Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No a mě tohle období zase absolutně nezajímá...
  • Ataker
    já pouze souhlasím :)
  • Nj ale pri každom spustení hry ti ubisoft oznamuje že je to čistá fikcia :)
  • Masa-san
    No jsem zvědav, jak to kluci z AC teamu vykoumají. Přeci jen americké dějiny jsou zajímavé téma spíše pro hráče z USA.
    Pro mě osobně toto období historického vývoje v Severní Americe nezní příliš atraktivně.
    Na druhou stranu, jsem tak nějak rád, že Assassinem bude indián, zastřílíme si z luku a proběhneme se v rozlehlé divočině, prolezeme týpíčka apod. *4*
  • No oni se vůbec v tomhle Ubisofťáci docela překonávají - s fanatických zdrogovaných Hassassinů, kterých se pak radši zbavil i samotný Chalífa udělali zachránce světa. Zatímco Templáři, kteří vytvořili docela pokrokový systém hospodaření a bank (a mimochodem byli založeni s cílem chránit poutníky do Svaté země) , jsou ty největší zloduši *1*. I když někde jsem četl, že v bitvách se Templáři chovali dost fanaticky taky...
  • Hairy_Ass
    Doporučuju toto, je to v celku dobrá kompilačka informací o americké revoluci:

Raková S., Podivná revoluce: Dlouhá cesta Američanů k nezávislosti (1763 - 1783), Praha 2005

A pokud bys chtěl něco vědět o období, co tomu předcházelo (a kdy se bude odehrávat začátek hry, jak se píše v článku od roku 1753), tak doporučuju toto:

Opatrný J., Válka Mohykánů: Sedmiletá válka v Americe, Praha 2000
  • Call of Duty a Assassins Creed jsou naprosto rozdilne serie. Vubec nechapu, jak je nekdo muze srovnavat.
  • Ja uz jsem skoro radsi, ze bude AS3 situovan prave do doby boje o nezavislost ameriky, protoze nevim jak ostatni, ale prave o tehle historii toho zas tolik nevim, a je mnohem zajimavejsi se prokousat hrou a neco noveho se dozvedet. Samo soubezne si i nastudovat neco z ofiko pramenu, abych dokazal odlisit realitu od sci-fi :)
  • Pilgrim66
    Sands of Time - epic
    Warrior within - bezva
    Two thrones - nic moc
    Forgotten Sands - hruza

Ale treba ten restart v podobe Prince of Persia (2008) se mi strasne libil.
  • Séria AC má aspoň umeleckú hodnotu vďaka filmovo spracovaným scénkam, úžasného soundtracku a (síce trochu klišovitému ale-) dobrému príbehu. CoD? - aRPíDŽí ! TAKE COVER! *bum bum trest bum*
  • Prosím, zjistěte si něco o generálu Charlesi Lee. Čirou náhodou se oženil s ženou Mohawků, měl dvě děti a taktéž bude v AC3.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Charles_Lee_(general)
  • Hairy_Ass
    A válka za nezávislost zase dokládá první nasazení speciálních ostrostřelců, sniperů (samozřejmě zatím bez dalekohledu), kteří měli sundavat oficíry (jedním z objetí se málem stal George Washington).
  • Amylee.Anderson
    Neznam, ale AC se mi četlo dobře, tak co.
  • Některé zdroje uvádí, že během občanské války vznikaly i skupiny ostrostřelců, které byly vybaveny lepšími zbraněmi a uniformami s kamuflažními prvky tzn. spec jednotky.
  • Hairy_Ass
    No jo, holt Amerika. To je jako s tím, že v prakticky žádné hře nemůžete v kampani hrát za jejich nepřátele (třeba Němce ve 2. světové). Dostane se na ně jen v MP, nebo ve strategiích. Tady sice říkají, že i mezi Američany budou záporáci, ale asi je všem jasný, jaký bude mezi počtem záporáků na straně Amíků a na straně Britů poměr. *4*
  • Veskoslav
    CoD neá ani tu novou grafiku a ani to nové prostředí:-D
  • Proč Ezio jednou taky nemůže být neutrální? Bojovat proti templářům, kteři by třeba byli skryti na obou stranách války, nebo by si třeba přáli jak rozpad statů tak británie? Moc komplikované a neamerické? :P Každopádně nechápu jak někdo může nadávat na COD a velebit assassina, už je to doslova jeho kopie. Žádné inovace, jen nová grafika a prostředí, jinak všechno je o tom samém.
  • Veskoslav
    Aha:) Jsem právě myslel, že plně automatické zbraně byly použiti v Japonské občanské válce. Kdy se střetla tradice vs pokrok.
  • Veskoslav
    Pravda, 17. století je brutální. Ale pro mně 15. století a 16. století je stoletím, kde rozum zvítězil nad Bohem. Kdy se více dbalo na schopnosti. Kdy lidstvo skokově skákalo od jednoho pokroku od druhého. Ať už při výrobě zbraní nebo v umění. V tom má u mně kouzlo tyto dvě století. Za to 17. století je hlavně válečné, přece jenom 40 let se v celé Evropě válčilo, tudíž zpustošená, zničená, vyvražděná Evropa. Do toho šílené morové rány. Ale jinak souhlas s tím, co jsi psal:)Ale prostě as jsem romantik a ty století a doba Leonarda mně lákají více.
  • Hairy_Ass
    První ponorkový útok, masová přeprava vojáků po železnici, první automatické zbraně, první střet pancéřových bitevních lodí, nasazení válečných reportérů. Americká občanská válka je považovaná za první moderní válečný konflikt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit