Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed III - shrnutí informací o novém dílu (+ trailer)
4.3.2012 | Petr Poláček
203 příspěvků
-
no já právě čet přímo článek z Game Informeru a tady jsem se blbě vyjádřil . Já myslím že to prostě bude databáze podle historie(kde vyhrali kolonisti takže to bude proti britum) a Shaun to bude jako brit ironicky komentovat. Ale uvidíme
-
To je prave to nekolikrat semlete info. Jak uz jsem psal, vychozim bodem vsech dosavadnich clanku s informacemi o ACIII je NeoGaf forum, kde je psano: "There's a new Animus database written by Shaun Hastings, who makes snarky comments about the British perspective of the war." Pro me je podstatne, ze tam neni uvedeno "..from British perspective...". Pak bych si rekl, ze Animus bude proBirtsky. Takhle tipuju spise antiBritsky, respektive ironicky antiBritsky, ale nikdo z nas nemuze dopredu rict, jak to bude. Cili to zatim nechavam s tim, ze se ale muzu na zaklade dostupneho infa serende mylit.
-
Po prvním odhalení jsem byl trochu zklamaný, ale pár odstavců mi přeci jen dalo naději. *14*
-
I Want To Believe :)
-
Precetl jsem si po sobe prispevek a zadnou hrubku tam nevidim. Muzes mi rict, kde jsem napsal chybu?
-
Konspirace nejsou sci-fi!!! Pouze pravda, kterou nám zatajují!! :D
-
Já bych řekl sice od ACII včetně, ale budiž.
-
Ať si naysayers říkaj co chtěj, tohle zní parádně. Rozhodně mnohem lépe než vyždímaný Revelations. Pokud bude setting podobný Red Dead Redemption....byla by to bomba.
-
mel ses lip ucit socko *15*
-
Jo tak teď si mě utřel. Tak zalez a už nevylejzej... *13*
-
No tú taliansku revolúciu by som kludne zamenil a Napoleona pod pyramídami a Kremlom
-
No jasně Amerika je pro ně hlavní trh, kde vydělají nejvíce peněz, ale oni změní prostředí kvuli nějákému bulíkovi z Česka protože mu tohle prostředí nepříjde dost "atraktivní".
-
Mnoho toho nevíš ani o pravopisu. Že tě i toto Ass Creed 3 doučí, je nepravděpodobné.
-
Máte v článku chybu
"K dispozici bude nově zpracovaný Animus s pořadovým číslem 3.0 a nová Animus databáze opepřená nepříliš lichotivými komentáři na adresu Britů."
v článku z GI bylo že bude databáze opepřená poznámkami Shauna H. na válku z pohledu britů (jelikož on je brit) :-) -
@xxx: a ty nezajímáš nás, chlapče.
-
Tak samozřejmě to není žádné epické dechberoucí čtení, ale pokud je člověk fanouškem AC a neni mu čtení cizí, tak si mylsim, že to je přijemné čtení a rozhodně se těšim na Secret crusade, co bude o Altairovi :) Pak vyjde ještě Revelations
-
Tohle je vysvětlení typu: Proč, protože proto. *7* Veskoslav byl alespoň schopen svoje tvrzení nějak zdůvodnit.
-
Hairy_Ass - Proč je to špatná doba? Copak nechápeš, že i když se toto období může někomu líbit, tak naopak pro spoustu lidí (i pro mě) je to absolutně nezáživná doba, doba která někoho absolutně nezajímá a nic mu neříká? Proto je to špatná doba...
-
Souhlasím AC mám doma na poličce, ale že by to byla nějaká perla se říct nedá. Ostatně je opravdu strašně málo knih na hery, které by stáli zato. Jediná která mne zaujala tak byla trilogie Warcraft od R.A. Knaak. Teda jenom v žánru fantasy.
-
Pravda, od AC2 už nestojí tato série za nic.