v souvislosti s AC 3 spekulovalo mi prisla zajimava (nektera tedy mene, preferuju Evropskou historii, proto bych nebyl nadseny z Ciny nebo Japonska). Vetsina historickych obdobi navic nebyla poradne ve hrach zpracovana, maximalne ve strategiich. Obdobi americke revoluce mi prijde jako jedno z nejzajimavejsich. Tehdejsi mesta byla vetsi, nez si nekdo mozna mysli (rozhodne se co do velikosti prilis nelisila od renesacnich mest), navic autori si je mohou pro potreby hry trochu zvetsit. Treba stredoveka Praha, jak by byla krasna, by musela byt radne zvetsena. Navic byla z velke casti drevena. I o zajimave historicke postavy nebude nouze, i kdyz zase budou vsichni rozdeleni mezi templare a assassiny, ale co se da delat... Na tenhle dil se zkratka tesim vic, nez na kterykoliv predchozi. A priste snad ta VŘSR. Jen by me zajimalo, jestli bude Lenin assassin, nebo templar... :-)
  • Zrovna treba Francouzi meli s puvodnimi obyvateli dobre vztahy. Stejne tak Americane, minimalne ze zacatku (vis, o cem je Den dikuvzdani?). Pozdeji, jak vime, uz to tak pratelske nebylo, ale nac si tim ten hezky pribeh kazit :-)
  • Přijde mi, že je celá série notně nadopována promotérskými pilulkami. Hrál jsem 1. díl, teď mám X měsíců rozehraný 2. díl a nějak se nemůžu dokopat k jeho dohrání - i přes absolutní hodnocení hry z médií mi to prostě vůbec nepřijde nijak dechberoucí...
  • Hairy_Ass
    Trochu přehnaná reakce, nezdá se ti? *9*
  • Asi proto, že herní a filmoví záporáci většinou musí být v uniformách, aby byli správně anonymní. Zatímco hrdinové musí mít nejaké zvláštní šatečky, aby vynikli. Pak se může postavit ten jakože lidský ehm přístup, žééé, proti neosobní síle. A navíc se nemusí používat moc modelů. Na začátku se definuje záporák a ten se potom jenom tisíckrát rozkopíruje...

A co si budeme nalhávat, britská armáda představovala pořádek, disciplínu a uniformitu a kolonisté několik vzdělaných mužů a hromady dobrodruhů a trhanů
  • Hele, když se ti to nelíbí, tak to nehraj a nepruď tady, mazánku.
  • Tak to je hodně komický moment: Britové (asi) asasinovi vyvraždili indiánskou vesnici, a proto bojuje po boku kolonistů a francouzů. To asi proto, že kolonisté a francouzi si indiánů vždy vážili, uznávali jejich práva a nikdy je nepřipravili o jejich území, že? Anebo že by to v realitě bylo trochu jinak?
  • Jojo, taky mám pocit, že na válku o nezávislost může úspěšně navázat boj asasínů po boku Lenina při vraždění carské rodiny a ruské elity, pak si můžou střihnout něco v roli Hitlerjugend a celou sérii mohou uzavřít tím, jak asasín slavně umírá v kokpitu dopravního letadla, které to napálilo do WTC. Vše samozřejmě s dodatkem, že jde o historickou fikci...
  • Hairy_Ass
    Taky mi to vrtalo hlavou, myslím, že to bude Shaun Hastings právě ironicky komentovat z britského pohledu. (Ostatně to by u něj nebylo nic nového).
  • sleepless
    V tom pripade diky za informaci. Snad v brzke dobe uvidim hru na vlastni oci / budu se moci zeptat vyvojaru, jak to tedy je. Coz samozrejme udelam. Dobre, ze jste na to upozornil!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit